היי סטייקס פרק 9

2המרפא

New member
וואו הוא יצירתי ברמות מפחידות

יש לו דימיון שלא ראיתי דבר כזה. הוא פשוט ישחק כל יד מול כל יד והוא ממשיך לגרור את המשחק של האחרים לטירוף שלו, אולי אני לא אוהב אותו אבל אין ספק שהוא מספק אקשן. ופטריק אנטוניוס תותח אין מה להגיד איזה ביצים להשוות עם ה10 4

Kgt1

New member
פטריק אנטוניוס מדהים פשוט בCALL הזה. יד

ששוחקה מושלם בידי שני הצדדים.

Papito

New member
לא חשבתי שאגיד את זה לעולם

אבל אני שמח שדואן הגיע לשם והתחיל לעשות קצת אקשן. אגב, לאט לאט אני מתחיל לרדת מהדיעה שלי עליו, ואני יותר ויותר רוצה לשחק כמוהו

Kgt1

New member
גם אני מאוד מתחיל להחזיק ממנו עם הזמן. למי

שעדיין לא ראה, תראו את הפולדים שלו בaussie million ב הדס-אפ מול אנטוניוס, ותגלו עולם מדהים.

Papito

New member
בעיקר בגלל הHU שהיה באוסי אני מתחיל להחזיק

ממנו וכ"כ שמחתי ממה שהוא עשה ללדרר הבונקריסט

DoubleN

New member
אתה מחזיק ממנו על סמך משחק אחד?

דאררר הוא אחד משחקני השורט הנדד אומהה והולדם הטובים בעולם, שני רק לפיל גנדולף(בהומאהה), את הכבוד שמגיע לו הוא היה צריך לקבל בשל העובדה שהוא בנה את הבנקרול שלו מכלום, והגיע לטופ העולמי בזכות ולא בחסד. אני לא ממליץ לאף אחד לאמץ את המשחק שלו, הוא פשוט לא מתאים ללימיטים נמוכים, משחק סטנדרטי בלימיטים הממש גבוהים יוביל כל שחקן לפשיטת רגל, לדארר יש משחק פוסט פלופ משובח ועושה רושם שמשחק הלייב שלו כבר לא נופל מהמשחק של שחקנים ותיקים כמו דוייל(זה ישמע מטורף אבל מאוד ייתכן שדאררר הספיק לשחק יותר ידיים ממה שדוייל שיחק כל החיים, או לפחות הוא ממש קרוב).

Papito

New member
כן, אני מחזיק ממנו על סמך משחק אחד.

ומחזיק ממנו יותר ככל שאני רואה אותו. מה הבעיה עם זה?

2המרפא

New member
אני מתחיל להיות גם בדעה שלך

הבעיה היא שאף אחד שפוי לא יעשה רי רייז לשחקן כל כך טייט ל63 אלף דולר עם 8 6 אוף סוט. בארי גרינסטיין אמר עליו שיש לו דימיון מאוד מפותח ואולי השיטת פוקר שלו עובדת על דימיון מודרך הוא משכנע את עצמו ש8 6 אוף זאת יד טובה וזה עובד חחח. אין לי מה להגיד הוא כנראה באמת ניחן בכשרון יוצא דופן לקרוא מהלכים ומצבים שעובד יופי עם הסגנון משחק שגורם להנסן להראות טייט. אני עדיין חושב שפטריק שחקן יותר טוב אבל האומץ של דוואן והקריאת מצבים שלו היא על אנושית. אני באת לא רואה איך אפשר לשחק נגד שחקן שמשחק 2 3 וזוג אס אותו הדבר. מה הפתרון להלחם בו? לשחק טייט? מה אתם אומרים?

זונע

New member
עם כל הכבוד

אף אחד מאיתנו לא ממש יכול להמציא שיטה לשחק נגדו. פשוט כדאי להמליץ לא לעשות את זה

2המרפא

New member
לא נראה לי שיש מישהו שישחק

כך גם אם נמליץ לו. השחקנים הכי אגרסיביים בינינו נראים כמו ילדים מפוחדים אפילו יחסית לסכומים הקטנים שאנחנו משחקים עליהם. קשה לי להאמין שיש הרבה שחקנים או אפילו מעט שיכולים לשחק ככה ולהשאר מורווחים כנראה שהוא באמת עילוי. אני לא חושב שהוא יקח טורנירים גדולים ככה אבל עם הכסף שהוא מרוויח בקאש כנראה שזה לא באמת משנה. אין מה להגיד כנראה שהוא באמת עילוי וביחד עם פטריק ופיל אייבי השחקן הכי טוב בעולם.

