היי לכם, מחפשת כלב/ה

E o S

New member
היי לכם, מחפשת כלב/ה

מנדי שלי, המקסימה והמדהימה, מתה לפני שבועיים וחצי. מאז אני שבורה. אני מרגישה שאף כלב לא יחליף אותה, אבל את האהבה שלי אני חייבת להעניק לכלבון/ת חדשים.. אני מבטיחה שהכלב יקבל את הטיפול הכי מסור והכי אוהב שמישהו יכול לתת. האפשרות היחידה של אימוץ כרגע, זה שבת. וזה ממש דחוף בשבילי כי כל יום שעובר אני מתוסכלת, ואני ממש חייבת להתאהב במישהו חדש, בלי לשכוח את היפה שלי, אבל אהבה חדשה שתבוא במקביל. לכן אני צריכה את עזרתתכם. אני אסע לכל מקום בארץ, אבל צריך מישהו מתאים. זה יכול להיות זכר או נקבה (עם עדיפות קלה לנקבה- לא בגלל, בגלל המשפחה שלי), שיהיו בינוניים, עדינים, מקסימים, ולא פראיים מידי, שיתאימו גם לדירה וגם לחצר (עוד חצי שנה עוברים לבית עם גינה) , צריכים להיות טובים מאוד מאוד עם ילדים (2 אחים קטנים), וזהו.. רק שיהיו שם בשביל לקבל את האהבה שלי... אשמח לעזרתכם! זה יכול להיות כלבים למסירה (עם סביבת המסירה), וזה יכול להיות כלבים מעמותות... תודה מראש! שחר

Noaal

New member
היי שחר, ברוכה הבאה!

צר לי על מות כלבתך. לגבי אימוצי כלבים, תוכלי לעשות חיפוש פה בפורום ולראות את הכלבים המוצעים בחלק מן העמותות. אם תצייני איזור מגורים בארץ יהיה יותר קל להפנות אותך לאחת העמותות/כלביות שתוכלי לחפש בהם את הכלב שעונה על דרישותיך. אגב, האם יש לכם עדיפות לגזע מסויים? (רצוי מעורב עם..
)

את מוזמנת

לבוא לראות את ליבי גורת לברדור מעורב יפה עם עיניים ירוקות, מחוסנת , בת 5 חוד' , חברותית גם עם בני אדם וגם עם כלבים מתוקה של ממש, אני גרה בפ"ת ונמצאת בפלאפון- 0573664663 .

E o S

New member
המון תודה על ההצעות../images/Emo70.gif

-אני גרה בהרצליה, אבל מנדי נלקחה מתל"ל רמלה, אז זה באמת לא קשור. עד סוף העולם אני אסע בשביל הילדון החדש שיהיה לי. אני מכירה את אס או אס בהרצליה, אבל לא רוצה להגביל. אני גם אשמח בעיצות על התגברות. האם מישהו חווה פה פעם אבדן? האם בטוח שזה יהיה פייר לכלבון החדש שיחיה ביחד עם זכרון חזק? האם עדיף לחכות מעט, או לתת לאהבה שיש בי לנצח ולתת אותה בלי חשבון למישהו חדש? אשמח לעיצות, או סתם תמיכה. תודה מראש, שחר

Noaal

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב

אובדן זה לעולם לא משהו קל, זמן זה הדבר היחיד שעוזר (נדוש אבל נכון). לשמחתי, כחודשים לפני מותה של חתולתי בת ה-17 (שגרה אצל הוריי) אימצתי את טריק המדהימה (פשוט יצא). הנוכחות של טריק מאוד עזרה לי, אבל עד היום אני חושבת על טייגר ז"ל (חתולה מיוחדת בכל מובן אפשרי) ויצא לי לו פעם, לקרוא לטריק טייגר, למרות שאין דמיון פיזי בינהן (קצת באופי). לגבי אימוץ של כלב חדש - הייתי מחכה מעט, חורשת את הכלביות באינטרנט וגם מופיעה פיזית. חושבת על סוג של כלב שמתאים לי (מתייעצת אפילו עם מאלף) והולכת לחפש אותו. פרוייקט כלבים מאולפים מחפשים בית של דודיק התחיל לפני שבוע מחדש (עדיין אין תמונות כי לא הספקתי להגיע ולצלם) בתל"ל, אולי שווה לך להתיעץ איתו ולבדוק אם יש מי מהכלבים שמשתתפים בפרוייקט שמתאימים לך. שיהיה יום טוב, (מאוחר יותר אני אהיה במסרים אם תצטרכי עוד תמיכה)

mjsale

New member
אובדן...

מנסיון... כנראה שלא מתגברים על הקושי שבאיבוד כלב אהוב אף פעם. הפודלית שלי מתה בשיבה טובה (לאחר 18 שנים מאושרות) לפני יותר משלוש שנים ועד היום לא ממש התגברתי. בהתחלה לא יכלתי בכלל לחשוב על להביא כלב חדש, זה היה קשה מדי, אבל עכשיו החלטתי שהגיע הזמן... וברגע שאני אמצא פודל ננסי למסירה אני אאמץ מיד! בקיצור... תהיה חזקה, הכאב אף פעם לא נגמר, אבל צריך ואפשר להמשיך.

שרון בתור מגדלת שנים אני מניסיון

אישי ממליצה לקחת עוד כלב ולא חיבים לאהוב מיד הכלב יעשה את שלו מבטיחה ולי הקל במקצת כי היה צריך לטפל שוב ואף כלב לא במקום הקודם שהיה לי מה שכן הקפדתי לא לקחת אותו כלב או דומה כדי לא לעשות השואות דומה לא דומה התנהגות חוכמה ועוד ואשמח לתמוך שלחי לי מסר אישי בגל בעיה במחשב ועם יש שאלות קשה בלב אשמח לעזור

לורה
;

פרטים עליה תמצאי כאן והיא נמצאת בצער בעלי חיים ר"ג. אשמח לתת עוד פרטים אם צריך בהצלחה

למי ששאל אותי על הכלבה למסירה

התמונה של לורה קופי לשלי אפילו אותו קולר כך נראת שוורצה

שחר

לפני כחודשיים הייתי בתנו לחיות לחיות, וכלבה אחת שבתה שם את ליבי... הכלבה קטועת רגל קדמית. היא קטנה, ויש לה את המבט הכי עצוב ודורש אהבה שיש. היו שם הרבה כלבים מסכנים, אבל היא היחידה שברגע שהסתכלתי בה, עלו לי דמעות בעיניים וממש עמדתי לבכות. צילמתי אותה תמונה אחת שיצאה די גרועה, ורואים בה רק את הראש. היא לא מעבירה עד כמה היא מקסימה!!!!! אני באמת באמת באמת ממליצה לך ללכת לראות אותה. מהכמה שניות שתקשרתי איתה קיבלתי רושם של בובה מתוקה שזקוקה נואשות לבית ואהבה...

Noaal

New member
יש לי תמונה יותר טובה שלה, אני אחפש

ואשים אותה אח"כ. כלבה מ-ק-ס-י-מ-ה ומתוקה!

למעלה