היי מתן!! לא שמעתי ממך מאז פולין!

היי מתן!! לא שמעתי ממך מאז פולין!

וגם לא הייתי כל-כך בבית-ספר, אבל זה פרט שולי.. דרך אגב, ג´קי סבג, עם כל הכבוד לדיקטטור, לא שם זין עלינו והוא אמר במפורש שאין זה מעניינו של ראש עיר לדאוג לחינוך. הוא גם פוגע בסביבה בכל מקום - מהחפירות בבורות האסבסט המסרטנים, הרג שיטתי של עצים וחורשות בשטח השיפוט של נהריה (לא כרתי את העץ - רק גזמתי לו את השורשים..), הוא כרת אקליפטוסים בשד´ הגעתון (בני 60 שנה, יש לציין) ובאופן כללי חשוב לו רק החזות של העיר והרבה כסף לכיסו הפרטי!

oh-da

New member
הוא בטוח לא ייבחר...

ואני חושב שגם הוא לא יכול כבר להתמודד עוד פעם... ז´קי סבג באמת אסון...

lee_1

New member
שטויות במיץ עגבניות!!!!

ג´קי סבג עשה מהעיר הזאת משהו יפה!!!! ותפסיקו כבר ללכלך עליו!

oh-da

New member
במקום לבזבז מים על 2-3 עלים

וקצת אבק כל יום במדרכה, ולגבות ארנונה מהגבוהות במדינה, הוא יכל לעשות דברים יותר טובים עם הכסף הזה. ובמקום לבזבז כסף על הבירוקרטיה והעקשנות המטומטמת שלו עם "עיר הילדים" על האסבסט הוא יכל פשוט להעביר את התכנון למקום אחר, ולא חסרים כאלה מקומות.

lee_1

New member
אז אולי במקום לדבר על כל הדברים

הרעים בו נזכיר גם כמה דברים טובים שהוא עשה.. טיילת נהריה- מהטיילות היפות בארץ אינספור פארקים, שאנשים בערים אחרות היו מתים שיהיו להם.... מישהו היה פעם בבת ים? (במקרה יש לי היכרות עם בת ים, לא בקטע להשמיץ) ראה כמה שהמדרכות מגעילות???? ראה את הפארקים שם?? אנחנו יכולים להיות גאים!!! מה עם המקיף (התיכונים והחטיבות ביניים), עד כמה שזה לא מסודר שם מבחינת המבנים כי זה מבנים ישנים הוא מימן הרבה דברים לביצפר, מישהו ראה את המגרשים שבונים ליד חטיבת ביניים א´, בין החטיבה לאשכול הפיס... פארק גיל לכל גיל, שוב, עיניין הפארקים- זה אחד הפארקים הכי מושקעים ויפים שראיתי בארץ אז די! פשוט די ללכלך עליו כי זה בולשיט! ג´קי סבג עשה לעיר הזאת טוב יותר מאשר כל ראש עיר אחר היה יכול לעשות

shlulit

New member
נכון, אבל ../images/Emo182.gif

פארק גיל לכל גיל אומנם אכן מושקע ויפה, אבל ראית כמה אנשים באים לשם
כמעט ולא מגיעים לשם אנשים
בלי לזלזל בז´קי, אני באמת חושבת שהוא טיפח את נהריה וכו´, אבל יש עוד דברים חשובים יותר שאפשר להשקיע בהם. אפשר להשקיע יותר בבי"ס. (חוץ מהדבר הזה שבונים ליד אשכולות), ועוד דברים שכרגע לא עולים לי. לעשות את נהריה יותר אטרקטיבית לתושבים, לא רק טיילת יפה ופעילויות מדי פעם.

lee_1

New member
בזה אני מסכימה איתך...

אין יותר מידיי דברים לצעירים שרוצים לצאת וכל מיני כאלו (למרות שבקיץ אי אפשר להגיד שהיה רע - כל יום היה משהו אחר בטיילת...) אבל מצד שני גם כל ההתלכלכויות על סבג מוגזמות...

העצלנית

New member
נהריה ידוע באזור כמקום עם הרמת

חינוך הכי נמוכה (אני מדבר על האיזור). אתמול היו אצלנו חברים של ההורים משם וגם מהם שמעתי שזאת קטסטרופה חוץ מזה גם הכרות עם ככמה אנשים שלמדו בעמל ועזבו מסיבות אלה ואחרות. ז´קי סבג חוץ מלהשקיע בצורה החיצונית של העיר לא עושה הרבה כנראה.

lee_1

New member
בולשיט, שוב ושוב ושוב...

