היי... שאלה.

nomchu

New member
היי... שאלה.

:) מה הפורום הזה? על מה מדברים כאן? *מחכה לתשובהההה*

DarlingAdam

New member
על טרנסג'נדרס. וחברים.

וסרטים ומוזיקה ומין ומגדר ושמלות ולק לציפורניים והעוולות של מערכת המשפט בארץ ובעולם ועל אנשים ונשים ועוד המון דברים אחרים. הודעת המנהל, קראת? יש שם תשובה, גם אם היא רק עם "ה" אחת.

יסמין 28

New member
[Off Topic] אדם,

בקשר למצעד ביום שישי, שבו הובטח לי מפורשות שאני מחזיקה באנר (אחרת לא יהיה לי מאחורי מה להתחבא וכל מיני לסביות מרושעות מפורום נענע יבואו להגיד לי שאני לא לסבית אמיתית). אז... יש בכלל באנר? או שצריך להתארגן לערב של מריחת צבעי אצבעות על כל מיני בדים, בגדים ואחד על השני?

yoana

New member
גם חשבתי

ללכת עם משהו טרנסג'נדרי (לא על חן אלקובי, באופן כללי). אבל לא בטוח מה. אם לא בירושלים, אז אולי דוקא בתל אביב (אבל אולי בתל אביב אני בכלל לא אלך). זה נראה לי מעולה.

אממ

יסמינוש אני יכול לגלות את הרעיון שנתת לי אתמול? זה כזה גדול ואם ירצו אני יכול לקנות הרבה ניירים להדפסה על חולצות ולהדפיס לכל מי שיבקש!

יסמין 28

New member
בשמחה אבל זה ממש לא רעיון שלי

אין לי מושג למי הזכויות יוצרים, בכל אופן שלי זה לא

DarlingAdam

New member
לי אין באנר :(

מצטער :( אבל נשמע שכיף לך לעשות. תגידו, אם ליטל תגיע, יש מישהו או מישהי או משהו שיכולים לתת לה טרמפ בחזרה לאזור המרכז?

אז ככה,

אני בהחלט יכול להחזיר אותה לאזור המרכז, אבל אני חוזר נורא מוקדם, בערך בשלוש (!!).
. עכשיו כולכם צריכים לעמוד בטור ארוך-ארוך ולנחם אותי. אוף. בכל מקרה, בטח יהיו שם מלא אנשי-מרכז-ירוקים-ריריים-עם-מחושים
שיסכימו להחזיר אותה, אני משער שזו לא *כזו* בעיה.

יסמין 28

New member
אם אין באנר זאת בעיה

כמובן אפשר לעשות באנר אבל אני אצטרך הרבה עזרה. וכמובן גם לא חייבים באנר, אבל אז לא נזהה אחד את השני. או אחת את השניה. או אחד את השניה או אחת את השני. וניחומים לתומס: שנה שעברה ההפנינג שאחרי המצעד היה ממש ממש מוצלח, הרבה יותר מהמצעד עצמו לדעתי. זאת, בניגוד להפנינג שהיה בתל אביב שהיה לדעתי יבש ומשעמם. אז השנה, נדמה לי שצפוי לנו בירושלים מין תל אביב 2 כזה, עם מיכל אמדורסקים ודומיהם, אז רוב הסיכויים שכשתלך בשלוש, לא תפסיד הרבה...

DarlingAdam

New member
אני בכלל לא בטוח שאני אגיע..

למרות שאני מאוד מקווה :( בכל מקרה, סתם, אל תשקיעי. סתם חתיכת נייר עם כתובת פשוטה, לא צריך יותר. אולי, אם אתם מאוד רוצים, אפשר ללכת עם מדבקות מפגרות על החולצה, או על החזה, כמו שעשו בקייטנה כשהייתי קטן כדי לא לאבד את הקבוצה :) מדבקה הכי פשוטה שכתוב עליה TG, לא יותר. סתם כדי לזהות. (יו, איזה "טלאי ורוד" מזעזע זה. אבל האמת, יעיל לזיהוי קבוצתי)

