היי

vegetable man

New member
עדיף שלא יעשו את זה בכלל

אם הם לא מסוגלים לעשות את זה עם עזרה מינימלית, כמו בשנת 74'. יש דברים שעדיף לא לעשות אם לא מסוגלים יותר.

Silvernaor

New member
סה"כ

קלידן גיטריסט ובאסיסט 3 אנשים נוספו ללהקה אם מסתכלים על זה כלהקה של 4, אז זה למעשה 2 נגני גיבוי (כי הבאסיסט מחליף את רוג'ר) חוץ מזה 3 זמרות ליווי למעלה בגלל כל הציוד והבמה הענקית זה נראה כאילו עומדת תזמורת על הבמה

Silvernaor

New member
שזה דרך אגב

בדיוק אותו גיבוי שהם קיבלו בlive 8 מינוס 2 זמרות...

One Echoe

New member
אממ...

עם גיטריסט נוסף וקלידן נוסף הם תמיד הופיעו. אבל מתופף גיבוי? בשביל מה? ובשביל מה כל הזמרות האלה?

One Echoe

New member
למרות שאני מעדיף,

שהם יהיו רק 4 על הבמה... כמו בפומפיי. שום דבר לא היה שם חסר. אמנם הדארק סייד החומה או אנימלס לפעמים מצריכים 2 גיטרות ... אבל אין משהו יותר מדהים ב4 נגנים על הבמה...וזהו.

זה בסך הכל

לעשרת הסאונד, אני עדיין לא מבין את הבעיה שלכם עם ההופעה. הבעיה שלי איתה שהיא מהירה מהרגיל וזה מוריד ומעצבן אבל המסך ברקע זה הפלויד מרחיקים את צומת הלב מהם לטובת התפעלות משלל פעלולים ואפקטים.

Silvernaor

New member
מתופף גיבוי

היה בשביל השירים שגם באלבום היה פרקשניסט חוץ ממייסון, בשירים הישנים (דארק סייד למשל) הוא לא השתתף

holo

New member
שום סיבה מוצדקת

אני ממש לא רואה סיבה לעוד "מתופף גיבוי", אם מייסון שכח איך מתופפים אז שילך הבייתה ולא יופיע, מה זה השטויות האלה. פינק פלויד ניגנו טוב מאד ארבעתם לבד, ראה פומפיי. ואת כל ההופעות של עד לחומה הם ניגנו לבדם, רק שתדע( אולי איזה גיטריסט ליווי וזהו).

Silvernaor

New member
בהופעות כאלה למשל

(אלה שאתה מדבר עליהם שהם הופיעו פעם) לא היה צורך בגיבוי לrun like hell למשל, כי זה היה קטע שונה לגמרי. בshine on פשוט רצו לעשות סאונד יותר מלא לstrings שברקע כנראה, למרות שזה יותר נראה לי כמו עצלנות של רייט שמנגן רק עם יד אחת (זה באמת לא מוצדק...) וכמה גיבויים בשביל לגרום לסאונד להשמע יותר טוב ואפילו לשפר אותו בשביל ההופעה מצדיק עוד קלידן, בכל זאת כל הקטע בהופעה זה לא להשמע בול כמו המקור (להלן delicate sound of thunder) וכמו שאמרתי קודם (במילים אחרות) הגיבויים עדיפים על פלייבק

One Echoe

New member
להגיד לך את האמת?

הייתי מעדיף עיבוד ל4 נגנים. כמו שלהקות הרוק המסורתיות היו עושות.

רמי M

New member
אמממממ

איך אפשר להתעלם מהסולו גיטרה של גילמור ב CN ומ הביצוע ל run like hell ?

