היי... שאלה.

יסמין 28

New member
המצעד לא במקום של שנה שעברה

נפגשים בשתים עשרה בכיכר ספרא, שזאת כיכר העיריה ונמצאת בתחילת רחוב יפו, קרוב לחומות. מסלול המצעד עצמו הוא מאד לא מרכזי, למעשה עוקפים את מרכז העיר ומגיעים מהעיריה לגן העצמאות בדרך אחורית. מקורותיי בבית הפתוח מסרו לי, שזה בגלל שהמשטרה לא רצתה לסגור את כל מרכז העיר לטובת ההומואים והלסביות. שזה מעצבן כי בשביל כל צעדת ירושלים/יום ירושלים/מפגן חמש שנים לישיבת מרכז הרב וכו' כן סוגרים אבל בשבילנו אין מספיק כח אדם או כסף או רצון. אבל גם בזה אפשר לראות את החיובי, בגלל שנצעד קרוב לחומות שהן נורא יפות ומסמלות את ירושלים (אהבה בלי גבולות.. חיחי). ואם הגעתם עד כאן... אני קופצת היום לנחלת בינמין וקונה בד ורוד לעשות לי טלאי ורוד משולש. אם מישהו/י רוצה טלאי, רק תגידו וגם לכם יהיה
ואם יש לכם הצעות מה לרשום בתוכו, אם בכלל, כדי שיבינו את הקישור לנושא הטרנסי, תבורכו.

yoana

New member
כאן! כאן!

אני צריך טלאי ורוד לתפור על הדגל השחור שלי. זה אומר שאני גם אשמח לחתיכה מהבד הורוד (לא קטנה מדי) וגם אשמח לעזרתה של פמית טובת לב שתדריך אותי בתפירה (בשל החסכים שלי בסוציאליזציה נשית). אני לא חושב שיש לי טלפון שלך (שזה כבר מחדל שלי). תגידי לי שהספקת לראות את זה, או תשלחי לי הודעה במייל?

יסמין 28

New member
לא רוצה להוציא אנשים מהארון

אבל מי שטוב פה בתפירה, זה תומס. בכל אופן אני כמובן אשמח לתת את ידי אם תסתכל בצד שמאל של המסך למעלה תגלה הודעה מהבהבת לפיה יש לך מסר אישי בעניין. ואגב מי שמעוניין/נת לסייע עם הבאנר, יכול להיות שנתארגן לעשות משהו מצ'וקמק היום (רביעי) אז אני אשמח לעזרה.

../images/Emo2.gif

אכן אאוטינג מוחץ. ממ. כן. ואני מוכן לעשות מורל בסגנון של תנועות נוער, אם זה יעזור, כי בהתחלה קפצתי ממושבי ואמרתי לעצמי שאני יכול לעזור ואז נזכרתי שלא. אוף.

DarlingAdam

New member
אולי, כן, אני אשמח

לקבל חתיכה קטנה של בד. ממש קטנה, רק לשים על החולצה. ואפשר לכתוב עליה TG או TS, אולי.. או FTM או MTF או במקרה שלך עד כמה שהבנתי, FTF שזה גם לא רע :)

יסמין 28

New member
טוב, אז איך זה בתור באנר:

"חן אלקובי - שים זין אנחנו מאחוריך. טרנסג'נדרס וחברים". בועט, לא? כל הזכויות למאיה. ואם זה נראה לכם יותר מדי, אפשר גם ללכת על "טרנסג'נרס וחברים" הסולידי. לבחירתכם

קלארנס

New member
אני חושב - הסולידי

ושלט בנפרד שנוגע לחן אלקובי, לא רוצה להסתכם בלהיות מאחוריו. וגם שאני בכלל לא בטוח שאני רוצה להיות מאחוריו, אני לא יודע מה הוא עשה ולא עשה. אבל כן, זו באמת סיסמא מוצלחת

CeruleanCat

New member
מותר גם לי להגיב?

כי אני גם בעד הגרסה הסולידית. (אישתו של אדם
)

יסמין 28

New member
בסוף עשינו את שניהם

כלומר עשינו ארבעה אבל שניים מהם גדולים ושניים פיצפונים ממש לא נגלה את שתי הסיסמאות הנוספות, שתהיה לכם/ן הפתעה במצעד
הזכויות לארבעת הסלוגנים המעולים, למאיה בת זוגי האהובה, ובהזדמנות חגיגית זו, עליי לספר שמאיה נכנסה לפורום וראתה שאני מפיצה כל מיני תיאוריות שלה בלי בושה ובלי קרדיט, וכמעט הורידה לי את הראש. אז למען הסר כל ספק: "תיאוריית העקב המתנמך" ו"תיאוריית השם העברי" הן של מאיה, והן פרי של מחקר ופיתוח של שנים (באמת). חכמה, לא?
זאת אני אחרי שמאיה גילתה שהשווצתי בתיאוריות שהן לא שלי בכלל
זאת מאיה אחרי שהיא תחזור מהספרית היום עם הגוונים החדשים

למעלה