תודה על קבלת הפנים!
הרגעתן אותי...
ובכן, מכאן ואילך אדע לאן לנתב את הגיגיי בנושא!
אגב, נראה לי שאני עוד לא לגמרי מבינה איך עובד העניין הזה של ההשתרשרות, אז תעירו לי אם אני עושה טעות.
למעשה, נכנסתי לעסק לפני כמה חודשים בלבד - זה היה באמצע הזמן שבו שידרו את "צייד עירוני" ואת "אהבה מכוכב אחר", וכשיום אחד רבצתי בשיעמום אצל חברה היא הפעילה אחד מהם, ורק מתוך נימוס לא ברחתי
הבעיה היתה כמובן שזה היה יפה מדי. גם העלילה וגם השחקנים, כלומר השחקן, כלומר לי מין הו
והשאר היסטוריה.
בינתיים הספקתי לראות את הבן האובד, בנים על פני פרחים (
), היורשים ותיכון 2013. כלומר, אלו הסדרות שראיתי מתחילה ועד סוף
עכשיו אני באמצע של נשיקה שובבה (בארור שהתחלתי אותה בגלל קים היון ג'ונג
) ובי"ס תיכון - זמן לאהבה, וגם את "בין כלב לזאב" אני מתכוונת לסיים מתישהו. נתקעתי איפשהו באמצע, כשהיו יותר מדי פושעים בסביבה ולא היה לי כוח אליהם. לא אוהבת פושעים
ראיתי גם קטעים מ"הנסיך שלה" ומאלג'ימה (ככה אומרים את זה?), אבל פחות מתחברת לתקופת המלוכה.
בגזרת הסרטים ראיתי את המדהימים הבאים: שלג עד, עוף אבא עוף, המלך והליצן (אני מאוד לא מסמפטת קטעים גסים, אבל כשמלאך יפהפה כמו הגרסה הנשית למחצה של לי ג'ון קי נמצא בשטח זה פשוט פשע רציני לא לראות. וכבר אמרתי שאני לא אוהבת פושעים
מה עוד ראיתי? נער זאב, דרמה סיטי (מאוהבת בסצנות הבכי של לי ג'ון קי. זה לא יפה להגיד למישהו "תבכה הרבה", נכון? אז אני לא אעשה את זה) ו"ללא נשימה" - אמנם אני מעדיפה לראות בני אדם לבושים (בחליפות יוקרה של שלושה חלקים, אם אפשר), אבל לי ג'ונג סוק מספיק חמוד בשביל שאצפה למרות זאת. (תעריך, בחור!)
השחקנים האהובים עליי הם אלה שציינתי לעיל (לי מין הו פחות, אבל גם הוא בסדר), בתוספת קים בום ודניאל צ'ה.
עכשיו קניתי את הספר של נועה אברהמי "קוריאנית למתחילים". אולי עוד אבין קוריאנית בסוף
אני גם יותר מאשמח להמלצות נוספות של מומחיות שכמוכן.
קומאו!