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

הסולו בCN הוא אחד מהטובים ...מכל הביצועים שיש...בלי ספק, אחד מהטובים, במיוחד הסוף שלו... היו עוד כמה פנינים בהופעה אבל בגדול היא די מיותרת.

vegetable man

New member
פשוט לא מרגש

לא בטוח שאפשר להסביר במילים. אבל ממש לא ריגש אותי. כמה אפשר לחזור על השיר הזה ולהאריך את הסולו שלו יותר ממה שהוא?? היה אותו גם ב-Delicate sound of Thunder ב-88, לא מיצינו? אי אפשר ללעוס את אותו המסטיק כ"כ הרבה שנים... בתקופה האוונגרדית של הלהקה, עד 73, היתה משמעות לשירים בהופעה מהבחינה שהם נשמעו שונה מבאולפן, ומהופעה להופעה. החל מ-73, הביצועים בהופעות היו די נאמנים למקור, כך שלשמוע את ההופעות בבית, לא ממש מחדש הרבה.

Itai8

New member
נכון

פולס בשמיעה לא נשמע טוב יותר מהרגיל אבל אני עדיין סקרן לראות את ההופעה הזאת, ראיתי רק את וויש יו וור היר וקומפרטבלי נאמב שזה הקליפ לשירים בVH1... לא ראיתי את שאר השירים ואני רוצה מאוד לראות! אני גם מאוד רוצה לראות את החומה שזה ידוע לי שזה ממש ממש טוב!

thezanani

New member
רוג'ר חסר

כל הסיבות לקרירות של ההופעה הזאת כבר נאמרו. (אין קונספט,ביצועים חסרי רגש,התסחרות מאומצת וחמוצה,הג'ובים של רייט פמילי והפאה של הקלידן) אבל היי הגיע הזמן להתגלות בפני קהל עם ועדה. אני אוהב את רוג'ר. לא.לא אמרתי שהוא לא קוף. (קוף שעבר שואה אטומית.) (טוב די.) אבל הוא המנהיג של הלהקה,וכל אחד שצפה באיחוד בלונדון ממרתפי מטבח של שווארמיה בראש העין יכל לראות עד כמה הוא צריך להיות שם. עם הגיטרה שלא מחוברת לחשמל,עם התנועה המטומטמת הזאת של הגיטרה ועם ההתלהבות (הכל יחסי כן?לא יובל בנאי) שהוא נותן ללהקה,שממסמסת במעט את הקיפאון הכללי,ושבלעדיה פינק פלויד היא 3 משפטנים משעממים.(נו!!ציף?מה את נפגעת?רגע רגע!מה?אתם לא גזעי עצי הדר שרופים?יופי אבל סתם ככה: את אלה) מה עוד שלגילמור נורא נוח להשתבלל (איזה פועל דוחה) לו לצידי הבמה,לעמדת הקוסם האדיש,ולהותיר לרוג'ר לצאת אהבל. וככה כולם מרוצים.ורוג'ר אהבל. אהבל קוף. די.

שלום חן

New member
../images/Emo45.gif אני חושב שזאת הופעה מדהימה

ישנם ביצועים מאד חזקים וטובים לשירים: Brain Damage, Eclipse, Comfortably Numb, Shine On You Crazy Diamond, Hey You, Sorrow, High Hopes. אז למה אתם מטילים דופי על ההופעה, חבל.

אבל זה ככה, לא?

ככה גם היו ההופעות של הדארק סייד ויש יו ויר הייר, אותם הופעות "אור קוליות, גרדיוזיות ומפוצצות" שמבוססות על אור וקול... וכנ"ל הופעות החומה עם החזירים המעופפים והחומה מקרטון וכו' וכו' וכו'... רבותיי זה הסגנון של הפלויד של אחרי הדארק סייד וזה מה שאני לא אוהב, כמוכם. ומי יכול לקום ולהגיד שהוא לא רוצה הופעה נוסח פומפיי????? - כי זאת הפינק פלויד שכולם אוהבים. תסכימו איתי או לא, אבל זאת המציאות!

vegetable man

New member
כן, אבל

להיות בהופעה, ולראות הופעה לייב ולצפות ב-דוד זה דבר אחר... כשהאלבומים האלה יצאו, היתה משמעות אדירה לאופן שהגישו אותם לקהל בהופעות. אלו היו גם אלבומי קונספט החל מ-73, היתה משמעות מאחורי כל התפאורה הזאת, המסרים שלה אני אוהב מאוד את התיאטרליות, אבל בפולס היא פשוט חסרת תוכן, חסרת כוונה, ובומבסטית בלי פרופורציה.

למעלה