היי לכל החבר'ה השפויים

tiaa1

New member
היי לכל החבר'ה השפויים

עברתי על הרבה מההתכתבות כאן. נראה שכל מי שנכנס לפורום הזה באמת מחפש בית בלי תככים(אני לא מתיחסת למטרידן ,לא עונה לו/לה) אז בינתיים זה הפורום "הזמני" ה"לא רשמי" שלנו. אולי נמליץ להנהלת תפוז להשאירו פתוח..ונריץ אותו אנחנו ביחד...זה יהיה "הקיבוץ" של התשושימולוגים. ובלי בכלל להתנגש בוואלה. כל הבא ברוך הבא. אני בטוחה שאי אילו אנשים משם מציצים לכאן. אז קדימה תשמיעו/י קול.זו לא קריאה נגד הפורום בוואלה...זה "השאנטי" שלנו. לילה טוב בינתיים, הכתף כואבת לי ואני הולכת לצוף באמבטיה...מחר יום חפשי, אולי אקום בזמן להתחבר למחשב לפני שאיש המחשבים יגיע לחבר אותנו לפס הרחב. ביי.

tiaa1

New member
איזה תמונה חמודה,

אל תדאגי החתולה "רק נחה" לא מתה....

sayv

New member
אגב, זה קטע מסרטון מפוברק

אין חתול כ"כ גדול!

mira ker

New member
גם אני מגיעה לנוח בבית השאנטי

של התשישומיאלגים. לא צריך פה מנהל.

נאן

New member
בית השאנטי...

אהבתי את המילה הזו ואימצתי אותה בקשר לאמבטיה וואלה אני מתגעגעת לאמבטיה מאוד... אני לא יודעת עם היתי צפה שם.... אני צוחקת אבל הרבה זמן לא עשיתי אמבטיונת שכזו עם כל הריחות והבשמים... אוי העלת לי נשכחות.... מזל טוב על הפס הרחב תהני ממנו אין ספק... זו מין קדמה שכזו.. אני בדרך למקלחת לטיפול בדולי.... יום נעים ומקסים שיהיה לכולם

שריק 7

New member
אמבטיה- זה הבית שלי...../images/Emo82.gif

וטוב שיש מקום בו נפגשים החיוכים.....

tiaa1

New member
../images/Emo151.gifבוקר טוב נאנוש,בוקר טוב דולי?

ני זו דולי...ובלי סארקזם..... לא צפתי באמבטיה...אני גדולה עליה, והמחשבה שהאזרח שוב יקרא לצוות המצילים של "להציל את דולי"...סתם התרחצתי. בוקר טוב לכולם

נאן

New member
../images/Emo23.gifדולי?

גברת לא לגנוב לי את הכינוי חיבה שנתתי לשני עופריי בעצם למסכן שמשתזף לו. אבל גם לא יכוליתי לצחוקקקקקקקקקקקק "מלהציל את דולי" גם בקשר לאמבטיונת שלך וגם בקשר לדולי שלי............. מחר לפני השיזוף אני מבטיחה אני שמה שלט "להציל את דולי" אז הנה עכשו את יודעת מי זה דולי אגב היום ממש בתמימות שאלתי מה קורה עם באמצע השיזוף יש מלחמה אז הטכנאי בלי להתבלבל לו מה זאת אומרת מה זה החדר הכי אטום במחלקה כולם יבואו בריצה ואנחנו נאמן אותך להתלבש מהר.. נו טוב בדיחונת.... נאנוש מה עם הפס?

tiaa1

New member
הי נאנוש..איך פרויד צוחק עכשיו

אני התכונתי שהאזרח יקרא לצוות ההצלה ..........,להציל את וילי..." ותראי מה קרה. אגב לדולי שלך קוראים דולי בגלל הכבשה המשובטת??כי האזרח טוען(לא בהקשר זה, פה יש צנזורה) שלדולי הכבשה ניתן השם ע"ש דולי פרטון...ואל תגידי שאת לא מכירה אותה.... ולגבי הפס....רק עכשיו, ערב , אני מנסה להרגע. פס אחד מסתבר לא מספיק למימדים שלי וכבר יומים ,קבוע כל שעתיים מתקשר טכנאי יותר בכיר לפתור את הבעיה במחשב..גם הגיע אחד הביתה...בשביל החיבורים(כמו אלו של סקרלט א'והרה במחוך המפורסם שלה) הוא הביא תגבורת -את חברתו. מסיבות השמורות רק איתה היא לא נותנת לו לצאת לבד לעבודה. אחרי תחקיר קצר ו2 כוסות תה, הבנתי. הם מחולון....בקיצור כנראה שחיברו שני פסים ועכשיו אני משדרת מהפיג'מה. אילו לפחות הייתי גבוהה כמוהה. טוב אני עיפה אז אני מורידה את הפסים, שמה את האוהל(נמנמה בעברית) ויאלה למיטה.

נאן

New member
עלילות דולי../images/Emo140.gif

אוי הרגת אותי עם השידור מהפיגמה. העיקר שתספרי שהפסים לא יברחו להם... בקשר לדולי זה ע"ש דולי פרטון כמובן ומי שמבין יבין. זה מה שנקרא כל אחד והדולי שלו.... יום אחד אני יעיז לספר איך קבלו אלא את הכינוי הזה... בגלל אחות בקופ"ח .וזו בדיחונת שבטח תקראי עליה בבוקר יום אחד היתי רשומה לרופא ולא שמתי לך איך נכתב שמי לי יש שתי שמות פרטים ושתי שמות משפחה אז כל השמות נכתבו ובסוגרים דולי הקיצור אני אצל הרופא ואני שומעת אחת הקשישות רוטנת בפנים מה זה פה גונבים זמן למשפחה שלמה? ברבע שעה? אני רוצה לראות שהם יצאו אני נותנת להם מנה על הראש! מה זה תפוס כפי יכולתך? את הרופא הוציאו אותי בשקט דרך האחות מה שבטוח בטוח שהסבתאלה לא תחטוף התקף לב.. זה רק עלילות על קצה המזלג... חלומות נעימים... נאנוש

sayv

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gifהמבין מבין-

אבל למה גם הרופא צריך להבין???? למה דולי היה רשום אצל הרופא? או שמסתתר מאחורי זה משהו שאני לא מבינה.. מה זה - הבדיחה של השבט? אצלנו בעיר מי מכיר אותך בכלל.. הרופא שלי אפילו לא זכר איך קוראים לי פעם קודמת... אולי אני צריכה לגדל דולים....

נאן

New member
../images/Emo6.gifמצחיקונת

מצחיקונת האחות רשמה דולי בסוגרים כדי שלא תתבלבל. השם שלי הוא בסגנון נניח סמית גונסון זרובבלה מתושלח הרןפא יודע מי אני אבל מוצאים תדפיס כזה עם כל הרשימה מי נכנס לרופא אז היא הוסיפה גם דולי כי ככה האחות מכנה אותי. נאנוש

tiaa1

New member
כל מה שנשאר לי להגיד בין צחוק לבכי

לאחות ההיא יש ראש כחול. תגיגי מה המידות שלה? DD125?רק בניו יורק בחנות קטנה ומטריפה אפשר להשיג שני אוהלים כאלה מחוברים....

sayv

New member
יקירתי- בלונדון....

כ"כ הרבה אוהלים בלונדון.... לא יאומן.

למעלה