5
ס ספיר לוי7 New member 26/9/08 #33 הייי אפשר בבקשה כוכב? היי אפשר בבקשה להדביק את הכוכב הזה במקום הכוכבים שעל הדוגמנית בתמונה ה...
ס ספיר לוי7 New member 26/9/08 #34 להחליף בתמונה הזו אם אפשר בתמונה הזו אם אפשר בבקשה ובבקשה שלא יראות את הסטרפלס תודה ענקיתתתתתת מראש אתם פשוט נפלאים כולכם כאן !!!
להחליף בתמונה הזו אם אפשר בתמונה הזו אם אפשר בבקשה ובבקשה שלא יראות את הסטרפלס תודה ענקיתתתתתת מראש אתם פשוט נפלאים כולכם כאן !!!
ס ספיר לוי7 New member 26/9/08 #25 היייי לכולם אפשר בבקשה??? היי לכולם מה שלומכם?? אפשר בבקשה ריטוש לתמונה הזו וגם שהאבנים על השפתיים שלה יהיו יותר צפופות וזוהרות? תודה ענקיתתתתתת מראש...
היייי לכולם אפשר בבקשה??? היי לכולם מה שלומכם?? אפשר בבקשה ריטוש לתמונה הזו וגם שהאבנים על השפתיים שלה יהיו יותר צפופות וזוהרות? תודה ענקיתתתתתת מראש...
ס ספיר לוי7 New member 28/9/08 #39 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה מאמייייייייייייי תודה מאמי אני למדתי אצל ירין שחף ואני מצפת ואת?
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifתודה מאמייייייייייייי תודה מאמי אני למדתי אצל ירין שחף ואני מצפת ואת?