היי לכם
חדשה - ושאלה!

Don Nirtin

New member
לכי על dream high

סדרה ממש חמודה ומתוקה.

באתר כלשהו
היא מתוייגת מתחת השם "לשאוף אל החלום", משום מה.

maayanro123

New member
בכיף

אני שמחה שזה עזר

בקשר לסדרות מוזיקליות, הנה כמה המלצות:

Shut Up! Flower Boy Band - זה על להקת רוק והיא כנראה הסדרה האהובה עליי מבין השלוש. יש לה פסקול טוב.
Dream High - על תלמידים בתיכון לאומנויות. יש לזה 2 עונות, אבל יצא לי לראות רק את העונה הראשונה. העונה הראשונה חמודה.
Monstar - על איידול שנענש ונשלח לבי"ס רגיל והוא מקים שם להקה. הם שרים המון
אני אישית פחות אהבתי אותה (כי משהו שם התחרבש להם בדרך לפי דעתי), אבל יש כאלה שאהבו אותה ואולי זה יתאים לך..

linoy119

New member
יש אותו עם תרגום בעיברית

אם תרצי אני ירשום לך בהודעה איפה
ברוכה הבאה

maayanro123

New member
קצת
.. מה זה "הבן האובד" לא לפי התרגום העילג של ויוה?
בד"כ אני יכולה לנסות להבין מה הסדרה לפי השם/הקשר/עלילה, אבל זאת אחת הסדרות שאני לא מצליחה לזהות את הסדרה המקורית לפי השם המתורגם שלהם

יש לך אחלה הספק יחסית לפרק זמן הקצר שלך בתחום

maayanro123

New member
תודה

היכולות תרגום המופלאות של ויוה

אני יכולה להבין את הקשר לשם מבחינה עלילתית, אבל מה עם לתרגם את זה בצורה שתהיה קשורה איכשהו לשם המקורי של הסדרה כדי לא לבלבל אנשים?

בכל מקרה, כנראה שאני אוותר עליה כרגע כי היא לא נשמעת מעניינת מספיק

nuly123

New member
האמת שגם השם המקורי לא כזה להיט לדעתי...

צפיתי בסדרה והיא די סטנדרטית וצפויה, בלי ערך מוסף מיוחד... אבל אני מחבבת את הראשי, והיו כמה קטעים חביבים :)

maayanro123

New member
חחח אבל זה כבר סיפור אחר (וזאת בעיה של היוצרים של הסדרה)
וזה לא קשור לתרגום העילג של השם..

אגב, רק לפי השם בעברית הייתי מנחשת שזה Incarnation of Money, בהנחה והם התעלמו לגמרי מהשם המקורי של הסדרה והתייחסו יותר לעלילה שלה. למרות שאולי במקרה הזה אולי הם היו נשארים יותר עם השם המקורי ולא ממציאים דברים

הבנתי, תודה

nuly123

New member
ברוכה הבאה

&nbsp
בהחלט יש לך הספק נאה, כמו שכבר אמרו לפניי
ומההיכרות שלי עם חובבי קוריאה - טווח הגילאים מגוון בהחלט, מילדים ועד סבתות, כך שאת בחברה טובה

&nbsp
לגבי המלצות - אני בטוחה שעם הזמן כבר תדעי לבחור לפי מה שמתאים לך, כי איש איש וטעמו :) יש אתרים כמו my drama list שבהם אפשר להתרשם מדירוגי הגולשים, וגם לסנן ולבחור לפי ז'אנרים, ארצות מוצא וכו':
&nbsp
http://mydramalist.com/shows/top

Larc En Ciel

New member
קצת באיחור אבל עדיין ברוכה הבאה

כמו שכבר אמרו מעלי, אנחנו מגוונת מבחינת גילאים. ותחפרי חופשי המוטו פה הוא "חפירות? כמה שיותר יותר טוב"
.

סאפירוש

New member
ברוכה הבאה!

את בחברה מעולה, וכמו שכבר אמרו - הגיל ממש לא משנה פה

וזה ממש המקום לחפור!
&nbsp
ואני מרגישה רע על האיחור

Don Nirtin

New member
אהלן לך

אני ניר, 28, לא מאוחר מדי להתפאנגרל כאן

&nbsp
הממ..... קים בום..... נושא כאוב. הצהרתי עליו כאן בפורום שהוא שלי (יחד עם לי מין הו
) אבל אפשר להתחלק בו

&nbsp
צופה כרגע באמונה (עשיתי הפסקה ארוכה מהסדרה, אבל מתכוון לסיים מתישהו בזמן הקרוב.) ורואה טאצ'ה. ולידתה של יפהפייה. וכנראה שזהו.
&nbsp
איך בית ספר תיכון?

&nbsp
פושעים- אני דווקא אוהב. הבעיה היא עם הפוליטיקה דווקא.... עם הפוליטיקה אין לי כוח וכשזה מגיע לסדרות מלוכה למיניהם זה כבר......

&nbsp
הממפ. נדמה לי שלא כתבתי פה הרבה זמן.

ברוך הנמצא! :)

אל תדאג לגבי קים בום, אתה יכול לשמור את כולו - אני עם קים היון ג'ונג

&nbsp
איך אמונה באמת? תהיתי אם כדאי לי להתחיל.
&nbsp
בית ספר תיכון - לא יודעת אם התכוונת לתיכון 2013 או ל"בי"ס תיכון - זמן לאהבה", אבל שניהם עונים מאוד לקטגוריות שציינתי למעלה

&nbsp
ואני איתך לגבי פוליטיקה. אפשר לראות את זה כתחליף לספירת כבשים?
&nbsp
ואחרון חביב, לכאורה עכשיו אני אמורה לנסח פניות כלליות בלשון זכר, אבל תסלח לי אם אלך במקרה הזה על פי הרוב

Don Nirtin

New member
נתחיל מהסוף

לדעתי האקדמיה ללשון ביטלה את החיוב הזה לפנות לרוב כנקבה אפילו אם יש רק זכר אחד.

התכוונתי לביה"ס תיכון זמן לאהבה. את תיכון 2013 ראיתי ולא אהבתי. (ראיתי פרק וחצי, אבל הספיק לי)

אמונה- חמודה מאוד. הכימיה של לי מין הו עם הראשית מצויינת. הרע של הסדרה מצויין בעיניי. כל השאר........ אשלח אותם לבית השימוש יחד עם כל בוגרי בנים על פני פרחים (חוץ מלי מין הו וקים בום)

למעלה