היי. מה אתם אומרים על הטריק של האופים?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אין ויכוח, כלל לא דיברתי על "אופייה הזקן" של טבעון. אני דווקא מכירה זוגות צעירים בעיר (גם כאלה שעברו ממש לאחרונה), אבל למה שכתבתי אין קשר לגיל או להתחדשות עירונית.
אין חולק שלאנשים שונים יש טעם שונה, אבל נדמה לי שבניסוח דבריך התבלבלת בזמנים, כי לפי תלונתך אשתך שתחיה העדיפה את הלחם האחיד של אנג'ל, וכעת בעקבות השינוי כבר אינה אוהבת אותו.
אני מבינה את הבאסה, קרה לי לא פעם שמוצרים שאהבתי וצרכתי בקביעות השתנו או ירדו מהמדפים. מעצבן, אבל זה חלק מהחיים. מותר להם לשנות. מותר לכם להתקומם ולפנות אליהם (כדאי לפנות גם למפקח, אם כבר אז כבר). אם יהיו די צרכנים שיתלוננו ויפסיקו לקנות, אולי הלחץ יעזור. בינתיים הייתי מנסה למצוא חלופות.
אז זהו. לחמים "אחידים" מגיעים לכאן "רק" מ-2 מאפיות. האחת מהמלאך והאחרת קרובה יותר, שבעבר הייתה מעולה וכעת היא פחות.
אז נותר המלאך, שאך זה עתה שינה את לחמו.
ומכיוון שהחוק מתיר לשנות משקל ובהתאם לו לשנות גם את המחיר, נראה שכעת ניתן לדבר רק ללאמפה.
נכון שגם הטקסטורה השתנתה וגם המראה, אבל היות שהחוק מאפשר? מי אני וזוגתי שנוכל לשנות דבר?
לא נראה לי, שגם אם לא רק אני כלקוח קצה אתלונן, זה יזיז למלאך.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אז זהו. לחמים "אחידים" מגיעים לכאן "רק" מ-2 מאפיות. האחת מהמלאך והאחרת קרובה יותר, שבעבר הייתה מעולה וכעת היא פחות.
אז נותר המלאך, שאך זה עתה שינה את לחמו.
ומכיוון שהחוק מתיר לשנות משקל ובהתאם לו לשנות גם את המחיר, נראה שכעת ניתן לדבר רק ללאמפה.
נכון שגם הטקסטורה השתנתה וגם המראה, אבל היות שהחוק מאפשר? מי אני וזוגתי שנוכל לשנות דבר?
לא נראה לי, שגם אם לא רק אני כלקוח קצה אתלונן, זה יזיז למלאך.
כן, כבר כתבת את כל זה. הבנתי.
גם אם החוק מתיר זו לא סיבה לא להתלונן. אם תשב בחיבוק ידיים ותסתפק בקיטורים כאן בפורום אין לך להלין אלא על עצמך. תלונה יחידה לא תחולל שינוי, יש להניח, אבל אם עוד אנשים יתלוננו ולא יוותרו, יש סיכוי, כבר היו דברים מעולם. אם כולם יוותרו מראש כי אין טעם, ולא יתלוננו, ובמקום לחפש חלופות פשוט ימשיכו לקנות, למה להם לשנות?
 

evike

Well-known member
מנהל
@trilliane אשמח לקבל פרטים על אופה הלחם שלך. יש בשוק הרבה, ומי שלא מכיר ולא מבין ממש מתבלבל.
תודה.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
@trilliane אשמח לקבל פרטים על אופה הלחם שלך. יש בשוק הרבה, ומי שלא מכיר ולא מבין ממש מתבלבל.
תודה.
אין לי למה להשוות, היו לנו רק אופים של מורפי ריצ'ארדס, הם לא יקרים ועושים את העבודה (עד שהם לא). בקורונה היה קשה להשיג אז קנינו יד שנייה, וכשהוא שבק קנינו שוב (אותו דגם) יד שנייה. רבים קונים (או מקבלים) ומהר מאוד מוותרים ואז הוא שוכב אצלם כאבן שאין לה הופכין, אבל השימוש שלנו די אינטנסיבי להערכתי (פעמיים שלוש בשבוע, קבוע).
 

