היי שאלה לי על גילבי קלארק

הלו הלו

בוץ' ווקר מלך נקודה. המלצה ממני?(ואני יודעת שזה נשמע ככה, בגלל שכותבים באינטרנט והכל, אבל זה ממש לא בזילזול או משהו כזה..) תשיגי את שני הדיסקים שלו-ומהר. סינגר-סונגרייטר מדהים, ותשמעי, גם עבודת ההפקה שהוא עושה לא רעה בכלל.... זה שהאמניות פחות-זה משהו אחר.. אבל בבוץ' יש פוטנציאל.. עצום.. ובקרוב מאוד הוא מוציא את הדיסק השלישי.. שירים מומלצים של Butch Walker: Suburbia Sober Take Tomorrow Thank You Note My Way Into the Black Promise למען האמת זה היה אמור להכנס לשרשור ההמצלות של קקי מאסטר אבל יצא שזה כאן... מקווה שתשכילי לשמוע אותו!

מרי לי

New member
ובלי קשר הסאונד מן הסתם דומה

כי אלה אותן גיטרות... גיבסון
..

Xknight

New member
אני אוהב את גילבי, גם נראה טוב

,גם נגן טוב וגם החליף את איזי בצורה מרשימה למדי.

מרי לי

New member
נכון....... אבל אני לא חושבת שלבד

איך להסביר את זה...
הוא נגן מעולה, אין ספק הוא ממש ממש ממש לא זמר טוב הוא נראה מעולה..... והוא משתלב טוב בסופרנובה רק שלא יוציא אלבומים לבד.......

l u d

New member
גילבי בסדר אבל לא בתור תחליף לאיזי

כלומר, הדבר היחידי שאני באמת הערכתי בגילבי בימים שלו עם גאנז, זה שהוא הסכים לסבול את אקסל בסיסוב ההופעות הכי ארוך בהיסטוריה. כי בעיקרון הוא לא עשה הרבה עם גאנז. הם עשו יחד דיסק של קאוורים (שהיה דיסק ממש טוב אבל לא ממש מושקע וזה נראה ככה גם במכירות שלהם). מה שכן, הדיסק טריביוט החדש שהוא עשה עם טרסי גאנז לאחרונה באמת היה מעולה, וגם הדיסק סולו שלו. אבל בקשר לגאנז, אי אפשר ממש לאמר כמה הוא תרם להכל. אני ממש אוהבת את רוקסטאר סופרנובה אבל זה ברור שלא יצא להם מזה משהו. כלומר, לקחת תכנית כמו אמריקן איידול ולעשות ממנה תכנית ריאלטי לסולנים ללהקת רוק לא נשמעת ממש הכיוון הנכון ללהקה. הדסר הכי טוב בתכנית הזאת זה טומי וההערות שלו מידי פעם למתמודדות או החיקוי הנחמד מאוד שלו למיק ג'אגר-מוכשר מוכשר, אבל קשה להתעלם מהמראה שלו (
)

מרי לי

New member
אבל רוקסטאר כבר הצליח

זאת עכשיו העונה השנייה ובעונה הראשונה INXS מצאו סולן דווקא לא רע בכלל ןהם עדיין יחד

Indie62

New member
אבל אבל אבל....

הם לא יודעים שלהקת רוק צריכה מינימום של אוטנטיות? שבכוכבים נולדים אפשר להוציא ממיות לאומיות מו נינט, אבל לא להקה בועטת ורועשת? זה ממש מביך, לא? הם חושבים שהם יקחו איזה ילד שרוצה להיות בטלווייה ומוכן שישימו עליו סמל של תאגיד וישימו אותו בראש הלהקה, וזה יצליח? או שהם מוכנים לתת את השם הטוב שלהם (eh) לפרוייקט של חצי שנה שלא ייצא ממנו כלום?

למעלה