היי
חדש, ויש לי שאלה...

בבלוקבאסטר.

המבצע הוא רק שם. לא באוזן השלישית או בשום חנות אחרת... המבצע הזה הוא רק בבלוקבאסטר.

TheCharm

New member
ובן דוד שלי מכניס

בסביבות ה-15 פרקים לדיסק. איך? הוא מכניס אותם כמידע :/

STA1

New member
גם אני מכניס סתור מידע אבל לדיסק של

700 מגה..וכל פרק בסביבות 350 מגה..

TheCharm

New member
הוא מקבץ את זה או משהו כזה

לא יודע. אני רק יודע שהכל תקין, האיכות תמונה וסאונד נהדרת ואפשר להכניס על דיסק אחד המון דברים

InFecTeD LOVER

New member
גם פה?../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

אני מקווה שעכשיו שהתחילה העונה הראשונה אתה לא תגיד גם עליה שהיא רעה

InFecTeD LOVER

New member
ואתה לא מתקן...../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

העונה השנייה כמובן.

The anomaly

New member
אמממ גם חדש, אפשר לנצל"ש?

התחלתי לראות את הסדרה יום ראשון שעבר... עשיתי מרתון ענק של העונה הראשונה..פשוט כי הזדמן לי להוריד את כל הפרקים (גם של העונה השניה עד פרק 22...) ו...התמכרתי חח נכון לעכשיו אני בפרק 205...:p... זה מעולה... והגעתי למסקנה שלראות עם כתוביות באנגלית יותר נוח... (אבל אולי זה בגלל שלא ניסיתי לראות עם כתוביות בעברית בכלל כי... אין
)

STA1

New member
ברוך הבא!!אני חושב שאתה טועה!!

כלומר אם אתה יכול לקרוא באנגלית מהר כמו שאתה קורא בעברית בסרטים או סדרות אז סבבה אבל אם אין לך זמן לקרוא באנגלית כמוני שאני קורא יחסית לאט אני מקשיב למה שהם אומרים כי אני מתרגם את זה בקלות..את האמת אני לא מתרגם אני פשוט מקשיב ויודע מה הום אומרים!!אבל בכל מקרה ברוך הבא!!

The anomaly

New member
אבל אני יודע אנגלית...

אני מתרגם סרטים בזמני החופשי.. (חפשו את הניק ASiX בכתוביות לסרטים שאתם מורידים) ככה שאין לי כל כך בעיה של לקרוא באנגלית ולהבין ישר... ותודה:]

Tinty

New member
אנומלי, יש לי רעיון ../images/Emo13.gif

אם ממש בא לך, ויש לך רצון וזמן פנוי לזה - בא לך לתרגם לעברים את הפרקים של The OC? דווקא נראה שיש ביקוש לזה בארץ

למעלה