היי :) שמעו כולם!

היי :) שמעו כולם!

היום קיבלתי בבוקר ראש 1 וברשימת הכי יפים שיש בראד זכה מקום 5
יששש! זה מקום מכובד ביותר !

אה וגם היה כתוב שם

10 דברים שלא ידעתם על בראד (למרות שאני יודעת שחלק פה יודעים) אז הנה מה שהיה כתוב למי שרוצה לדעת
1. לא הכל מושלם: בעת צילומי טרויה החליט הבמאי לצלם את סצנות הקרב עם כפיל רגליים, לטענתו הרגליים של בראד רזות מידי!
2. בראד הודה שאחת הפנטזיות שלו היא לא פחות מלילה עם בריטני ספירס. הוא גם בטוח שג'ניפר תבין אותו ולא תעשה לו בעיות מיוחדות. 3. הפנטזיה של ג'ניםר לעומת זאת הייתה סימון לה בון סולן להקת דוראן דוראן המיתולוגית. אז בראד התחפש לזמר הנשכח מהאייטיז ועשה לה בבית הופעת קריוקי קומפלט
4. לפני שבראד התפרסם הוא הופיע בתור חשפן במסיבות של רווקות משולהבות
- את זה לא ידעתי 5. התחביב שלו הוא לקנות בתים במיליוני דולרים ולעצב אותם מחדש
כיף לו 6. את טבעת החתונה שלו ושל ג'ניפר הוא עיצב בעצמו 7. זה כל כך מצא חן בעיניו אז עכשיו הוא מעצב ליין תכשיטים שלם!
יפה לו 8. בראד אמר בראיון שהוא נותן לעצמו עוד 4 שנים גג לשחק בסרטים הוליוודיים לפני שהוא יפרוש לפנסיה מוקדמת
לא תישאר עוד! 9. הוא הכריז שלעולם לא יעשה סרט עם אישתו. לטענתו סרטי זוגות תמיד יוצאים נוראיים. 10. הוא מאוד אוהב לבשל ומעריץ את ג'יימי אוליבר , השף העירום. טוב ועכשיו כמה פרטים עליו: תאריך לידה: 18.12.63 נראה לאחרונה: מרצד אנה ואנה על מסכי הקלונוע בסרט טרויה שהוא חמוש בחצאית ושריון בת זוג: ג'ניפר אניסטון השווה שמכחישה הריון מכל וכל. למרות שהוא מאוהב בה קשות אמר בראד לא מזמן בראיון עיתונאי שמי יודע- אולי בעתיד הרחוק הם יפרדו. בנות, יש סיכוי!! למה דווקא הוא: למרות העובדה שהוא כבר בן 40, בראד פיט הוא שם נרדף לחתיך בלפחות מאתיים שפות! מקווה שתקראו ותגלו דברים חדשים
והכל לקוח במראש 1

karin byrne

New member
נחמד..!../images/Emo13.gif...

יש כמה דברים שלא ידעתי...תודה..!...אבל...בראד...מה עובר עליך?לילה עם בריטני ספירס????!!!...בעעעעעעעעעעעעעעעעעע
....אה ו...שלא יצא לפנסיה מוקדמת...לא רוצה..!רוצה עוד סרטים עם בראדדד!!!....אההה ו...תודה לך!

כןןן גם אני לא יודעת מה עבר עליו

כאילו הייתי בהלם איך בריטני קושרה אליו??? טוב זו הפנטזיה שלו
זה מה שהיה כתוב בכל מקרה... נכון אני גם לא רוצה שיצא לפנסיה מוקדמת
אבל זה החיים שלו

זה מה שכתוב ../images/Emo4.gif

היה כתוב בראש 1... חח אין לי מושג אם זה עובדות אם שמועות או משזה לא יהיה.. כתבתי מה שכתוב

NarihS

New member
את הרוב גם אני ידעתי

ולמה לא לילה עם בריטני??? היא מושלמת! מדהימה!!!! ואני בטוחה שגם לה לא היה מפריע לילה עם בראדוש!

karin byrne

New member
יאקק...לא סובלת אותה..!

יותר נכון אני שונאת אותה!!!1אבל כל אחד והטעם שלו...

אתן מתווכחות על משהו שטותי

זה לא מה שחשוב.. אם הפנטזיה שלו זה בריטני או לא..
וכ"ו.. העיקר זה שהוא זכה במקום מכובד ביותר וזה מה שחשוב.. ונכון כל אחד והטעם שלו

AsHtOn GiRl 3

New member
הנה כל התוצאות../images/Emo26.gif../images/Emo175.gif

לדעתי הכל חרא....
הנה התוצאות 1. רן דנקר 2. נינט טייב 3. לואיסנה לופילטו 4. בנחמין רוחאס 5. בראד פיט 6. אורלנדו בלום 7. שי גבסו 8. אגם רודברג 9. התאומות אולסן 10. עופר שכטר 11.אשטון קוצ'ר! 12. מארק פילי 13. דניאל רדקליף 14. ג'וני דם 15. בריטני ספירס 16. ג'ניפר אניסטון 17. אנג'לינה ג'ולי 18. יהודה לוי 19. דאנקן ג'יימס 20. טום וולינג 21. מלי לוי 22.אליסה מילאנו 23. לי ריאן 24. אלקסיס בלדל 25. בר רפאלי 26. רן בכור 27. רוני דואני 28. דודי בלסר 29. ג'ניפר לופז 30. יעל בר זוהר 31. ג'רמי סמפטר 32. ניק קרטר 33. כריסטינה אגילרה 34. קורטני קוקס וקיירה נייטלי 35. קארין מגריזו 36. פרגי והילארי דאף 37. אבריל לאבין 38. מאט לה-בלאנק 39. לינזי לוהאן 40. ג'סטין טימברלייק 41. ביונסה 42. מירי בוהדנה 43. אמינם 44. אנריקה אגלסיסאס 45. קמרון דיאז ובקי גריפין 46. אנסטסיה ומאיה בוסקילה 47. אפרת בוימולד 48. מורן אטיאס 49. טום קרוז 50. צ'רלי סימפסון

NarihS

New member
יש!!

ניק קרטר בעלי לעתיד המדהים שלי מקום 32!!! הוא עקף את ג'סטין!!!!! אני לא מאמינה!!!! איזה מגניב!! ובריטני מקום 15! וואי זה טוב לדעתי! איזה כיף!

Zohar James

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יששששששששש דאנקן ג'יימס מקום 23 לי ריאן מקום 21 ובראדוששש מקום 5!!!!

דאנקן ג'יימס מדהייםם!הוא כזה

בראד פיט וונאבי הוא שילוב של בראד פיט ודיוויד בקהם

למעלה