היי לכם :]

FruitNinga

New member
היי -->

השתחררתי מהצבא לפני שנה בערך ומאז הספקתי לעשות טיול לחו"ל. חזרתי לא מזמן ומאז אני עובדת במשרה זמנית ובמקביל מחפשת משרה קבועה.

הבעיה העיקרית אצלי היא חוסר המוטיבציה לעשות עם עצמי משהו. האקס שלי תמיד תמך בי,עודד אותי והיה פה בשבילי.הטעות שלי היתה שהיה לי קשה להביע רגשות, להגיד מה שאני מרגישה. קשה להיות עם בן אדם שלא יודע להביע רגש.כמו שהוא מעניק אהבה הוא גם ציפה לקבל אהבה. זה היה הקשר הראשון שלי ולא ידעתי כל כך איך להתנהג. כל כך רציתי להראות לו שאני אוהבת אותו אבל תמיד עצרתי את עצמי. הוא בן אדם מדהים ואני בטוחה שמי שתהיה איתו תהיה מאושרת. אני שמחה שהקשר הראשון שלי היה איתו,באמת.

ואחרי החפירה הארוכה, רציתי להגיד תודה :p

Purple Mushroom

New member
תודה בבקשה.

לפי מה שכתבת כאן, הכל היה חיובי. זכית. אז מאחל לך שהמצב רק ישתפר, מבחינת עבודה וזוגיות, ובכלל בחיים. מקווה שיהיה עוד טוב\יותר טוב.

Guy950

New member
גם אני רוצה לחפור!

לא ממש קראתי את כל התגובות פה אז יש מצב שמה שאני כותב כבר נכתב.
אבל באופן עקרוני הכרתי שבוע שעבר מישהי שהסיפור שלכן די דומה, גם לה הייתה פרידה מפתיעה והיא מרגישה תקועה עם עצמה ושאלה אותי איך מתגברים ואיך שוכחים ממנו.
התשובה היא שלא שוכחים. זאת טעות די נפוצה שאנשים עושים הכל כדי לשכוח את האקס ולהעסיק את עצמך בכל מה שיש בעולם, אבל זאת לא שכחה זאת הדחקה. אנשים מדחיקים פנימה את הרגשות האלה ונעשים סגורים.
זה ד"א כנראה למה אנשים מעידים עלייך כסנובית אפילו כשאת לא רואה את זה. אמרת בעצמך, יש לך תחושה של ייאוש ופסימיות וחוסר מוטיבציה, זה בגלל שאת, כנראה, עדיין מדחיקה.
אז בעצם מה עושים? תשלימי עם זה. כשאני נפרדתי מהאקסית שלי אני הדחקתי את הכל ואנשים ממש אמרו לי שאני נסגרתי ומבודד את עצמי. שעות חשבתי מה אני עושה עם עצמי ואז הגעתי למסקנה שאין לי סיבה להדחיק, אני פשוט משלים עם זה שהייתה לי אקסית נהדרת ואהבתי אותה, הייתה לנו תקופה יפה ונהדרת. היא תמכה בי ואני תמכתי בה וביחד הרגשנו בלתי מנוצחים, אבל זה נגמר. כנראה שזה נגמר לטובה.

ככה גם את צריכה לעשות, הייתה לשניכם תקופה יפה ואהבת אותו, אבל הוא נפרד ממך. זה, חביבתי, הפסד כולו שלו. את צריכה לזכור שהייתה לך תקופה טובה שחיזקה אותך ואת ממשיכה עם זה חזקה. שחררי אותו, הוא כבר לא בתמונה.
עכשיו כשאת מתחילה להיות חדורת מוטיבציה בגלל ההשלמה זה הזמן שלך להכיר את עצמך יותר טוב, מה את אוהבת? איזה עיסוקים מעניינים אותך? אולי יש עיסוק ממש טוב שאני אוהבת וארצה לעבוד בו? תשאלי את עצמך את השאלות האלה ותמצאי את התשובות שאת מחכה להן

אם את מחפשת אוזן קשבת את מוזמנת ליצור קשר, לא יזיק לי לחפור למישהי חדשה

ובהצלחה!

FruitNinga

New member
תודה :] -->

מצד אחד השלמתי עם הפרידה אבל מצד שני אני כאילו מסרבת להאמין שזה קרה. יש בי תקווה מפגרת שאולי הוא עוד יחזור כי היינו יחד תקופה מסוימת ואחר כך הוא חזר אחרי כמעט חצי שנה וחזרנו להיות יחד. העובדה שנפרדנו וחזרנו בעצם נותנת לי תקווה שאולי זה שוב יקרה.
והוא באמת בחור מקסים ואני שמחה שהוא היה החבר הראשון שלי. מצד שני היו דברים שהפריעו לי בקשר איתו אבל שמרתי בבטן כי פחדתי לאבד אותו שוב.
עכשיו בדיעבד אני מבינה שהייתי צריכה לשתף אותו במה שעובר עליי ובמחשבות שמטרידות אותי כי הרי כנות זה חלק ממערכת יחסים ואני פשוט ניסיתי להתעלם מדברים שהפריעו לי.

ותודה רבה על העזרה, אני יותר חופרת ממך!!

Guy950

New member

אני עדיין מסוגל לחפור כמו שצריך!
קשה לחפור יותר ממני

למעלה