ועוד אחת
F Fay Wood New member 5/5/05 #22 תורי! (אני חושבת שהתמונה ../images/Emo58.gif) *מחפשת תמונות...* שמתם לי את כל התמונות המהממות מהסרט השני!!!!! רעים... אני רציתי לשים! חפיף... נמצא עוד!!! אני כמעט בטוחה שהתמונה הזאת ספוילר----->
תורי! (אני חושבת שהתמונה ../images/Emo58.gif) *מחפשת תמונות...* שמתם לי את כל התמונות המהממות מהסרט השני!!!!! רעים... אני רציתי לשים! חפיף... נמצא עוד!!! אני כמעט בטוחה שהתמונה הזאת ספוילר----->
F Fay Wood New member 5/5/05 #34 אנשים שלחו תמונות!!!! (../images/Emo58.gif?) הההההההקקקקקקקפפפפפפפצצצצצצצההההההההה!!!!!!!!!
F Fay Wood New member 5/5/05 #35 למה שיפו תקוע כמעט בכל תמונה שלהם?! אני חולה על שיפו... אבל למההההההה?!!!? הוא כל כך תקוע לפעמים... קלטו את שיפו-----> XDDDDDD
למה שיפו תקוע כמעט בכל תמונה שלהם?! אני חולה על שיפו... אבל למההההההה?!!!? הוא כל כך תקוע לפעמים... קלטו את שיפו-----> XDDDDDD
ל לי Li New member 5/5/05 #37 כי הוא נדחף -.-" וגם הקטעים שהוא לא יודע לסתום את הפה מעצבנים -.-" למרות שלפעמים הוא קוואי לחלוטין ^^" אה, תמונות יפות! ^_^
כי הוא נדחף -.-" וגם הקטעים שהוא לא יודע לסתום את הפה מעצבנים -.-" למרות שלפעמים הוא קוואי לחלוטין ^^" אה, תמונות יפות! ^_^