yoana

New member
"כביסה שחורה" במצעד הגאווה בירושלים

אני מצרפת הודעה של "כביסה שחורה", למי שזה אולי נוגע לה/לו ביחס למצעד: ביום שישי הקרוב, 13 ביוני, ייערך בירושלים מצעד גאווה. המצעד ייערך תחת הכותרת "אהבה ללא גבולות". דוקא בירושלים, יש משהו אירוני לא מכוון בכותרת הזו - ירושלים, העיר השניה הכי עניה בישראל, עיר שבה רוב של חרדיות, פלסטינים ואנשי שכונות חיים בעוני, בנפרד ובחשש אלה מאלה, עיר מחולקת וכבושה שחיילים מסיירים ברחובותיה לבדוק כל מי שנראה כהה מהמותר. "כביסה שחורה" תצעד עם המצעד הירושלמי, אבל תנסה להזכיר למשתתפות שגבולות קיימים תמיד בתוכנו, שאנחנו שותפות לבנייתם ועלינו מוטלת המחויבות לנסות ולפרוץ אותם. כולן מוזמנים, ניפגש ביום שישי הקרוב, 13 ביוני, בשעה 11:30 בכיכר ספרא בירושלים. בואו בשחור או איך שתרצו. מצורף טקסט הפלאייר (הפלאייר מצורף גם כקובץ, שווה להציץ) אהבה ללא גבולות? ההתעלמות מהגבולות לא תמחוק אותם. גבולות של עוני, של כיבוש ושל תיוג חברתי מקיפים אותנו לאן שלא נלך, חותכים בבשר החי. העדה שלנו הופכת ממקור לגאווה למגבלה חונקת; חוקים של מיניות ומגדר מונעים מאיתנו להיות מי שאנחנו ולאהוב את מי שנרצה; הגיוון הביולוגי ננעל מאחורי סורגי כלובים בהם כלואים בעלי חיים אחרים. הגבולות סובבים אותנו תמיד. אבל אפשר לטפס מעליהם, לכרסם אותם, לחמוק ולהחמיק מעבר לתיל, להתל בשומרים ולצבוע את החומה בגרפיטי נועז. אנחנו חייבות וחייבים להיאבק: כי כל גבול מקיף מישהי כבולה, מישהי שהיא בת-ברית שלנו למאבק, לאהבה ולשחרור. לחצות את גבולות המגדר לבגוד בגבולות הלאום להתגבר על גבולות המין הביולוגי לפרוץ את גבולות האפליה העדתית לעשות שעווה לגבולות הטעם הטוב לערוך ניתוח קוסמטי למגבלות ה"יופי" לאשפז את גבולות ה"בריאות הנפשית" כביסה שחורה - טרנסג'נדרים, לסביות, הומואים, ביסקסואליות ואחרות נגד הכיבוש ולמען צדק חברתי

yoana

New member
כן. לא מצורף הקובץ,

כי מערכת הפורומים של תפוז מדכאת משתמשות מקינטוש ולא מאפשרת להןם להעלות קבצים. *עזרה*

ומסיבה קווירית-פוליטית אחרי המצעד

וכמובן שאחרי המצעד יוותר לכןם המון כוח לערוך פעילות פוליטית נועזת, ולכן כולכן מוזמנים למסיבה קווירית פוליטית מרהיבה של "ג'נדרפאקט", בעיר שתחולק לה יחדיו. במסיבה מוסיקה איכותית, בירה מוזרה אבל זולה, וידאו פוליטי, דראג פוליטי, והכי חשוב: הופעה חיה של להקת הפאנק הפמיניסטית-אנרכיסטית "תסמונת טורט", אולי להקת הפאנק המשפיעה ביותר במאה ה-21. כניסה: 10 ש"ח, מוכרות את עצמנו בזול יתרונות ברורים: הומואיות עם דרכון זר, כאופציה לבריחה ממקומותינו. פרטים בהזמנה המהממת המצורפת.

transman

New member
באנר למצעד

אני לא בטוח שאצליח להגיע למצעד עצמו (בהפנינג אהיה), אבל אשמח להשתתף בהכנת הבאנר. אני דוקא הייתי שמח ללכת על משהו גרנדיוזי (במידה, במידה), לא כדי שנזהה זו את זי, אם כי זה יהיה כיף, אלא כדי שיזהו אותנו. ואם לא נספיק, לא נורא, נוכל להשתמש בו בתל אביב.

DarlingAdam

New member
אומרים לי

שבשעה 11:00 מכינים בבית הפתוח כל מיני באנרים ושלטים ומה שרוצים, אם מישהו ירצה להגיע לשם. עוד דבר - אני מחפש, אבל למקרה שאני לא אמצא, המצעד מתחיל ב 12 באותו מקום שהתחיל פעם? או שיש משהו שאני לא יודע?

למעלה