היי - עצתכם תעזור לי - דו"ח חניה

yael800

New member
היי - עצתכם תעזור לי - דו"ח חניה

היי, לפני שבועיים התייעצתי כאן לגביי דו"ח חניה שקיבלתי כל סך 250 ש"ח ועזרתם לי לנסח מכתב לערעור. היום קיבלתי מהם תשובה, ובו צויין שהדו"ח לא יבוטל. האם יש לי למה לערער שוב? אני פשוט שמעתי שלתושב ת"א יש אפשרות של פעמיים לביטול דו"ח חניה עקב מצוקת החניה, זה נכון? שאלה נוספת, אם אני לא רוצה באמת להשפט, אני צריכה להודיע להם על כך מראש? ודבר נוסף, יש לציין שלא חסמתי את הכניסה לחניית המגורים, החנתי לאחר בדיקה שבטוח רכב וחצי עוברים שם, זה העניין.. זה המכתב שכתבתי להם: לכבוד: מחלקת האכיפה של העיריה הנידון: דו"ח חניה מס שלום רב, בתאריך 27/05/2008 קיבלתי דוח חניה בגין חניה במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב. הדו"ח ניתן ברחוב X בהדר יוסף. אני תושבת הדר יוסף, (תו חניה 10), ובאותו יום התקיימו אירועי "טעם העיר" אשר גרמו למצוקה קשה של חניה. חניתי ברחוב בו אני גרה והשתדלתי למרות מצוקת החנייה שנוצרה לחנות עם מינימום הפרעה, ( בדקתי שרכב יכול לעבור .( ברור לי שהחניה לא היתה חוקית ואני מצירה על כך, אולם אני אודה לכם אם בהתחשב באירועים באותו יום ובכך שאני תושבת השכונה ניתן יהיה באופן חד פעמי ולפנים משורת הדין למחול לי על החניה, במיוחד לאור העובדה שהרחוב הנ"ל סבל באותם ימים ממצוקת חניה ורעש רב. במידה ויוחלט שלא לבטל את הדו"ח אבקש להשפט בגינו. תשובתם: כמפורט בדו"ח הרכב חנה במקום כניבה לשטח המיועד לכלי רכב שלא לצורך העלאת או הורדת נוסעים בלבד. מהערות פקח החניה עולה כי הרכב חסם כניסה לחניית בית. אגף הפיקוח מתחשב בתושבי האיזור אשר רכבם נושא תו חניה אזורי ברחובות מגורייהם בשעות הבוקר המוקדמות ובשעות הערב המאוחרות ובתנאי שהחניה אינה מהווה מפגע תחבורתי או הפרעה להולכי רגל. עם כל ההבנה למצוקת החניה באזור מגורייך וודאי ברור לך כי לא ניתן להתיר חניה במקומות המהווים הפרעה בשעות בהן קיימת תנועת הולכי רגל וכלי רכב במקום, וכי גם על תושבי העיר חלה החובה להחנות רכביהם עפ"י חוק. לא ניתו לבטל הודעת קנס ו/או להפחית קנסות פיגורים ללא עילה משפטית מתאימה ובכפוף לאישור התובע המוסמך. בשל האמור לעיל, אני נאלצים לדחות את בקשתך לביטול הדו"ח. בקשתך להשפט הועברה לבית המשפט לעניינים מקומיים בת"א-יפו ותוזמן בתאריך שיקבע לך.

be_roo

New member
קיים נוהל לא רשמי של ביטול שני דו"חות בשנה

בשל מצוקת חניה. היות והוא לא רשמי אף אחד לא יכול לומר לך מה הקריטריונים והאם יסכימו לבטל את הדו"ח שלך במקרה זה. את יכולה לנסות להגיע באופן אישי אל מרכז אכיפת החניה (ברחוב שארית ישראל) ולנסות את מזלך. אם ביקשת להשפט ואת מתחרטת, פני לביטול המשפט. אם לא תעשי זאת המשפט יתקיים בלעדייך ואת עלול לקבל עונש חמור יותר לחינם.

yael800

New member
ביטול בקשה להשפט

תודה לך, איך אני מבטלת בקשתי? לכתוב להם מכתב?

חניה

פני בבקשה בכתב בדואר רשום תוך 30 יום. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשבות בפורום אינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

yael800

New member
מממ לפני שאני מוותרת

לשלוח להם את התמונה? רואים ממנה שרכב וחצי עוברים שם?, שזו לא ממש חסימה? אני המאזדה הכסופה מימין

למעלה