היי לכם...

fast food

New member
היי לכם...

יש לי נגן MP3 חדש (מהסטנדרטים הרגילים) ובחוברת הוראות כתוב שהוא תומך בווינדוז 98 או "במערכות מאוחרות יותר" יש לי XP, אבל כשחיברתי את הכבל למחשב ואפילו כשגיליתי שיש דיסקון קטן (שאין לי מושג מה הוא עושה חוץ מלרבוץ לי בחינניות בכונן) לא קרה כלום חוץ מאיזו הודעה שאני חושבת שהיה כתוב בה שחסר לי משהו שאין לי מושג מאיפה להוריד, שתי שאלות לי אליכם- 1.מי שהצליח להבין משהו- מה עושים? 2.ולמה בחוברת הוראות הזאת אין שום דבר חוץ מכתב קטן והסברים מובנים מאליהם כמו איך ללחוץ PLAY?

יאיר B

New member
הרבה לא הבנתי, אבל ננסה:

אם יש לך חלונות XP - הנגן אמור להיות מזוהה אוטומטית במערכת ככונן ניייד. לאחר החיבור לשקע USB (וכדאי לשקע אחורי), המחשב אמור לזהות את הנגן ולפתוח כונן חדש ב"המחשב שלי". אל הכונן הזה את מעתיקה את השירים. לאחר העתק השירים - יש לשחרר את הנגן באופן בטוח. יש מאמר על זה במאמרים. אם לא קורה כלום כשאת המחברת את הגנן למחשב, נסי להדליק אותו כשהוא מחובר (לחיצה על PLAY).

fast food

New member
תודה!

והוא פותח לי שני כוננים אחד ריק (E אני חושבת) ואחד D עם תוכניות הפעלה בכל מיני שפות, אז ל E אני מעתיקה נכון?, ואחרי שאני מעתיקה לשם שירים הוא פשוט שואל אותי אם להעביר את זה לMP3?

יאיר B

New member
איזה נגן בדיוק יש לך?

לא נראה לי כל כך סטנדרטי. הם לא פותחים שני כוננים ובטח שלא שואלים אם להמיר לפורמטים אחרים. אם אפשר איזה לינק זה יעזור. תנסי להעביר ל-E ותראי מה יקרה. אל תמחקי כלום מ-D (לא יודע מה יש שם, עדיף לא להסתכן). חשוב: להוציא את הנגן בדרך הבטוחה! (הסבר במאמרים).

למעלה