היי שני

i am777

New member
תשמעו ,

הוא גבר , מה אתם מצפים?... הוא כבר לא ילדד... הוא יכול לעשות מה שבXXX שלו. רק אם תאמרי לי איפה מצאת את התמונה הזאת , זה יהיה נחמד......סתם בשביל לקרוא...

איזה בולשיט חלי ../images/Emo9.gif

הוא מייצג את עצמו כאדם בעל ערכים ודיעות ובלה בלה,שפוט לא חשבתי שהוא אשכרה אוהב חשפניות. מסתבר שזה מדליק אותו, שיהיה לו להבריאות. הטעם הזה שלו מפתיע אותי זה הכל. (למרות שאם הוא התמזמז עם פריס הילטון.. אולי זה לא צריך להפתיע אותי..)

i am777

New member
OK...

לא יודעת , פריס הילטון זה סתם נשיקה שטותית ....בין ידידים.. אולי איזה מישהו גרר אותו לשם....או משהו....הציע לו " וואלה , בוא תראה אחלה מועדון שבעולם"...חחחח... זה כולה ציצים:)....מה יש?.. אולי חסר לו ציצים?...(את מבינה למה אני מתכוונת
) ייאאלללה מה אכפת לנו ממנו , שיעשה מה שבא לו ומצידי שייילך מחר לזונה , ירדו לו כמה נקודות אצלי... good night my dear

etmiys

New member
it's not that bad...

first of all, you don't know if it's a strip club. things like this don't happen only in strip clubs.. and even if it is, you don't know how he got there and why. and even if he did get there to see nacked weman, well, you can understand it, it's not like he has a lot of these lately... :) and about the look on his face, even i whould look at it like this. and i'm not even a lesbian, so you can't say i'm atracted to it. but it is interesting to look at..

למעלה