evike

Well-known member
מנהל
תודה על התגובה.
בחיפוש של אופה לחם, הכי פופולרים הם של מרפי ריצ'ארדס, בעיקר שני דגמים שהם לא יקרים.(48292, 48296) היקר מעט יותר קיבל ניקוד גבוה יותר. רק שבכל ההמלצות יש תוספת של מכשיר ששובק חיים לאחר שנה. גם הוסיפו הערה, שלא מנסיון שלהם, אלא קראו על אותה הבעיה בכל מיני איזכורים. היו גם הערות על התפרקות/שבירה של זרוע הלישה.
האם האופה שלכם הוא אחד מהדגמים האלה? ואם כן, הם באמת מחזיקים רק שנה? ואיך זרוע הלישה שלהם?
אם אכן זה כך, נראה לי עדיף לקנות מכשיר יקר יותר, ושיחזיק זמן רב יותר.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה על התגובה.
בחיפוש של אופה לחם, הכי פופולרים הם של מרפי ריצ'ארדס, בעיקר שני דגמים שהם לא יקרים.(48292, 48296) היקר מעט יותר קיבל ניקוד גבוה יותר. רק שבכל ההמלצות יש תוספת של מכשיר ששובק חיים לאחר שנה. גם הוסיפו הערה, שלא מנסיון שלהם, אלא קראו על אותה הבעיה בכל מיני איזכורים. היו גם הערות על התפרקות/שבירה של זרוע הלישה.
האם האופה שלכם הוא אחד מהדגמים האלה? ואם כן, הם באמת מחזיקים רק שנה? ואיך זרוע הלישה שלהם?
אם אכן זה כך, נראה לי עדיף לקנות מכשיר יקר יותר, ושיחזיק זמן רב יותר.
לפי התמונות, הדגם שיש לנו עכשיו הוא 48296 וגם לפניו היה לנו כזה בדיוק, שנקנה יד שנייה בתקופת הסגר הראשון, ולפני כמה חודשים הפסיק לעבוד (זה יותר משנה, כמעט שנתיים) ואז קנינו שוב יד שנייה (במצב כמעט חדש). גם הקודמים החזיקו מעמד יותר משנה, אבל לא יותר משלוש, למיטב זיכרוני. זרועות לא "התפרקו" (לא יודעת מה זה אומר, כל החלקים הפנימיים מתפרקים כדי שאפשר יהיה לנקות) הם פשוט הפסיקו לעבוד טוב או בכלל. אבל אנחנו די טוחנים לו ת'צורה, לא בטוחה שהשימוש של כולם ברמה הזאת.

חשבתי שכולם היו מורפי ריצ'ארד, תוקנתי שלפני הדגם הנוכחי היה גם קריסטל כלשהו (אני לא טיפוס של לחם, אז ההשוואות, הרכישה ורוב האפייה השוטפת הם פחות במחלקה שלי). לדעתי אם אתם חושבים על הרעיון עדיף להתחיל ממשהו צנוע יד שנייה, אני לא יודעת אם היקרים באמת מחזיקים יותר, וגם אם כן, לא יודעת כמה אתם תחזיקו...
 

evike

Well-known member
מנהל
תודה. אכן הדגם הזה של מרפי ריצ'ארדס הוא הכי נפוץ, ולכן יש לו הרבה המלצות והרבה דיס המלצות, שכן הוא בשימוש נרחב.
לגבי הזרוע, נכתב בכמה מהתגובות שהיא נשברת, ו/או יוצאת ממקומה תוך כדי עבודה, לא קשור לפרוק כדי לנקות.
אני לא נוהגת לקנות יד שנייה, מעדיפה חדשים, איכותיים ושקט לזמן ארוך.
בכל מקרה, שני הדגמים המדוברים לא יקרים מאד, בסביבות ה 400 ש"ח + -, והם בין הזולים שיש. ראיתי גם מכשירים מעל 1,000 ש"ח.
הזולים מהם, לא נפוצים ולא מוכרים, אז לא אסתכן.
אני עדיין מנסה למצוא את ההבדל בין שני הדגמים הפופולרים - 48296 ל 48292, כשהפרש המחירים ביניהם הוא בערך 50 ש"ח.
אולי מישהו כאן יודע?
 