Papito

New member
אני חושב אבל שבמוקדם או במאוחר

הוא יהיה חייב לקחת טורניר WSOP כלשהו רק בשביל להכנס למועדון הצמידים. יש לו פוטנציאל אדיר להכנס להיסטוריה כאחד הגדולים, אבל הוא לא יכול לעשות את זה רק במשחקי קאש בתכנת מחשב או בתכנית TV נידחת

shaywh

New member
לא לגמרי מסכים

לגבי הפוטנציאל האדיר וכו אני מסכים כמובן. יש לו יכולת אדירה להבין למה השחקנים האחרים עשו את מה שהם עשו וזאת השאלה הכי גדולה בפוקר. אבל היה אפשר לראות שאנשים שהלכו נגדו עם הראש ובניגוד לאינסטינקטים חטפו. בארי גרינסטיין עם הטופ פייר מול הזוג אסים של דוואן כשראו עליו שהוא פועל עם תחושה שזה ייגמר ברע. ובשורה התחתונה זה היה רע והוא יצא מזה במזל. פיטר איסטגייט עם פוקט ג'אק שעשה לו צ'ק פולד עם פלופ של אס ומלכה למרות שראו שהייתה לו תחושה שדוואן השתלט על הקופה בהימורים ולא בקלפים. בכלל איסטגייט קצת אכזב כי הוא בא בגישה יותר מדי זהירה והוא היה צריך לסמוך על עצמו ולהרוויח שם יותר, לא משנה עכשיו. השורה התחתונה, דוואן מבין מה היריב חושב יותר טוב ממנו, היריב צריך להתחיל לפעול קצת מהבטן. לא כל הזמן, אבל מדי פעם. וגם לגבי הצמיד אני לא לגמרי מסכים. מועדון הצמידים לא מספיק מצומצם והקושי להשיג היום אחד עם העלייה בגודל הטורנירים הופכים את זה למשהו קצת פחות חשוב. בין המקצוענים, בתכלס, יש שני טורנירים בWSOP שבאמת אומרים משהו. ה50K הורס והשנה גם ה40K NLH. במיין איבנט האחרון בטופ שלושים היו בערך 2-3 אנשים שכבר זכו בצמיד. זה פשוט גדול מדי. מקצוענים לוקחים צמידים בעיקר במשחקים הפחות פופולרים ואני לא יודע מה הרמה של דוואן בהם. אני מניח שהוא יכול להיות שחקן lowball ענק אבל אני לא יודע אם הוא יתעסק בטורנירים האלה בכלל. אם הוא יתחיל לאסוף צמידים זה כבר סיפור אחר כמובן.

Papito

New member
מסכים לגמריי עם מה שאמרת על הWSOP

באמת רק ורק ורק הHORSE 50K והNLH של ה40K מהווים איזשהו רפרנס למה שקורה.. המיין איבנט ממזמן כבר לא מהווה דוגמא לשום דבר. הכוכב האחרון שיצא מהמיין איבנט לדעתי הוא גרג ריימר (שאלה שלפניו ואלה שאחריו אולי חוץ מהאשם לא עשו כלום באמת, מישהו אמר כריס מאנימייקר ולא פיהק?) הטורניר הזה יצא מכל פרופורציה, וההוכחה הכי טובה לזה הוא הסייד בט שאלי אלעזרה עשה עם המקצוענים לפני כמה טורנירים. ובזכותו אלעזרה הרוויח כמה מיליונים

DoubleN

New member
בו נשווה לרגע את דארר למלך הצמידים

הבלתי מעורער (אולי קצת בנפשו), פיל הלמיות', פיל הלמיות' זוכה להמון גבוד מצד חובבי הטורנירים, אבל האמת היא שהוא נחשב לבדיחה של משחקי הקאש הגדולים, דארר לעומת זאת לא מחזיק באף תואר או צמיד, אבל הוא יכול לשחק עם הביג בוייז ולנצח. צ'יפ ריס לא נכנס להיכל התהילה של הפוקר מלנצח באליפות ה-HORSE,הוא פשוט היה במשך שנים שחקן הקאש גיימס הטוב בעולם. עכשיו, מי יותר קרוב להגדרה הזאת: הלמיות' או דאררר?

Papito

New member
אני חושב שההשוואה הזו כ"כ לא במקום

זה כמו להשוות בין משחקי קאש לבין טורניר...רגע! זה מה שבעצם עשית כאן, השווית בין שחקן קאש לבין שחקן טורניר. וצ'יפ ריז חוץ מהסוס זכה בעוד 2 צמידים (סטאד 7 קלפים ב78 ו82). מי יותר קרוב להגדרת שחקן הקאש גיימס הטוב בעולם? טום דוואן. מי נכון לעכשיו מקומו בהיכל התהילה מוצדק יותר נכון להיום? פיל הלמיות' ללא שום עורררין.

DoubleN

New member
מי קובע את הסטנדרט?

לדעתי השחקנים בהיכל נבחרים על סמך הכבוד שרוכשים להם שאר שחקני הפוקר המקצועיים. ממתי יש טאבו על השוואה של שחקני טורנירים ושחקני קאש? דאררר ופיל הלמיות' משחקים גם טורנירים וגם קאש, כמובן שהמינון שונה מאוד בינהם. לטעמי לשחקן רווחי לאורך שנים במשחקים הגבוהים בין אם באינטרנט או במשחק הגדול בוגאס, מגיע יותר כבוד משחקן טורנירים טוב בלבד. זה לא שפיל הלמיות' לא ניסה הוא פשוט גרועעעעעעעעע ברמות, העובדה הפשוטה היא ששאר המקצוענים לא חולקים לא כבוד. ובקשר להודעה הקודמת על דאררר, זה ממש מיקרי שאני מגיב בביקורתיות לשתי הודעות שלך, אין פה שום דבר אישי חלילה.

למה לרדת על פיל?

הוא פשוט גאון פוקר. מאיפה הביטחון הזה שהוא גרועעעעעעעעע ברמות בקאש גיים? או שהוא בדיחה של משחקי הקאש הגדולים?

למעלה