ברוך שובך.
י יאצוק New member 6/8/05 #10 אני זוכרת../images/Emo13.gif ברוך שובך../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif
A ADCMAN New member 6/8/05 #23 שני האדומים מלכים לא סתם אנחנו אדומים, תתחילו לעריך, לא סתם אנחנו אדומים... אני לא מבקש ממכם לסגוד לנו(מה שאתם אמורים לעשות) ולאכיל אותנו בענבים בסך הכל לכבד את הידע הנרחב שלנו בגרין דיי ולכבד את העובדה שאנחנו יפים ואתם יאפים
שני האדומים מלכים לא סתם אנחנו אדומים, תתחילו לעריך, לא סתם אנחנו אדומים... אני לא מבקש ממכם לסגוד לנו(מה שאתם אמורים לעשות) ולאכיל אותנו בענבים בסך הכל לכבד את הידע הנרחב שלנו בגרין דיי ולכבד את העובדה שאנחנו יפים ואתם יאפים
I I love Billie joe New member 7/8/05 #32 ADCMAN... נורא בא לי... לההרוג אותך במכות, לפחלץ אותך, ולתרום את השאריות לאפקט הפחד...
נ נועלה 123 New member 6/8/05 #17 אה... ברוך הבא?? אני נחשבת חדשה כנראה... מההודעה של אורי אני מניחה שקוראים לך ארבל. חעח.. אני פטתית.
M M i c h e l l e B New member 6/8/05 #25 בלע הייתי בטוחה שכבר כתבתי ../images/Emo12.gif אז אני מישל. ואמ... כע. טוב. ברוך השב חח
T talitook New member 6/8/05 #27 ברוך שובך אני חדשה יחסית (נראה לי) ומי שלא תהייה ואיפה שלא היית ברוך שובך. אני טלי