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה. אכן הדגם הזה של מרפי ריצ'ארדס הוא הכי נפוץ, ולכן יש לו הרבה המלצות והרבה דיס המלצות, שכן הוא בשימוש נרחב.
לגבי הזרוע, נכתב בכמה מהתגובות שהיא נשברת, ו/או יוצאת ממקומה תוך כדי עבודה, לא קשור לפרוק כדי לנקות.
אני לא נוהגת לקנות יד שנייה, מעדיפה חדשים, איכותיים ושקט לזמן ארוך.
בכל מקרה, שני הדגמים המדוברים לא יקרים מאד, בסביבות ה 400 ש"ח + -, והם בין הזולים שיש. ראיתי גם מכשירים מעל 1,000 ש"ח.
הזולים מהם, לא נפוצים ולא מוכרים, אז לא אסתכן.
אני עדיין מנסה למצוא את ההבדל בין שני הדגמים הפופולרים - 48296 ל 48292, כשהפרש המחירים ביניהם הוא בערך 50 ש"ח.
אולי מישהו כאן יודע?
לא נשבר ולא יצא לנו שום דבר באמצע הלישה. קנינו שוב את אותו דגם כי אנחנו מרוצים ממנו.
כאמור, יש שוק ענף של יד שנייה במצב חדש כי אנשים קונים/מקבלים ובקושי משתמשים וכך אפשר לחסוך כמה מאות שקלים.
הדגם השני ששאלת עליו קטן יותר (התבנית קטנה יותר, כלומר הכיכר המקסימלית קטנה יותר). אולי יש גם הבדלים בתוכניות, תשווי את המפרטים.
 

evike

Well-known member
מנהל
הצצתי עכיו ליד 2. המחירים לא אטרקציה, נמוכים במעט מחדשים, אז ברור שכדאי חדש עם אחריות. חלק מהאופים לא נמצאים באזור המגורים שלנו. גם לכי תאמיני למוכר הפרטי לסיבת המכירה.
בכל זאת עזרת לי, כנראה אלך על אחד משני הדגמים של מרפי ריצ'ארדס. אנסה לברר את ההבדלים ביניהם, פרט להיותו של הזול יותר עם כיכר לחם קטנה יותר. לא מפריע, אולי גם יתרון.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הצצתי עכיו ליד 2. המחירים לא אטרקציה, נמוכים במעט מחדשים, אז ברור שכדאי חדש עם אחריות. חלק מהאופים לא נמצאים באזור המגורים שלנו. גם לכי תאמיני למוכר הפרטי לסיבת המכירה.
בכל זאת עזרת לי, כנראה אלך על אחד משני הדגמים של מרפי ריצ'ארדס. אנסה לברר את ההבדלים ביניהם, פרט להיותו של הזול יותר עם כיכר לחם קטנה יותר. לא מפריע, אולי גם יתרון.
כמובן, אם לא מוצאים משהו רלוונטי, אז לא. גם אנחנו קנינו בהתחלה רק חדש, אבל אז בסגר הראשון מת האופה והיה מחסור בחנויות (והמעט שהיה היה יקר מאוד) אז קנינו יד שנייה, ואחרי שראינו כי טוב, ניסינו גם הפעם. מחירי יד שנייה נתונים למיקוח, מצאנו מישהו בעיר שמכר בדיוק את אותו הדגם במצב חדש (השתמשו בו פעמים אחדות) וחסכנו כ-200 ש"ח, אז מבחינתנו זה השתלם. המוכר נראה הגון, חיבר לחשמל והראה לי שזה עובד, וסיבת המכירה היא די זהה, הרבה אנשים מגלים שזה בעצם לא מתאים להם והם לא משתמשים מספיק כדי להצדיק את המוצר, אז נפטרים ממנו. זה כמובן הימור, אבל מניסיוננו עד כה הם ממילא לא מתקלקלים בתקופת האחריות...

