היי לכל החבר'ה השפויים

שריק 7

New member
../images/Emo20.gifהיי סמדר-

שמחה לראות ולדעת שאת מציצה. מתגעגעת לשיחות הקולחות הנינוחות. אני לא מסתדרת עם השינה שלי.... איך את בנושא זה? וכולם- האם חושבים שפעילות גופנית לחולי תשישות מייעלת את השינה? שרי

סמדר8

New member
שרי ../images/Emo140.gif

שלחתי לך מייל דרך תפוז... לגבי פעילות גופנית - בנוסף לכל המכאובים, קרררררר ואני עצלנית. יודעת שעלי לצעוד כל יום, ולא מבצעת... לגבי שינה - כתבתי לך, אין לי בשורות...

שריק 7

New member
הי סמדרי! ../images/Emo140.gif

את המייל בתפוז לא הצלחתי לפתוח. זה הראה סימנים של קובץ- ש"סירב" להיפתח, ולאחר מכן גם ההודעה נעלמה.... אינני יודעת אם זה מעיד על בעייה במסר בתפוז, או מקריות. אנסה לשלוח לך מסר כלשהו.... ונראה אם זה פועל. אם יש בידך העתק- אשמח אם תוכלי לשגר לי שנית. אני שמחה לדעת שתהיי אצל ד"ר דיין. מעניין מה יציע.... סיפרת שאת מנסה מלטונין אחרי גמילה מאלטרול. התוכלי לספר לי מהן ה"בעיות" שיצר אלטרול, ומהו המינון שנלקח? אני שואלת כיוון שאתמול בביקורי אצל נוירולוגית- רשמה לי אלטרול, ואינני בטוחה שאקח..... כל טוב---
שרי

סמדר8

New member
שרי ../images/Emo24.gif

עם בעיות הזכרון שלי... אין סיכוי שאזכור מה כתבתי... דאגתי לבריאותך, כי לא השמעת קול מספר ימים... שאלתי אותך מה ידוע לך על ד"ר דיין, כי את ציינת את שמו פעם... אבל בסופו של דבר החלטתי לעשות זאת, והזמנתי תור. משיחה אישית איתו עולה, שיש לו הצלחות חד משמעיות עם חולי פיברו, למרות שהוא לא משוכנע שיש חיה כזו, וכנראה הולך לטפל בסימפטום-סימפטום. מה 'כפת לי. אני רוצה עזרה בעניין הכאבים וחוסר היכולת לישון. אני גם מעכבת את לקיחת המלוטונין עד לאחר הפגישה איתו - נראה מה יאמר. לגבי האלטרולט - דיין צחק כששמע שקבלתי את זה, לטענתו זה ניתן כדי שאסתום את הפה (?) שימי לב - קבלתי אלטרולט ולא אלטרול - האם אותו דבר??? לא נראה לי. עד לאחרונה לקחתי 10 מ"ג ביום. לא אהבתי אותו כי גרם לי לטעם רע בפה כל היום (נאמר לי שיכול לגרום ליובש בפה). התחלתי להגמל מהאלטרולט, לוקחת רודיולה פעמיים ביום, היה שבוע קשה נורא - כנראה ייסורי גמילה... אחרי הדיקור אתמול הוטב לי. עדכני אותנו! כל טוב ובהצלחה

סמדר8

New member
שרי, בעניין השינה ../images/Emo184.gif

הרופא נתן לי מרשם למלטונין, 5 מ"ג בערב. טוען שזו תרופה טבעית, נפלאה, אך מצריכה מרשם רופא (כדי שלא תנוצל לרעה). הוא אומר שההדרדרות שלי היא בשל "גמילה" מהאלטרולט, ולא נרים ידיים עד להפסקה המוחלטת. אגב - עשיתי מעשה!! קבעתי תור ליום שישי הקרוב לד"ר יוסף דיין!! "על החיים ועל המוות"!! דברתי איתו והוא טוען להצלחות מלאות עם חולי פיברו. מה כבר יש להפסיד? מחיר ביקור ראשון 750 שקל, וקופ"ח מחזירה 540. מחכה בקוצר רוח! נשתמע

סמדר8

New member
מלטונין

הורמון המיוצר במוח. מסדיר את מקצב היום-לילה. אמור לעלות בזמן השינה. יורד עם ההזדקנות. הטסים טיסות ארוכות משתמשים בו להסדיר את השינה. את זה העליתי ברגע... אין לי זמן הערב להתעמק בנושא - אפשר בקלות למצוא חומר דרך אחד החפשנים... אולי מחר? כל טוב

tiaa1

New member
../images/Emo108.gifלמה רק להציץ???

נדמה לי שאת מגדלת חיות לא?שנים אחד חרש אחד כלב. יש תמונות???

סמדר8

New member
טיה ../images/Emo45.gif

זכרון מצויין! אכן, חתול חרש, וכלב דלמטי טיפש... אין לי תחת ידי תמונות זמינות, מצלמת בעיקר את הילדים... אעשה מאמץ, מבטיחה!

sayv

New member
אם תלחצי על התמונה פעמיים תוכלי

לראות אותה בגודל המקורי ובמושיייןןןןןןןןןןןןןןןן

נאן

New member
תודה../images/Emo23.gif

יוווווווווווווו מה זה יפה? אבל איך מכניסים את זה למשמר במחשב? יש לי אוסףוירטואלי ואוסף המציאות תודה

sayv

New member
לוחצים עם כפתור ימני על התמונה

בוחרים "שמירת תמונה בשם" ושומרים באוסף........ בהצלחה!!!!!!

למעלה