היי נחמד שסופסוף פתחו פורום על

billy milligan

New member
ולסיום סיומת

אחרון, אחרון חביב לינק לאתר תמונות של ניו זילנד. את הצלם פגשתי בדרך לאי הלבן שהוא עוד אי של ניו זילנד והמיוחד בו הוא שזה הר געש פעיל. אז זהו גם לינק וגם תמונות ואפילו קצת ג´ודי. בעצם על ג´ודי אפשר לוותר גפן אולי תערכי את ג´די החוצה
ועכשיו אני הולך לישון.

judyr

New member
הא חוצפניההההה

מי מכיר את גפנונה מן זמן ממזמן מי???? נו גפן... איך אומרים... ויקום המלפפון ויכה את הגנן......

Gefen

New member
הללווו ילדים בלי מכות...

ג´ודי מתוקתי, כיף לראות פה את פרצופך המוכר כל כך..ממש עושה לי הרגשה של
ובילי יקירנו עבד קשה עד עכשיו, מגיע לו שתי מחיאות כפיים.. (בקול רם כולנו ביחד: "אחת שתיים"!!
)

judyr

New member
המממ

אחותי נראה לך שאני לא אהיה פה???? איתך לאורך כל הדרך ומי יודע כמונו כמה ארוכה היא... ובאשר לבילי.... את יודעת איפה הוא יקבל את )כפיים( הכפות ידיים שלי חחחח

billy milligan

New member
והתשובה היא

העליון הוא זריחה ב east cape הנקודה הכי מזרחית בנ"ז וכמעט הכי מזרחית בעולם (אז מה אם העולם הוא עגול). והשניה שקיעה בpikokariki דרומית לוולינגטון. כל הכבוד לאיש הקטן

Yaniv212

New member
מי בקש תמונה ולא קיבל ? ../images/Emo140.gif

אז התמונות שלי מאוסטרליה, של נ"ז באלבום בארץ. והראשונה, של חוות נרקיסים במנזיס קריק, חצי שעה ממלבורן.

Gefen

New member
../images/Emo45.gif פשוט מדהיםםםםם

בילי דה בוי - כל הכבוד על ההשקעה, כשאמרת לי בארבע לפנות בור "עבדתי עד עכשיו בפורום שלך" לא ידעתי על כמה תמונות אתה מדבר... באמת שווה לפתוח פה קישור לכל התמונות המדהימות האלה... (אני מוסיפה את זה לרשימת המטלות ההולכת וגדלה שלי..) יניב....מהר לספר לי איפה צולמה התמונה הראשונה..חצי שעה מאיתנו?? מאוחר נוראאא כבר ואני עפה למיטה... מקווה שמחר לא יהיו לנו פה 44 מעלות (!!!!!) כמו היום..רחמים.... גפן

Yaniv212

New member
את התמונה צילמתי בימים שעוד...

לא היתה לי עבודה קבוע, וקטפתי נרקיסים למחייתי. התמונה צולמה בדנדינונגס, במקום שנקרא מנזיס קריק. הנה עוד קצת...

liat129

New member
ממוש, עדיף ../images/Emo42.gif על ../images/Emo186.gif לא?

אצלנו משהו כמו מינוס 8, וקרררר... אני רוצה קצת שמש!!! דרך אגב, תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!

*neta*

New member
מה 44 מעלות?

ואני חשבתי שפה בישראל זה מדבר !! אבל זה חום "סביל" או שיש גם לחות גבוהה כמו בארץ?

annael

New member
the 44 its over

thats the differnet - one day 44 and the other 22 - just great and yes its dry - not like in israel that you can die when its hot

למעלה