אגב יד שנייה, יש כיום תחרות לאתר יד2, בין היתר הרבה אנשים מפרסמים ב"מרקטפלייס" בפייסבוק. שווה לבדוק גם שם.
 

ladybug4NLP

Active member
גם אני התנגדתי להכניס לחם למקפיא.
גם אנחנו כ-2 אנשים צורכים מעט לחם
אחרי שכנוע רב אני כעת מכניסה את הלחם כשהוא פרוס ועטוף היטב.
כל פעם מוציאים כמה שצריך.
לוקח ללחם (בקיץ( דקה להפשיר והוא כמו שיצא מהתנור.
חימום בטוסטר (כזה שקופץ) לדרגה הרצויה מעלה את הטריות או מנפיקה טוסט
ממליצה
 

רוב הזמן נח

Well-known member
מי קנה לא מזמן פלאפל טוב מאיזה דוכן? שימו לב לפיתה. הפיתות שמביאים לסופר הם פיתות אחרות. עושים אותם יותר עבות ויותר רכות. התוצאה היא לא שימושית לפיתה. לא ברור מי חשב שזה טוב.

ויש פיתות אחרות שלא עבות, אבל גם בהם יש בעיות שהם לא חזקות מספיק ונקרעות או מתפוררות.


התחלתי לקנות פיתות במאפיה והם טובות יותר.

נראה לי שאת כל הפיתות הטובות מוכרים לבעלי העסקים שמוכרים מזון בפיתה. והסחורה סוג ב הולכת לסופרים.

זה כמו עם בורקסים הקפואים. תלכו לכל מאפיה ותקנו בורקס ויהיה לו טעם אופייני. לא חשוב באיזה מקום.
אולי יהיו כאלה טובים קצת יותר וטובים קצת פחות, אבל בטעם זה יהיה דומה.

תקנו מוצר של בורקס קפוא בסופר ולא משנה של איזה חברה וזה יהיה עם טעם אחר.
נראה לי שזה נעשה בכוונה. לא הגיוני שהם במוצרים האלה שכחו לתבל נכון את הבורקס.
אם הסחורה הטובה של הבורקסים והפיתות תלך לחנויות, יקנו הרבה פחות מהעסקים שמוכרים את זה.

נראה לי שיש הסכם סודי שהמוצרים הטובים ילכו למאפיות והמוצרים הפחות טובים לחנויות המזון.

אחרת אני לא מוצא הסבר להבדלים.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
מי קנה לא מזמן פלאפל טוב מאיזה דוכן? שימו לב לפיתה. הפיתות שמביאים לסופר הם פיתות אחרות. עושים אותם יותר עבות ויותר רכות. התוצאה היא לא שימושית לפיתה. לא ברור מי חשב שזה טוב.

ויש פיתות אחרות שלא עבות, אבל גם בהם יש בעיות שהם לא חזקות מספיק ונקרעות או מתפוררות.


התחלתי לקנות פיתות במאפיה והם טובות יותר.

נראה לי שאת כל הפיתות הטובות מוכרים לבעלי העסקים שמוכרים מזון בפיתה. והסחורה סוג ב הולכת לסופרים.

זה כמו עם בורקסים הקפואים. תלכו לכל מאפיה ותקנו בורקס ויהיה לו טעם אופייני. לא חשוב באיזה מקום.
אולי יהיו כאלה טובים קצת יותר וטובים קצת פחות, אבל בטעם זה יהיה דומה.

תקנו מוצר של בורקס קפוא בסופר ולא משנה של איזה חברה וזה יהיה עם טעם אחר.
נראה לי שזה נעשה בכוונה. לא הגיוני שהם במוצרים האלה שכחו לתבל נכון את הבורקס.
אם הסחורה הטובה של הבורקסים והפיתות תלך לחנויות, יקנו הרבה פחות מהעסקים שמוכרים את זה.

נראה לי שיש הסכם סודי שהמוצרים הטובים ילכו למאפיות והמוצרים הפחות טובים לחנויות המזון.

