רק שחולדאי יאשר...חחחח
ש שונית 7 New member 2/4/07 #47 מבטיחה לך שאם זה תלוי בי לא יהיה לנו חולדות בפעם הבאה. חוץ מהכעס שלי על הצטרפות לחרם יש עוד כמה בעיות"קלות" כמו צורך במשכנתה לתשלום חניות ותדעי לך שידידה קרובה שלי עזרה לו באופן מעשי להבחר והוא "גמל" לה על כך בכפיות טובה ואיכזב בעענק!!!
מבטיחה לך שאם זה תלוי בי לא יהיה לנו חולדות בפעם הבאה. חוץ מהכעס שלי על הצטרפות לחרם יש עוד כמה בעיות"קלות" כמו צורך במשכנתה לתשלום חניות ותדעי לך שידידה קרובה שלי עזרה לו באופן מעשי להבחר והוא "גמל" לה על כך בכפיות טובה ואיכזב בעענק!!!
ד דורית41 New member 2/4/07 #10 הפורום הוכנס להשהייה,ע"פ בקשתו של ג'קו-כדי שלא יוכנס לשם חמץ והוא יישאר כשר לפסח,והבחור הציפלון שלנו לא מצליח לאכול את כל החמץ.....אז נחכה שהוא יסיים ,ואז האתר יחזור לפעול
הפורום הוכנס להשהייה,ע"פ בקשתו של ג'קו-כדי שלא יוכנס לשם חמץ והוא יישאר כשר לפסח,והבחור הציפלון שלנו לא מצליח לאכול את כל החמץ.....אז נחכה שהוא יסיים ,ואז האתר יחזור לפעול
ח חולית5 New member 2/4/07 #14 לא יודעת ציפלון מזכיר לי את בנצי מאסקימו לימון וזה ממש לא מתאים לו! מה עם העוף והשזיפים ? תאכלו אותם בנפרד?
לא יודעת ציפלון מזכיר לי את בנצי מאסקימו לימון וזה ממש לא מתאים לו! מה עם העוף והשזיפים ? תאכלו אותם בנפרד?
ד דורית41 New member 2/4/07 #18 צודקת....לגבי העוף...קשה לי להזיז את עצמי כשאני פוגשת אתכן כאן. ציפלון הכוונה -במובן הטוב של המילה.
ח חולית5 New member 2/4/07 #21 כפרוני , סתם צחקתי ! את הראשונה שצריכה להבין את השגעון שלי ! את יודעת מי אני לא?
ח חולית5 New member 2/4/07 #11 את מתכוונת שג'קו שומר חג יענו חזר בתשובה ? איזה קטעים אתמול ראיתי את יניב זרוק נוסע לו באוטו ...וכתוב לו על האוטו "להקת ברית עולם" "נ נח נחמן מאומן"
את מתכוונת שג'קו שומר חג יענו חזר בתשובה ? איזה קטעים אתמול ראיתי את יניב זרוק נוסע לו באוטו ...וכתוב לו על האוטו "להקת ברית עולם" "נ נח נחמן מאומן"
ד דורית41 New member 2/4/07 #15 לא נראה לי שהוא חוזר בתשובה.... סתם צחקתי נו....הוא אמר שהוא הולך לאכול את כל החמץ,אז אולי בגלל שהוא לא משתלט על הכל,הפורום בהשהייה.
לא נראה לי שהוא חוזר בתשובה.... סתם צחקתי נו....הוא אמר שהוא הולך לאכול את כל החמץ,אז אולי בגלל שהוא לא משתלט על הכל,הפורום בהשהייה.
ש שונית 7 New member 2/4/07 #16 חוליתוש ודוריתה_חג שמח לכם../images/Emo48.gif|אל וחולית ,אל תירדמי על החולית ודורי,תשתדלי ללהשאר נורמלית....בדרך מעבדות לחירות
חוליתוש ודוריתה_חג שמח לכם../images/Emo48.gif|אל וחולית ,אל תירדמי על החולית ודורי,תשתדלי ללהשאר נורמלית....בדרך מעבדות לחירות
ח חולית5 New member 2/4/07 #24 זה ידוע שלנובה יש כוחות מיוחדים בדר"כ הם פועלים לטובה אבל הפעם ...כנראה היא התעייפה מהנקיונות והבישולים!חחחחחחחחחחחחח
זה ידוע שלנובה יש כוחות מיוחדים בדר"כ הם פועלים לטובה אבל הפעם ...כנראה היא התעייפה מהנקיונות והבישולים!חחחחחחחחחחחחח