היי לכם, מחפשת כלב/ה

Noaal

New member
לצערי לא מצאתי את התמונה שלה

כנראה שאחד הצלמים של הפרוייקט צילם אותה.

lironli

New member
כלבה מדהימה עם סיפור עצוב וסוף טוב

אספתי את הקטנטונת לפני כחודש מכביש החוף, לאחר שנדרסה. לא ידענו אם תעבור את הלילה. לאחר טיפולו המסור של הוטרינר שלנו, היא התאוששה מעט, והחלה להשתקם אצלנו. היום, לאחר חודש, היא כלבה אחרת - רצה ושמחה ומתרוצצת, הכל פרט לצליעה ברגל אחת. (היא יכולה להשתמש בכל הרגליים, אבל רגל אחת עוד פגועה וכואב לה לדרוך עליה). מדובר בכלבה ידידותית לאנשים, כלבים וחתולים - היא נמצאת עכשיו בבית אומן עם 10 כלבים ו40 חתולים!!! (ושני ילדים קטנים שהיא משחקת איתם בצורה מדהימה) היא אוהבת, נאמנה ומתוקה. היא בינונית-קטנה בגודלה (תראי בתמונה), ועם אופי מדהים. אני חושבת שהיא מאוד מתאימה לכל מה שחיפשת. אם את מעוניינת את יכולה להתקשר אליי - 0507627262

goolo123

New member
מה לגבי לוקה המתוקה?

לוקה בת כשנה, לברדורית מעורבת (יפה יותר!), מעוקרת, טובה ,שמחה וחברותית מאוד...ניצלה מהרדמה בכלביית רחובות ונימצאת במקום זמני שלא יכול להחזיקה יותר! לוקה מחפשת בית קבוע!!!(או לפחות משפחה אומנת...) אנא עזרתכם... 0506282018

Marina173

New member
עמותת "הב לב"

בל היפהפייה היא גורונת מתוקה ומתפנקת בת כחודשיים וחצי.עדינה וטובה ותהיה בינונית. contact us noa 052-2340526 michal 050-6861291 mail:[email protected]

Marina173

New member
פונצ'ו

פונצ'ו היא גורה מקסימה בת 5 חודשים. לברדורית מעורבת,מחונכת לצרכים,טובה עם ילדים ואוהבת את כולם.תהיה בינונית-קטנה

Marina173

New member
לולה

לולה היא פוינטרית מעורבת בת כשנה.יפהפייה ומתוקה,אוהבת לשחק וזקוקה לבית בעל ניסיון בגידול כלבי צייד שיוכל להעניק לה את כל מה שמגיע לה.נורא קשה ללולה בכלביה והיא מחפשת בית אוהב ויציב לכל החיים. ועוד המון כלבים מתוקים שמחפשים בית... www.havlove.com

leah25

New member
כלבה מתאימה !

כלבה יפהפיה בת שנה, מחונכת לצרכים, מעוקרת, מחוסנת וחברותית. גודל קטן (שוקלת כ-10 ק"ג).מסתדרת מצוין עם חתולים,כלבים, ובעיקר עם אנשים. נמצאת בעיר רחובות. לפרטים: לאה 0523687786

בזוקה10

New member
../images/Emo16.gifלזכרה של מנדי...

אובדן של כלב זה לא דבר קל...
כל הכבוד שאת כבר מחפשת כלב חדש! אולי כדאי שתחשבי קצת... עוד כמה ימים אם את באמת מוכנה... אבל אם את מרגישה מוכנה - יש לי הרגשה שלכלבלב/ה החדש/ה יהיה בית מדהים!!
, ותעדכני

שחר יש ליכלבה בשבילך מדהימה

שחיבת להימסר עם כול הכיסונים מעוקרת קטנה בינונית דומה לפןפאי מוכנהלהסביר למה למסירה ולמה דחוף עם את מעונינת עקב תקלה במחשב שלי שילחי לי מסר וגם כתבתי אליה למה אשמח לעזור מאוד חשוב לי משפחה והיא צריכה בית עם חצר וילדים היא נהדר וחמה לא יכולה להחזיק אותה מוכנה לדבר עם ההורים עם צריך.

The Reuty

New member
משי - לברדורית מעורבת

משי בת שלושה חודשים בערך כלבה מתוקה ומקסימה. קצת שובבה (אופי של לברדור) תגדל להיות בינונית מתאימה לדירה ולבית עם חצר. לפרטים: 050-2127520 רעות 0544-776511 איילת

למעלה