אחרת אני לא מוצא הסבר להבדלים.
אני דווקא אוהבת את הפיתות העבות והרכות, לא סובלת את הדקיקות ה"חזקות", אבל ברור שהן מתאימות לצורכי פלאפל וכו' (לי זה לא משנה כי נדיר שאני קונה פלאפל בפרט ומזון בפיתה בכלל).
בעניין בורקסים, אני לא קונה דברים כאלה למקפיא (גם טריים משתדלת שלא), אבל ברור שאי אפשר להשוות בין מוצר מאפה טרי שנאפה מקומית במאפייה מקומית למוצר תעשייתי שהונדס במיוחד כדי להחזיק זמן רב במקפיא, כאילו דה?
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אני דווקא אוהבת את הפיתות העבות והרכות, לא סובלת את הדקיקות ה"חזקות", אבל ברור שהן מתאימות לצורכי פלאפל וכו' (לי זה לא משנה כי נדיר שאני קונה פלאפל בפרט ומזון בפיתה בכלל).
בעניין בורקסים, אני לא קונה דברים כאלה למקפיא (גם טריים משתדלת שלא), אבל ברור שאי אפשר להשוות בין מוצר מאפה טרי שנאפה מקומית במאפייה מקומית למוצר תעשייתי שהונדס במיוחד כדי להחזיק זמן רב במקפיא, כאילו דה?
הרבה מאפיות גם מקבלות בורקסים קפואים או כאלה שחצי מוכנים ורק אופים אותם במקום. הם לא מכינים את הבורקסים בעצמם. ועדיין יש הבדל בין זה לבין מה שנמצא בחנויות המזון.

כאילו שזאת סחורה שמביאים בשבילם ואסור לשים אותה במוצרים הקפואים שבסופרים.

אגב, אני גם לא אוכל בורקסים. אבל ניסיתי בעבר ובגלל זה אני מכיר את ההבדלים.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הרבה מאפיות גם מקבלות בורקסים קפואים או כאלה שחצי מוכנים ורק אופים אותם במקום. הם לא מכינים את הבורקסים בעצמם. ועדיין יש הבדל בין זה לבין מה שנמצא בחנויות המזון.

כאילו שזאת סחורה שמביאים בשבילם ואסור לשים אותה במוצרים הקפואים שבסופרים.

אגב, אני גם לא אוכל בורקסים. אבל ניסיתי בעבר ובגלל זה אני מכיר את ההבדלים.
לא המאפיות הטובות... והרבה פעמים מקבלים מוצר חצי מוכן ומוסיפים לו עוד דברים במקום (שבבית לא בהכרח עושים), וזה עדיין לא מוצר תעשייתי שנועד לשרוד חודשים במקפיא ביתי (שהוא פחות קר ומקפיא לאט יותר), והתנורים איכותיים יותר ועוד ועוד.
 

evike

Well-known member
מנהל
אכן, בשבוע שעבר החלה במיני מרקט הקבועה שלי גדלה, התכערה ועלתה במחיר. לשאלתי מה קרה, ענו שזה מה שהגיע מהמאפיה, וכנראה שכך ישאר.
גם אנחנו שניים, (בעצם 3, כי אחותי מגיעה כל שישי וערב חג לקידוש וארוחה, משתמשים רק בפרוסה אחת). בד"כ אני קונה חלה (בגודל רגיל), חוצה לשניים ומקפיאה חצי לשבת הבאה. מוציאה מהמקפיא ביום שישי בצהריים, ולקידוש והארוחה ולבוקר של שבת. החלה טעימה עם טעם של טריה.
כשאפשר, נדיר, אני קונה לחם טרי ושלם ופורסים אותו במאפיה. אבל לרוב אני קונה לחם פרוס, מעדיפה של מאפיית דגנית עין בר, טעמה הכי דומה ללחם אחיד ולא פרוס (הפרוס טעמו שונה ופחות טעים מהרגיל) מקפיאה, ומוציאה כמה פרוסות לארוחה. שמה באובן לכמה דקות, זה "חצי" טוסט, טעים וטרי.

יש לי בשבילכם מתכון לשאריות חלה, שלפני הרבה שנים אמא ז"ל המציאה כדי לא לזרוק חלה. אפילו זכיתי עם המתכון במקום ראשון בתחרות מתכונים בפורום ההונגרי בתפוז.
גם טעים בטרוף, וגם לא זורקים שאריות חלה. יש ברשת מתכונים גם מלחם ישן.


כשליש חלה לא טרייה.
מעט מים או חלב (הרבה יותר טעים עם חלב, אין מה להשוות)
3 ביצים
3 כפות סוכר
1 כף קמח תופח
תמצית רום ותמצית וניל
קליפת לימון מגורדת.
אם לא רוצים מתוק, אפשר להחליף את הסוכר במלח ופלפל שחור, וכמובן ללא תמצית הרום והווניל. (ואולי גם ללא קליפת הלימון, לא זוכרת, כי בדרך כלל עשינו את הגירסה המתוקה).

