היי מה נשמע???

אהבתיה

New member
רק עכשיו הבנתי למה התכוונת....

שגיא,שובב קטן! 22 זה סביר...נו טוב,נסתפק בזה....

יופי גאון

סביר????? 22 שנה אני מגדל אותו ומטפח אותו לתפארת, ואת אומרת סביר???? גם לשמוליק יש רגשות, מה את חושבת? ככה להעליב אותו.

בטח

הוא גם מוסיף חלב לקפה כשמבקשים. אוי אוי אוי, אם אמא שלי היתה קוראת את זה היתה מתפלצת.

אהבתיה

New member
שגיא,זה הזמן להגיד לך ש....

אני זו אמא שלך ! חוליגן,איך אתה מדבר?! אתה לא מתבייש??? ככה חינכתי אותך??? פושטק!!!!

אמא????

אה אה! אז פה את נמצאת כל הזמן! שולה, אני מחנך את הבן שלי שגיא להיות הגון וילד טוב, ואת מנבלת את הפה בפורום הזה???????? תתביישי! לרגע חשבת ששגיא מדבר ככה? הוא הרי ישן כבר. אני הייתי צריך לסבול את התועבה הזאת שלך, כדי ששגיא חס וחלילה לא יכנס לאתרים טמאים שכאלו! את הורסת את חינוך ילדינו!

אהבתיה

New member
../images/Emo6.gif שגיא,אתה הורג אותי!!!!

תגיד,אין לך ICQ? אתה יכול להוריד ואז נוכל לדבר בלי שכל הפורום יראה עד כמה אנחנו מטומטמים (כאילו שהם לא יודעים את זה כבר...) וגם תוכל לדבר עם מישהו מסוים (לא אומרת מי!)

ניסיתי כבר להוריד

אבל הוא לא פועל אצלי כמו שצריך. לא נותן לי לגלוש בכלל, כל הזמן קופץ לי. דווקא אתמול ניסיתי גם כן, אבל הוא תקע לי את המחשב ולא יכולתי לדבר בכלל. אז או שנפסיק עם השיחות האינפנטיליות, או שניאלץ להתמודד עם תגובות הסביבה.

אהבתיה

New member
גם לרוני הוא עשה בעיות בהתחלה

ועכשיו הוא עובד טוף! מאיפה הורדת אותו? הכי טוב זה מהאתר הרשמי שלו.

כן, מהדף הראשי הורדתי

כבר איזה 20 פעם הורדתי ושום דבר לא מסתדר. אפילו ניסיתי להביא איזה בעל מקצוע אלי שיבדוק, אבל הוא אמר לי שאני צריך להתחיל לומר קדיש על המחשב ולקנות חדש. אופציה לא ממש רלוונטית לגבי.

אבל את יודעת

אני לא יודע אם מותר להגיד את זה כאן, אבל בוואלה יש צ´אט שאפשר לדבר שם.

אהבתיה

New member
הגעת למצב כזה?

אולי אתה מנסה להתקין את הגירסה הכי חדשה והיא לא עובדת טוב אצלך כי המחשב שלך לא כל כך טוב....תנסה להוריד גירסה יותר ישנה כמו 2000b או אפילו 99b ותראה אם זה יעבוד....אם לא אז אולי כדאי שתתחיל עם הקדיש...ואם זה לא רלוונטי אז מה לעשות,האנשים פה ימשיכו לסבול את השיחות האינפנטיליות שלנו...

אהבתיה

New member
אני חושבת שברגע זה ממש

תפוז עושה צעדים לקראת סילוקך מהפורום....
אפשר לדבר באיזה צ´אט אם בא לך...אתה לא להיות עייפה?

עכשיו כן

אבל זאת אפשרות לקבוע באיזה מקום, לא נגיד איפה...... אני הולך לחלום על מישהו.......... לילה טוב שיהיה לך, חורנית.

תאמיני לי שניסיתי כל דרך אפשרית

זה פשוט לא עולה. אבל האמת, לא נראה לי שמישהו סובל ממש מלראות את השיחות האלה. זה היחודיות של הפורום שלנו. אני לא חושב שיש עוד פורומים בהם הצליחו להתקבץ כל כך הרבה מופרעים תחת קורת גג אחת.

אהבתיה

New member
מה שנכון,נכון מאוד!

הם עוד יחשבו ששלמה הוא הגורם לכל זה....
את לרצות עוברת לצ´אט?

למעלה