היי סטייק פוקר 5 - פרק 5

2המרפא

New member
אוקיי נראה לי שנגראנו צריך הפסקה

הבחור עושה שטויות שלא יאומנו!!! אול אין על דראו? פשוט לא הולך לבחור ואני מתחיל לרחם עליו. טום דוואן אחד השחקנים הטובים שראיתי בחיים שלי אין לילד פחד כלשהוא רייזים של 150 אלף על בלופים מוחלטים כל הכבוד. לברי גרינסטיין הולך והוא משחק פשוט מדהים. דויל נראה לי קצת לא עומד בקצב, המהירות שם קצת גבוהה עליו .

All In Poker

New member
דניאל בהחלט צריך הפסקה

נראה שחוסר ביטחון משפיע על המשחק שלו

2המרפא

New member
הטעויות שהוא עושה לא מתאימות לחובבנים

שלא לדבר על המקצוען שאמור להיות אחד מהטופ 5 העולמי. אני מבין את מה שהוא עשה בעונה 2 ששם זה היה באמת באד ביט אבל עכשיו זה פשוט מוזר. שתי האול-אין שהוא הפסיד איתם 400 אלף דולר כבר היו דברים שאני בתור שחקן מאוד פרוע ואגרסיבי לא הייתי עושה. פאקינג 200 אלף דולר על דראו כשאתה יודע שהיריב שלך יושב עם אסים או קינגים. רייזים עם 2 6 משהו ממש לא תקין איתו. אני מאוד אוהב את נגראנו אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה לא ישאר לו הרבה כסף, יש לו הרבה מה ללמוד מאלי כמו להשאר רגוע כשלא הולך ולחכות לידיים טובות. אני חושב שהרבה מהמשחק הנורא שלו העונה נובע מזה שפתאום יש שחקנים הרבה יותר אגרסיביים ממנו בשולחן שמכתיבים קצב משחק הרבה יותר מהיר ופרוע והאפשרות לראות פלופ בפחות 5000$ כמעט ולא קיימת. ממש ריחמתי עליו שעד שהוא תפס פלאש כולם התקפלו לו מהיד' והוא לא הרוויח כלום. לדעתי נגראנו צריך לקחת הפסקה להרגע ולחזור עם תכנית משחק שונה ולהתחיל לשחק טייט.

זונע

New member
בארי שחקן גדול

חוץ מהדבר ההזוי לחלוטין שהוא עשה ביד עם טום בפעם הקודמת, הוא משחק ללא דופי. הצ'ק-רייז על אלי היום היה גדול, הוא הבין בדיוק מה יש לאלי וידע שהוא יתקפל. ודניאל...אחח דניאל, חבל. הבנאדם שבגללו התחלתי לשחק פוקר משחק כמו פיש. לא מתאים לו ואני מקווה שהוא ייצא מזה.

All In Poker

New member
התגובה של דניאל (מתוך הבלוג שלו)

There is one hand I played where I went broke and many people just don't seem to "get it." I raised to $3000 with 9c 10c, Durrr called with 7-8 and Eli raised from the blind to $11,000 and we both called. The flop came Q-2-4 with two clubs and Eli bet $17,100 and I decided to raise it to $44,100. Now, no matter what Eli has, he just knows I don't ever have one pair of Queens there. It's just not really a hand I'd play that way. With a Queen I'd probably call. So, he has to know he is either facing a draw... or a set, or maybe even two pair. There is just no other hand I could have, maybe a pair and a flush draw too. In any case, that's not a good spot for him to be in. Against the draws he may only be a small favorite, but against the made hands he's basically dead. So he re-raised me again, and I shoved him all in hoping that maybe he'd fold for his last $100,000. He called and showed AA. Now here is what a lot of viewers don't get. Most people on the show run it twice in all in pots. Knowing that, when you do have a drawing hand you can be a bit more aggressive with it since even if you are called, you will usually have a decent chance to chop the pot. It makes aggressive plays with draws easier to make, and allows you to semi-bluff more pots away from an opponent. Essentially it makes semi-bluffing slightly less risky. So I missed, not one of the four cards was a club and I never picked up any backdoor outs on either hand which is hard to do. Any 8, 9, 10, J, or K would give me additional outs in that hand. I enjoy playing on HSP and will play again in season six if they'll have me. When you play poker for a living you have to understand that sometimes you are just going to run bad, and you just have to try and focus on how you are playing rather than the back luck. I've been uber likely in lots of scenarios, HSP just doesn't happen to be one of them. all-in-poker

2המרפא

New member
זה אומר שהוא מפסיק לשחק שם?

במחשבה שנייה לתפוס דראו במצב של 1 מ4 קלפים זה סביר אבל אני עדיין טוען שהוא משחק נורא וזה מעבר לעניין של מזל. הוא עושה דברים שלא יעשו כמו גם האול אין הזה וגם הקודם שהוא הפסיד את הכניסה הראשונה שלו. אולי הוא באמת צריך את הפסק זמן הזה מהתכנית.

זונע

New member
הוא לא מפסיק

"אני נהנה לשחק בHSP ואשחק שוב בעונה השישית אם יתנו לי".