מי שרוצה ללמוד, עושה את זה טוב מאוד גם בעמל (שדרך אגב, מקיף נהריה זכה בביצפר הטוב ביותר ברשת עמל) אבל מי שלא רוצה ללמוד, ויש לו ציונים מתחת לכל ביקורת, תופס טרמפ על התירוץ של "עמל ביצפר גרוע" אתם יכולים להתווכח איתי עד מחר, אבל אף אחד ממכם לא לומד בעמל, ואני כן, ואני מעידה שזה לא ביצפר גרוע, ומי שרוצה ללמוד, ומוכן להשקיע בשביל זה, יש את הכלים לעשות את זה

העצלנית

New member
לי

אולי חוץ מכברי אזורי (איכססס) עמל פשוט לא נחשב לבית ספר טוב ויש המון טובים באיזור (כברי מנור,תפן שכבר יותר רחוק ועוד כל מני. והאנשים שאני מכירה משם הם לומדים ומשקיעים וזה. אבל עם טוב לך אני לא אתווכח איתך כי אני באמת לא מכירה את הבית ספר הזה וכנראה גם לא אכיר אותו.

לי אני לומד בעמל אפילו בחטיבה שלך.

ואני יכול לאשר שעמל הוא אחד מבתי הספר הגרועים במדינה! את יודעת על מה עמל קיבל את התואר? על מינהליות .. לא על ציונים ולא על שום בטיח. ובוא נתחשב בעובדה שחוץ מעוד בית ספר אחד כול שאר בתי הספר של עמל הם בתי ספר לספרות(מקצועיים) ולמכונאות רכב זה לא כזה הישג. ועוד משהו? הבית ספר שלנו הוא בית ספר תעשייתי! יותר מדי תלמידים בבבית ספר אחד בדרך כלל נוהגים לפצל את התלמידים אבל בגלל התנגדות בלתי מובנת של ראש העיר לא עושו את זה עד היום!(ויש תוכנית כבר קרוב לשש שנים). ומי שמוכן ללמוד מקבל את הכלים? סורי אבל הסביבה בעמל לא ממש מאפשרת את מיצוי היכולת העצמית של כול אחד מאלף ואחת סיבות. ידעתם שאחוז האנשים שמקבלים בגרות בבית ספר מתקרב לממוצע רק בגלל שמחשיבים רק את תלמידי מסלול א´? שליש מהכיתות הם של מסלולי ב´ וג´.. אם היו מחשיבים גם אותם היינו נמצאים בתחתי הרשימה בין ירוחם לאבו סנאן. וכמו שחבר שלי אמר לי פעם: "נהריה אולי יפה מבחוץ אבל מפנים הכול פה רקוב!"

lee_1

New member
מתן, אתה במסלול א´

מה אכפת לך מכל אלו שלומדים במסלול ב´ וג´? תתעלם מהם ותלמד להפיק את המיטב מהכלים שנותנים לך (מתי הפעם האחרונה שביקרת בסיפרייה של ביצפר שלנו? ואני לא צוחקת, אני רצינית, הקימו שם סיפרייה לתפארת!) מי שיסיים בגרות מלאה במסלול א´ בביצפר עמל נהריה ומי שיסיים בגרות מלאה במסלול א´ בכל בית ספר אחר הם שווים! זה הכל! באוניברסיטה לא יקפחו אף אחד מהם! הבטחה שלי!

ביקרתי במרקום הזה שבוע לפני החופש..

וזה אולי באמת מקום סימפטי.. אבל הבית ספר יכול להשתדל הרבה יותר . אהה ודבר אחרון לא ממש איכפת לי מחבורת פרחות וערסים שזיינו לי את השכל בשירי "עזר עזר"
ו"מוות לאשכנזים"
אבל רק רציתי להראות לכם באיזו רמה הבית ספר הזה... ובאמת אם מסתכלים עליהם באמת צריכים להבין איך הם הגיעו למצב הזה לעזזל!
הרמוניה
(למה? כי בא לי!)

lee_1

New member
את תתפטר../images/Emo70.gif

מה אני אגיד לך... רק שתדע אבל שלא בכל ביצפר יש אלי באבא....
הכיתה שלי (וגם שלך) בדיוק ליד המחסן שלו- איזה שווה זה

המממ

New member
סליחה שאני מתערבת...

