חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זה?????
B Black Shark New member 26/10/02 #45 לדעתי............... זהו השירשור הגדול בהיסטוריה של הפורום כבוד. רק בימי שישי-שבת הפורום הופך להיות פצייץ וט-עעים!!!
לדעתי............... זהו השירשור הגדול בהיסטוריה של הפורום כבוד. רק בימי שישי-שבת הפורום הופך להיות פצייץ וט-עעים!!!
י יאלפניקית New member 26/10/02 #49 בא ניתן לך רמז!!!!!! הבנת ששונאים אותך אז עברת ביצפר דבר חכם! עכשיו אתה חוזר וחושב שאתה מצחיק בגלל שמצאת איזה חבר או שתיים אתה עדיין אותו חייזר מכוער מכיתה ז רק אם עוד שתיים שלוש חברים תבין את הרמז AND TAKE A HIKE חתיכת אדיוט! הבנת את הרמז??
בא ניתן לך רמז!!!!!! הבנת ששונאים אותך אז עברת ביצפר דבר חכם! עכשיו אתה חוזר וחושב שאתה מצחיק בגלל שמצאת איזה חבר או שתיים אתה עדיין אותו חייזר מכוער מכיתה ז רק אם עוד שתיים שלוש חברים תבין את הרמז AND TAKE A HIKE חתיכת אדיוט! הבנת את הרמז??
א אסאל New member 26/10/02 #50 אוו´ץ במקום הרגיש......הוא הבובי הכי הכי הכי מעניין מי את? שנדע על מי לצחוק ביום ראשון....
S Sound20 New member 26/10/02 #52 נראה לי שזה כבר מוגזם עדיף כבר ש תיסתמי את הפה כי זה ממש מלוכלך את לא בסדר זאת דעתי וזכותי לכתוב אותה (לפני שתעני לי בכלל)
נראה לי שזה כבר מוגזם עדיף כבר ש תיסתמי את הפה כי זה ממש מלוכלך את לא בסדר זאת דעתי וזכותי לכתוב אותה (לפני שתעני לי בכלל)
י יאלפניקית New member 26/10/02 #54 להמשיך?? לא? אז תסתום ותפסיק לעשות צחוק מחדשים שבאים כי גם לך יש נקודות חולשה כמו לכל בן אדם אחר
B Black Shark New member 26/10/02 #55 אם את באמת רוצה להיות פה ולדבר עם.. האחרים אז אולי תרגעי,זה כבר מוגזם,רק באת ותראי איזה בלאגן............. קודם תכירי ת´אנשים אח"כ אם בא לך תשמיצי (לאסאל-שמיצי...)
אם את באמת רוצה להיות פה ולדבר עם.. האחרים אז אולי תרגעי,זה כבר מוגזם,רק באת ותראי איזה בלאגן............. קודם תכירי ת´אנשים אח"כ אם בא לך תשמיצי (לאסאל-שמיצי...)
י יאלפניקית New member 26/10/02 #57 לאסאל די לשחק אותה כל יכול רוצה לחסום תחסום מה קרה דקל נגמרו לך המילים?