2המרפא

New member
כן אבל כשאתה מופסד בצורה כזאת

ואתה רותח, לא מצליח לתפוס כלום וכל מהלך שאתה מנסה לעשות או דוואן או בארי עושים רי רייז זה מתכון להתרושש עוד פעם. הוא צריך לעשות החלטה או שהוא עובר לשחק בסגנון של דויל או שהוא צריך לרוץ בקצב של דוואן. המשחק הלא החלטי שלו בתוספת לכניסות אגרסיביות מדי בידיים שאין לו מה לחפש בהם כבר עלו לו ב400 אלף העונה. אם יש דבר נורא לשחקן אגרסיבי כמו דניאל זה שחקנים כמו דוואן שהרבה יותר אגרסיביים מהם וגם בצורה מדהימה פוגעים המון. חוץ מהעונה הזו ראיתי את עונות 1 2 וזה נראה שהוא פשוט לא מצליח להכנס לקצב המשחק שדוואן מכתיב. כל פעם שהוא מנסה לעשות משהו יצירתי הוא נתפס על ידי רי רייזים עצומים וזה משהו שהתחיל העונה. כמעט כל קופה עומדת על 100 אלף לפחות והוא פשוט לא מצליח לעמוד בקצב וכשהוא כן מנסה דברים זה בתזמון הכי גרוע שאפשר. בעונות הראשונות היית יכול לבלף קופות עם 15 אלף היום זה מה שאתה משלם בשביל לראות פלופ

Kgt1

New member
נצל"ש יד שלי מאתמול במשחק קאש, דעתכם...

7 שחקנים בשולחן, בליינדים 1-2, שולחן של שחקנים לוס אחושרמוטה... אין רייזים לפני הפלופ, אני יושב על הכפתור עם A7 אוף סוט (6 אנשים בתוך היד). הפלופ יורד A 6 6, בלי צבע... השני נותן העלה של 4 בליינדים (8 שקל), הבאים אחריו מתקפלים, אני משווה, השאר מתקפלים. בטרן ירד 7. הוא נותן רייז של עוד 20 שקל, אני משווה. בריבר יורד 10, הוא נותן אול אין (עוד 70 שקל בערך).... התלבטתי מלא זמן והחלטתי להשוות, והוא הראה את ה-6.... ההתלבטות הייתה בין זה שיש לו 6 ביד לבין משהו בסגנון של A9, A8 (עם A + 10 או גבוה יותר אין ספק לי שהוא היה מעלה), ואם לא היה יורד ה-7 בטרן אז אני מאמין שהייתי מקפל במחשבה שאני יכול ליפול על הקיקר... אבל התפתיתי... טעות לדעתכם? אני עובר על היד הזו שוב ושוב ולא יודע אם שיחקתי לא נכון...

Kgt1

New member
אם אני לא טועה 5, לא ממש ייחסתי לזה חשיבות

האמת.

Papito

New member
טעות?

טוב שהבחור לא הרים מולך פלקט שהיה רשום עליו "יש לי 6"

Kgt1

New member
הוא הרים פלקט אבל הצבעים לא היו לטעמי...

תודה על תגובה עניינית

Papito

New member
רוצה תשובה עניינית?

לפי השולחן ולפי המשחק של היריב אפשר לזהות שלא מדובר בכריס פרגוסון...ואפשר לקרוא אותו בקלות. כל מהלך שהוא עשה בכל שלב זעק 6

Kgt1

New member
כולל האול אין בסוף? אחרי שהיה רק רייזים

סבירים בכל שלב? אחת הסיבות שהשוויתי היא שזה לא היה עוד 30+, (על קופה של 60), אלא ישר אול אין, יותר מהכפלת קופה... ואם נגיד היה לבחור AK, איפה לדעתך הוא היה משנה את משחקו (בהנחה שהוא עשה סלואו פלאיי ליד שלו).

"יותר מהכפלת הקופה"?

לפי ההבנה שלי (ותקן אותי אם אני טועה) - הוא הימר 70 לקופה של 68 (לא בדיוק יותר מהכפלת הקופה...) 12 לפני הפלופ (6 שחקנים) + 16 בפלופ (הימור של 8 והשוואה) + 40 בטרן (הימור של 20 והשוואה) = 68 ד.א אני אשמח אם תתייחס לניתוח שלי של היד אם אתה מסכים או לא...

Kgt1

New member
אתה צודק בחישוב, התכוונתי לזה שהוא הרי לא שם

אותי בשלב הזה על 6 (בטח לא עם הקיקר הנמוך שהיה לו), ורוצה למשוך ממני עוד כסף, לא? אז אני במקומו בשלב הזה עושה עוד רייז של 30 עד 40, מין ואליו בט כזה שהוא גם מונע ממני את האפשרות של לאיים עליו באול אין בחזרה... האול אין שלו היה קצת ממש סטייל טורנירי כזה (ועזבו את זה שכל הערב החבר'ה שיחקו בעצם טורניר, והמילה אול אין נשמעה יותר פעמים במהלך השלוש שעות מאשר בכל משחקי הקאש ששיחקתי בהם בחיי ביחד).

למעלה