אבל מה זה "מה אכפת לך מה- ב´ ו- ג´?" טוב מאוד שאכפת לך, ואתה לא צריך לחזור בךץ מה הם לא בני אדם? לא מגיע להם חינוך טוב? אולי אם רק היו משקיעים קצת יותר אז הם לא היו צועקים לכם מוות לאשכנזים... וזהו. לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

מסכים איתך לחלוטין ../images/Emo127.gif

לכולם מגיעה ההזדמנות להגיע להישגים לחלשים יותר. לפי דעתי כול העניין של המסלוללים מטופש. אמנם יש את אלו שלא רוצים ללמוד וגם לא ילמדו והבית ספר משמש עבורם כמעון לילדים גדולים.. אבל יש את אלו שפשוט לא הצליחו להוציא פה עובר ושם עובר וההתנהגות שלהם בסדר לחלוטין ושאתה מכניס אותם לכיתה עם אחוז גבוהה של תלמידים שלא מעונינים ללמוד ומפריעים לכול השאר אל תצפה שהם יצליחו. נו אין לי כוח.. כול העניין של הבית ספר הזה... דפוק מהיסוד!
אלי באבא לשלטון!!

dark eyes

New member
טוב בואו נעמיד דברים

על מקומם הנכון. רשת עמל היא רשת ארצית שיש לה בתים מהצפון עד לדרום, במגזר הערבי ובקרב היהודים. אצלנו בנהירה עמל עובד בשיתוף עם העירייה שיתוף זה יכול להיות לרעה ולטובה. אני אציין כמה דברים נגד השיתוף עם העירייה שבראשה עומד אדון/ מ"ר ז´קי סבג. בכל יום שלישי הידעתם ז´קי מגיע לבית ספרנו דרך שער חטיבה עליונה ב´ ונוסע ישר ובמהירות 20 קמ"ש לאשכול הפיס. אשכול הפיס הוא הביבי שלו לא מעניין אותו שום בניין אחר, לכן חטיבה עליונה ב´ נראית כמו שהיא נראית ללא חלונות, כידוע היא מחולקת לשני חלקים ואחד מהם יותר מוזנח ומגעיל מהשני. תסתכלו מסביב בחטיבה תשימו לה שהיא לא מקום ללימודים ואפילו לא תקני לפי חוזריי מנכ"ל. במקום לכתוב משהו באינטנט אני יכול להציע לכם כל הלומדים בעמל ויש להם בעיות לפנות למועצת התלמידים יו"ר המועצה הוא יעקב (אני) ואני מוכן לשמוע כל בעיה ותלונה נכנסתי לתפקיד רשמית רק השבוע ויש לי רעיונות אני צריך רק תמיכה אתם רוצים חלונות רוצים שהמזגנים יעבדו, שיהיו יותר ספסלים אולי אפילו "חלמתם" על פרגולה נורמאלית שיוכלו לשבת כמו בני אדם בחטיבה הזאת אז תפנו תעשו תנסו לשנות. יו"ר החטיבה העליונה ב´ קובי.

אני מסכימה איתך בעניין הזה,

מי שמשקיע ורוצה ללמוד באמת יכול.. ואני לא מסכימה עם מה שנאמר כאן שהבי"ס לא מאפשר מיצוי עצמי של תלמידים, לדעתי דווקא בגלל שיש כל כך הרבה מגמות שאפשר לבחור בהן מתחומים שונים כל אחד יכול לבחור מה שהוא רוצה בהתאם למידת ההשקעה שלו ורוב המורים שלי הם כאלה שמעודדים תלמידים ולא כאלה שרוצים להוריד תלמידים ברמות ולפגוע בהישגים שלהם ובמיוחד השנה המורים נלחמים כדי שנצליח בבגרויות. לדעתי הרמה הכללית של הבי"ס מבחינת ההישגים היא דווקא טובה.

snowytoday

New member
לא נכון, דווקא הרבה מגיעים לשמה....

פשוט צריך להגיע לשם לא בלילה, אז בטח אין שם הרבה אנשים.. אבל ביום יש הרבה

למעלה