פרי סטאר.את רואה כבר יש לך שם מבטיח
אז ככה.. קודם כל את צריכה להגדיר לעצמך מה מטרת הרכיבה..אם הרכיבה היא לצורך רכיבה בכבישים לסידורים, למכולת וכו'. גם אופניים ב200 ש"ח יספיקו. לי יש כאלה - אין להם בולם מקדימה ומאחורה ולכן הן קלות יותר והן בהחלט עושות את העבודה. אפילו נסעתי בהן לפארק הירקון לארוע הרד בול פלוג טאג..קצת על שבילי כורכר, אבל לא נהנתי בלשון המעטה..ושמחתי על כך שמדובר בסה"כ ב 500 מטר.. יש גם אופני מדבקה במחירים האלה שגם הם יעשו את העבודה בתחום של כבישים ונסיעות לסידורים. הבעיה היא שהם הרבה יותר כבדים (עם בולם מקדימה ומאחורה)..העניין הוא שבאמת ברגע שאת "יורדת" לשטח ואם באמת המטרה היא להתנסות ברכיבה על מנת לרכוב בשטח. כדאי שלא תקני אופני "מדבקה" שלהן ניתן השם על שום היותן מיוצרות מחלקים פשוטים ביותר במפעלים במזרח הרחוק וניתן להם בארץ שם מפוצץ. ברגע שתגיעי לשטח איתם, תיווכחי שהבולם הקדמי והאחורי רק הופכים את האופניים לכבדים יותר, אבל אינם משככים באמת.. הייתי מציעה לך לשם התחלה, להכפיל את הסכום לנאמר 600-700 ש"ח ולקנות אופני יד שניה עם בולם זעזועים מקדימה בלבד של חברה מוכרת: טרק, ספשלייזד, מרידה, גארי פישר, קונה, קליין, הארו, ראלי. גם תוכלי לקבל שרות אדיב אחר כך מחנות האופניים וגם תהני מאופניים שיאפשרו לך כניסה יפה לענף ובהחלט יש מציאות... את האופניים שלי למשל מכרו ב1000 ש"ח בחנות תוך יום יומיים..כשקניתי אותן ב2600 ש"ח באותה השנה..