היי שאלה לי על גילבי קלארק

מרי לי

New member
היי שאלה לי על גילבי קלארק

הגיטאריסט שהחליף את IZZY לא יודעת אם שמעתים או לא אבל עכשיו יש תכנית שנקראת ROCKSTAR שהיא כמו AMERICAN IDOL אבל מחפשת רוקרים שיהיו הLEAD VOCALISTA של להקות ההרכב של השנה נקרא SUPERNOVA הוא מורכב מג'ייסון ניסטד - הבאסיסט הקודם של METALLICA טומי לי לשעבר מה MOTLEY CRUE וגילבי קלארק שפחות מוכר לי מה אמרו עליו בזמנו כשהוא היה במקום IZZY בגאנז
סתם לידע כללי מהמעריצים של גאנס..(גם אני ביניהם) הנה הקישור לאתר http://rockstar.msn.com/

מרי לי

New member
*ג'ייסון ניוסטד....

נ.ב. אני יודעת שהוא פוטר מגאנס (גילבי, לא ג'ייסון ) אחרי שהוא הוציא אלבום - (גרוע לדעתי)

הוא לא גרוע בכלל

זה אמנם לא גאנז, אבל האלבום נחמד פלוס פלוס, אני אהבתי אותו..

חחחחח כן

הפעם אני אאלץ להסכים(רק בקשר ל"ראיתי") אבך עדיין!!!! גם כאן הוא לא משתווה לאיזי!

Cloudy Now

New member
OMG

השיער של ג'ייסון! המוהק! Gone וטומי לי עזב את מוטלי? מוטלי התפרקו? מה? :| אין מצב, הם עדיין מופיעים וכאלה.

מרי לי

New member
אל תהרגו את השליח.....

אולי מוטלי עוד יחד אבל טומי לי מנגן עכשיו עם גילבי וג'ייסון בסופרנובה... אבל הבאסיסט שהחליף למשל את ג'ייסון (הבאסיסט של אוזי) פי 1000 יותר מתאים להם מג'ייסון, אולי גם מישהו כזה החליף את טומי..... או שהם התפרקו לא יודעת......

Cloudy Now

New member
עניין של טעם?

לדעתי ג'ייסון היה מעולה. הוא הקליט עם מטאליקה את האלבום הכי טוב שלהם. ו...אני די בטוחה שמוטלי ביחד, אז כנראה שטומי עושה חלטורות מהצד וכאלה.

מרי לי

New member
לא נראה לי שמוטלי ביחד עדיין....

ג'ייסון מעולה והוא עשה עם מטאליקה הרבה אלבומים מדהימים אבל רוב טרוחיו (החדש) גם מעולה ומשתלב שם מעולה

הם כן ביחד

יש להם גם סיבוב הופעות, והוא אפילו יוצא בחפיפה לרוקסטאר.. טומי יסתדר.. בקשר לחלטורות: סביר להניח נכון, היתה לו גם את התכנית ריאליטי הזאת שנה שעברה, הוא הוציא דיסק סולו(טוב למדיי יש לציין) ושנה לפני כן(בערך) גם הוציא ספר..

שמעתי שיר אחד שלו

לא יודע אם מההרכב הזה, אבל לא אהבתי. יותר מדי רוק של LA, יותר מדי מנסה להיות גאנז, וממש מזכיר אותם בסאונד, בעצם זה אותו סאונד שלו כמו בהופעות של גאנז.

מרי לי

New member
את זה גם אני חשבתי...

הקטע הוא שהם עובדים עכש יועם מפיק בשם בוץ' ווקר שהוא אמנם מפיק מוכר אבך הוא אחראי על הסאונד של אבריל לאוין ופינק בין היתר....... לא יודעת איך זה הולך להישמע... בינתיים לא כזה נורא....

סלאש מנגן שם..

אני דווקא הייתי דבוקה לשיר הזה במשך חודשים.. תשמעו את הגירסה שלו ל DEAD FLOWERS - ביחד עם אקסל.. עד היום היא בין המועדפות שלי לשיר הזה

למעלה