היי

frikin shin

New member
היי ../images/Emo13.gif

קוראים לי דניאל אני בת 15 והתחלתי בחודשיים האחרונים , משהו כזה, לשמוע הרבה יותר פינק פלויד ולהתחבר אליהם
. ראיתי את החומה גם ביומיים האחרונים וקראתי גם פה בכלליות על פינק פלויד ומן הסתם, על החלק שמסופר בו על החומה.. השאלה שלי היא - למה לא צלמו\תיעדו את ההופעה הענקית של החומה? איך אפשר לא לתעד כזאת הופעה? אמרו לי שניתן לשמוע את ההופעה החיה אבל לא לראות.. וכמובן שמעניין לשמוע את ההופעה אבל ככה לראות את זה שהם בנו את החומה ופרקו אותה בסוף וכל האפקטים מאוד מעניינים אותי... אשמח אם תענו לי
דניאל

יש לי חדשות טובות בשבילך

יש תיעוד של ההופעות מ-1980-1981. גם אודיו וגם וידאו. * האודיו יצא בשנת 2001 ונקרא - Is Anybody In There? והיא ממש מומלצת! * הוידאו עוד לא יצא, הוא אמור לצאת בקרוב (שנתיים שלוש זה גם נחשב בקרוב) יש עדיין כמה מחלוקות על איזה קטעים להכניס ולהוריד ועוד דברים ששמורים בסוד בדיוק כמו בפולס. ו... ברוכה הבאה לפורום מקווים שתשארי ותיהני מהמוסיקה ומהאנשים.

Itai8

New member
מתי כבר יצא פולס?

אני ממש רוצה לראות את זה!

לא יודע אני קיבלתי את מאוסטרליה

ולא ממש איכפת לי כבר אם זה מזויף או לא אני צופה בהופעה וזהו!

סתם שתדע

הדיוידי של פולס מקורו ברוסיה שהם מובלים בתחום הזה, וזייפנים כאלה עובדים במין קהילות סגורות כאלה שמעבירות בין היתר גם תוכנות יקרות וחשובות, משחקים, סרטים ומה לא בעצם. יש מה לחכות בפולס האמיתי

One Echoe

New member
בזמן האחרון אני נאלץ להסכים,

לא יודע, באמת לא משו הופעה. "זוהרת"מדי... כילו באופן כללי אני ממש נהנה לראות אותה...אבל...לא יודע.

vegetable man

New member
צודקים

בומבסטית, גרנדיוזית, מפלצתית, בנאלית, שחוקה - הכל אפשר לומר עליה. פולס יצא כשהייתי בן 15. חבר קנה אותו כשהיתה המהדורה עם הנורית האדומה המהבהבת - נדמה לי שאין אותה עכשיו. זה היה תרגיל יחצני מבריק מצידם. מעולם לא היתה לי תשוקה מיוחדת לשמוע אותה... וכששמעתי לא אהבתי את העיבוד שנעשה שם לאף שיר, אולי מלבד Learning To Fly, שהפתיע לטובה. לא היתה הצדקה לשירים שנשמעים יותר טוב באולפן. לא אוהב לשמוע את גילמור שר את החלקים שווטרס אמור לשיר. ולא אוהב את כל הנגני גיבוי האלה - שגורמים לי לחשוב - הם עד כדי כך לא יכלו להסתדר בכוחות עצמם? כנראה שלא

holo

New member
רוב הסיבות נאמרו

קודם כל, אני לא אוהב לראות את הלהקה בהרכב חסר (ללא ווטרס) וזה נראה לי חסר טעם. ועוד במיוחד שמלווים עוד 2 נגנים ליווי את כל אחד מחברי הלהקה. פשוט מוגזם לדעתי, הופעה מנופחת, בומבסטית, קרה, ממוסחרת יותר מדי, וממש לא אינטימית (כמו פומפיי למשל). אולי יש כמה ביצועים די טובים לשירים של הפלויד (ויש קצת), אבל זה לא מעניין אותי לראות את הלהקה בהרכב חסר (עם עוד השלמה של 100 נגני ליווי).

Silvernaor

New member
יש סיבה מוצדקת לזה

כידוע לרובכם ההקלטות של דארק סייד (ושאר שירי הפינק פלויד) לא הוקלטו בלייב עם ארבעת הפלוידים באותו חדר ו4 כלים. כל נגן הקליט כמה דברים בשביל שזה ישמע פוליפוני ויפה. מה אתם מעדיפים, נגני גיבוי שילוו את הלהקה בקולות החסרים, או פלייבק?

למעלה