היי :) שמעו כולם!

בראד גם השחקן שהוא הכי אוהב

ותמיד חשבתי ככה שהוא דומה לו!!!!!! הוא ממש הוא! והסדרה האהובה עליו היא חברים!כמו שלי

jackmcfarland

New member
נחמד אבל לא משתווה לבראד בגרוש

אני חושב שדנקן נחמד...למרות שבתמונה ששמת הוא נראה קצת סיני..לאיודע.. אבל הוא לא ברמה של פיט....לאלאלא

Zohar James

New member
סיני????????

מה פתאום!!!!!!! דאנקנוש הוא כוסוןןןןןן וגם בראדושששששש

karin byrne

New member
רן דנקר מקום ראשון?../images/Emo5.gif

גאד מה עבר עליהם??????עם כל הכבוד...הוא ממש מכוער...עלק מקום ראשון
....אהה ואורלנדו זכה מקום 6...מכובד...ומארק פילי המושלם זה מקום 13...גם די מכובד..חחיחיחחי...

jackmcfarland

New member
איזה בושה! באמת הכל חרא

כאילו מה אנשים חשבו לעצמם שהם שמו את נינט טייב הפרה במקום 2! אני פשוט מזועזע שבראד רק מסםר 5! כאילו בראד פיט המדהים לעומת רן דנקר או בנחמין! יש פה השוואה בכלל!? לאן הדרדרנו... ומה אשטון ודודי בסלר עושים אי-שם בעשרה-עשרימים!? ואגב...שלום!אינ חדש (בלי ת') כל הכבוד על הפורום הגאוני לאליל בכבודו ובעצמו...

מיצי007

New member
סליחה

אם כל הכבוד,אין סיבה להגיד שנינט טייב פרה או להגיד משהו על כל אחד אחר לעצם העניין זה די ברור שהעיתון דפוק,עיתון לבני נוער שמעתיק את כללללל הכתבות שלו מעיתונים מחול אז פעם ב...הם עושים סקר שלא הולך להם משהו אבל הבחירות עצמן לא נעשות על ידיהם ובטח שהאנשים שנבחרים לא צריכים להיקרא בשמות שכאלו וברוך הבא

מיצי007

New member
סלחי לי,ואני לא רוצה להישמע אכזרית

אבל צינית אני מטבעי אז זה בלתי נמנע.... למה את חושבת שמקום 5 זה מקום טוב? זה דבר ראשון... דבר שני, למי איכפת מה מחליטים בראש 1? זה זבל של עיתון.... ועוד יותר מזה- נראה לך שלבראד פיט באמת זה מזיז את השערה בביצה השמאלית שלו או לי את הביצית בשחלה הימנית שלי? חחחחחח שעשעת אותי לעכשיו זה סתם,זה כלום את האמת ושוב-הכל פה בציניות ובצחוק,לא להיפגע

כנסי.. :)

אני חושבת ש-5 זה מקום טוב מתוך 50 ובסדר כנראה את חושבת שזה זבל של עיתון אני מכירה הרבה שלא אוהבים אותו ושלא קוראים אותו ואני מכירה גם הרבה שדווקא אוהבים אותו אבל חוצמזה זה פורום של בראד פיט לא? אז למה שזה לא יעניין אותך אמורים לכתוב כאן על בראד .. לא?
אז חשבתי שכמה ילדים זה כן יעניין ..בסדר אותך אולי לא וגם לא נפגעתי את יכולה להביע דעה זכותך המלאה ואם זה בצחוק אז בסדר גמור
ואם לא אז גם בסדר.

למעלה