נלחמים בתאונות
New member
היי לעו"ד אילון
קודם כל, לא ידעתי שעו"ד אורון אילון נמצא באינטרנט. לכן רציתי לדעת ממתי אתה כותב בפורום על מנת לדעת כמה זמן המחדל שלי שלא נכנסתי לפורום. אני מכירה אותך עו"ד אילון אורון ושלחתי אליך לקוחות פעם ועזרת פעם למישהו והוא זכה בזכותי (בזכותי כי אני שלחתי אותו אליך). אני שומרת על פרטיותי אז אשאר הרואה והבלתי נראית (אני מכירה אותך ואתה תישאר לא מכיר אותי
-- סתם סתם אולי פעם בכינוי אחר אזדהה במסר אישי). שמעתי אותך אילון בבוקר ואני מאזינה לך בימי שלישי ברשת א' קבוע לפחות 8 שנים. עכשיו, עם כל חוסר המומחיות שלי בתעבורה ואני מאוד נסערת מהתאונות ואני חושבת שרק החמרה בקנסות על עבירות בטיחות תצמצם את התאונות. בבוקר, אמרת שיש לך לקוח שהוא גם לו יש עבירות רבות, אבל הן לא עבירות חמורות אלא פעוטות. אז גם לדעתי לגבי נהג כזה לא צריך להחמיר. אתה אמרת בשידור בבוקר, אילון, שלהבדיל מעבירות פעוטות יש את עבירות הבטיחות שהן החמורות. לכן אני רוצה להציע הצעה איך לצמצם את התאונות. והנה ההצעה (העתק הדבק לכאן מפורום חוק ומשפט): בעקבות התאונה המזעזעת של משאית שמחצה למוות בני אדם במכונית ובעקבות תאונות הדרכים בכלל, ברצוני להביע את כאבי וכעסי על העונשים המגוחכים שמטילים על נהגים. אם הכנסת רוצה לצמצם תאונות דרכים, עליה ראשית להעלות את הקנסות על עבירות בטיחות (למשל עבירת מהירות) לסכום של מעל 60.000 ש"ח וכשהנהג צבר מס' עבירות כאלה אז בשום פנים ואופן לא לוותר לו בהוצאה לפועל ולעקל לו את דירת המגורים ואת מחייתו החודשית עד לגביית הקנסות. יש לפרסם אותו ואת מצוקתו בתקשורת למען יראו ויראו. רק כאשר אנשים ידעו שהם יאבדו כל נכסיהם ויצטרכו לקחת משכנתא כדי לשלם את הקנס, במדינת היהודים האנשים יפחדו וינהגו ביתר זהירות. תזכרו מה שאמרתי. בישראל רק קנסות גבוהים במיוחד של מעל 60.000 ומעלה יגרמו לאנשים לא לבצע עבירות תנועה. כאשר הנהג פגע בהולך רגל, יש לחייב את הנהג הפוגע בסכום קנס של לא פחות מ 800.000 ש"ח וריצוי מאסר של 12 חודשים ולצורך גביית הקנס לרשום משכנתא מדרגה ראשונה על דירת מגוריו של הנהג הפוגע לטובת הנפגע וכל זאת כשהנפגע יוכל להוכיח את נזקו על ידי תצהיר בלבד. בנוסף, אני מציעה להטיל על הרשויות המקומיות (עיריות ומועצות למיניהן) את החובה להרחיב מדרכות, להפריד בין מסלולי כלי רכב לפי משקלם ולפי סוגם כך שיהיה מסלול לאופנועים בלבד, למשאיות בלבד, לכלי רכב 4*4 בלבד וכדומה. ההפרדה לא תהיה על ידי פסי הפרדה אלא על ידי קירות בטון גבוהים. בכבישים מהירים יש לסלול מדרכות להולכי רגל בכל מקום שהרשויות לא יעשו כן, יהיה רשאי כל נפגע תאונת דרכים להוכיח תביעתו אך ורק על פי תצהירו ולקבל פיצויים מהרשויות המקומיות בשיעור שלא יפחת מ 1.500.000 ש"ח. יכול להיות שזה נשמע לכם מוגזם, אבל דעו שרק זה ירתיע ויפחית לאפס את תאונות הדרכים ! :
קודם כל, לא ידעתי שעו"ד אורון אילון נמצא באינטרנט. לכן רציתי לדעת ממתי אתה כותב בפורום על מנת לדעת כמה זמן המחדל שלי שלא נכנסתי לפורום. אני מכירה אותך עו"ד אילון אורון ושלחתי אליך לקוחות פעם ועזרת פעם למישהו והוא זכה בזכותי (בזכותי כי אני שלחתי אותו אליך). אני שומרת על פרטיותי אז אשאר הרואה והבלתי נראית (אני מכירה אותך ואתה תישאר לא מכיר אותי