משרים את החלה כשהיא קרועה לחתיכות קטנות בחלב או במים, עד לספיגה מירבית.
בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר, אין צורך להפריד חלבונים וחלמונים.
מוסיפים את כף הקמח התופח.
סוחטים היטב את החלה ומפוררים לחתיכות קטנות. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים את הכל.
מוסיפים תמצית רום ווניל, וקליפת לימון מגורדת בכמות נדיבה.
משמנים מחבת גדולה ומחממים. כשהשמן חם, מוסיפים את העיסה ומהדקים היטב.
מכסים את המחבת, ומבשלים עד להזהבה/השחמה.
הופכים את העוגה, מכסים שוב, ומזהיבים/משחימים.
הופכים על צלחת, מחכים קצת, פורסים למשולשים ואוכלים חם.
אם לא מספיק מתוק, בוזקים למעלה מעט אבקת סוכר.
אפשר לאכול גם למחרת וגם כשקר, אבל בדרך כלל לא נשארות שאריות.
והריח בבית...אין עליו.
שבת שלום.
 

קבצים מצורפים

  • עוגה משאריות חלה.jpg
    עוגה משאריות חלה.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 4

ויוי 25

Well-known member
כעת כשמחירי החיטה הרקיעו לשמיים ,(בגלל רוסייה,שמגדלת את החיטה לחצי עולם,)
יש אפשרות פשוטה יותר: לאפות לחם/חלה או לחמניות בבית,זה תמיד טרי וטעים,
ובוודאי במשקל וגודל שנחליט אנחנו.
בבית אפשר גם לגווון ולהכין לחם מקמח-עדשים ,שיבולת שועל, או קמחים אחרים,
וגם להכין לחמניות בתבניות- שקעים של מאפינס,מאז הקורונה אני אופה לחם בבית.
כיום ישנם המון מתכונים מוצלחים יוטיוב ,הסירטונים מדגימים במדוייק אפייית כול סוגי הלחם והלחמניות.
אגב,
לאחרונה גם הרבה פירות וירקות מגיעים לצרכן שהם במשקל כבד והם מאוד גדולים,
כמו : בטטות גדולות מאוד,הבננות ענקיות ,כרובית ענקית ואפילו הפלפלים הקישואים ממש גדולים,
הביאו לי בצלים ענקיים כבדי-משקל והמחירים בהתאם - גם הם כידוע הרקיעו מעלה מעלה.
כעת העם צריך להתאחד ולצאת להפגנות להורדת המחירים, אחרת המחירים רק ימשיכו וימריאו עוד ועוד.
 

ויוי 25

Well-known member
באופן כללי, אני בעד להכין לחם ולחמניות בבית ,קל להכנה וטעים ובגודל של התבנית שאתם תבחרו.
לא ברור לי הסיפור מדוע אשתך מתנגדת כל-כך להקפאת פרוסות הלחם במקפיא,זה נשמר היטב שבועים.

אני אופה בבית 3 כיכרות לחם בתבנית בגודל בינוני ולאחר צינון הלחם פורסת אותו לפרוסות ומקפיאה בשקית ניילון עבה בפריזר, ויש לי לחם מעולה שבועיים בהקפאה ללא בעייה.
כשמוציאים מההקפאה את כמות הפרוסות שרוצים לאכול ,מניחים אותם בתבנית התנור על חום בינוני
וזה מפשיר מצויין ,ויש פרוסות לחם חמימות ריחניות וטעימות, כאילו יצאו מהמאפייה ברגע זה.

חבל שאתם לא נהנים משיטת ההקפאה וסתם משליכים שוב ושוב את הלחם הנותר לפח.
ההמלצה שלי :
תציע לאשתך מתנה "אופה-לחם" - זהו מכשיר לא יקר וההפעלה שלו פשוטה ביותר ,
אופה הלחם יכין לכם לחם טרי ולא גדול מידי -יום ביומו , וכך תיפתר לך הבעיה בקלות.
 
למעלה