היי, קוראים לי גיא ואני חדש בפורום

TauraMan

New member
חחחחחח סתם...../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

על דיזל אני פשוט עושה תחרות ב60
ועל טאורה הפסקתי לקפוץ מ-זמן! אבל היום למשל אני ארכב עליו! ולהתחרות אני בספק אם אני אתחרה עליו אם כן זה רק כדי להכנס פעם אחת למקצה מטר על סוס מנוסה...

היי גיא מה קורה??? אני תמרה

אני תמרה אני רוכבת בבלגיה ויש לי 2 סוסים או יותר נכון סוסה וסייחה אני מתחילה את שנת הרכיבה החמישית שלי בעוד חודש כרגע אני רוכבת באודים (רק לחופש) אחלה חווה ואחלה מדריכים גם החברה שם לא רעים חוף משתי בנות מעפניות שצורחות כל הזמן... אני כמעט בת 15 ואם אתה צריך משהו,אני פה לשירותך.... יאללה בהצלחה בפורום ביי תמרה

VanQuish

New member
היי תמרה

רוכבת בבלגיה? קפיצות או דרסאז'? תודה על קבלת הפנים

אה זה לא באודים???

מה קורה אלה??? את באה היום??? אני בעצם לא באה כי השרירים שלי ב2 הידיים מזה תפושים לי לא יודעת ממה... את יוצאת איתנו יום ראשון??? יאללה ביי

טוי בוי

New member
לא אבל היום אני בחווה

כי זה יום עבודה שלי... על הקיטנות אנחנו {בן, גאי, מאי ואני} יוצאים לטיול לים עם הסוסים ופרנקי ואולי אביעד... באוגוסט היה ממש כיף אני מקווה שפרנקי כבר יתן לנו תאריך ועל מי נרכב! אני או על טוי בוי או על ג'סיקה או על סילבר או על מוגלי אבל פרנקי יחליט... בטח נצא עם סוסים רגועים.. כידי שלא יקרה כלום כי פרנקי אוהב לרוץ יותר מידי! נחיה וניראה ... אני היה ביום ראשון ...וכל הקיטנות שעוד יש... יש היום שיעור!!! בטח על ג'רי או קלייד או טוי בוי אם זה היה סוס אחר זה היה הפתעה די גדולה... בטח לא נקפוץ... סוף סוף!!! דרוד מי זה גור? אמרו לי שלאון המליץ עליו מחוות הפארק ושהוא מדריך אצלכם מיזה גור?!!?!? היום י שלי שיעור איות וביום חמישי עם רנה!

ד"ש לאביעדוש!!!

תגידי לו שאני מתגעגעת אליו ושיביא את דורון השבוע חוץ מביום האחרון וגם שהמספר שהביא לי אתמול,בכלל לא שלו ואם כן אז למה הוא לא עונה. יאללה תהני וד"ש לשירית

אמממממ גור....

פחחחחחחחחחחח הוא כזה חמוודד.. את תראי אותו את תמותי מצחוק.. פחחח הוא כל כך קטן ויש לו ראש פיצקי וכובע של בוקרים כזה... חחחחח הוא ממש חמוד ונחמד... הוא אחלה מדריך.. למרות שהוא לא כזה תותח.. אף פעם לא עשיתי אצלו שעור... יש לו בעקרון הכשרה לווסטרן כי הוא למד בוינגייט.. אבל הוא סה"כ אחלה... תספרי איך היה לך...

טוי בוי

New member
הוא חולה נפש!!!

חטפתי ממנו זעזוע לכול החיים...חחחח הוא נחמד אבל חולה נפש לגמרי!! והוא ממש מוזר כזה באמת בהתחלה שראיתי אותו חשבתי שהוא בכלל מישהי...חחח הוא כזה צוציק ויש לו חולצות ענקיות והוא מלמד מוזר אבל הוא נחמד... יש טובים ממנו...

מכל החוות שהיית יכולה לבחור ללכת

אליהם בארץ בחרת דווקא את לירון ג'וקי קלאב?! למה?? לפי דעתי זה בזבוז כסף אחד גדול! יש חוות הרבה יותר מקצועיות שהמחירים בהן יותר נמוכים... התנאים לסוסים ולרוכבים שיש בג'וקי קלאב פשוט מזוויעים!

למעלה