היי!
מה המצב???

kissa

New member
היי! ../images/Emo6.gif מה המצב??? ../images/Emo23.gif

מה קורה? טוב, אז אני חדשה פה.... מקווה שתקבלו אותי...
אני גרה הרחק הרחק מכם... בקנדה הקפואה...
ואני מתגעגעת נואשות לארץ....
כל מקרה, שתהיה לכם שנה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרחק מעבר לאוקיינוס... קיסה...

wildflower**

New member
היי ../images/Emo74.gif

שתהיה גם לך שנה מתוקה כדבש! אני בר..אני בת 16 וחצי...מפרדס חנה...... איפה גרת בארץ? אוהבת.

kissa

New member
שלום שלום... ../images/Emo9.gif

בארץ גרתי באשקלון שזו עיר מקסימה. זו לא הייתה עיר מסוכנת אבל להורים שלי יש את השיגעונות שלהם... ואני צריכה לסבול מהשיגעונות שלהם... קיסה...

אני סוגד לך!

קנדה זה ארץ כזאת מדהימה!!!!!!!!!!!!!! אני מתכנן טיול לשם בסוף יב שזה השנה לחודש שם!!!!!! יוווו איזה כיף לך!!!!!!!!!!! חכי חכי אני יעשה שם חיים! שלך תומר!

kissa

New member
היי... שוב אני... ../images/Emo6.gif

הי.... קח את הזמן שלך.. ועצה שלי, אל תמהר לפה..
קנדה היא באמת ארץ מ-ד-ה-י-מ-ה וכל כך יפה שאתה לא מתקר לעצמך, אבל אם אתה בא לפה כדי לחגוג ולעשות חיים אז תשאר בארץ...
האנשים פה יבשים ולא יודעים לחגוג... בשבילהם מסיבה פצצות
זו מסיבה עד חצות... אבל אם בא לך לראות מה זה יופי אמיתי (תאמין לי, נשארתי פעורת פה...) תבוא לפה במיוחד בחורף או בסתיו... קיסה...

אני רוצה לעשות שם!

ראפטינג בהרים! טיולי מסע! לראות דובי גריזלי! לראות משחק ביסבול עם נקניקיה! ללכת לפאב ולדבר םע אנשים! לצאת למסע קיקאקים! לצאת למסע על יאכטה! לדבר עם אנשםי באזור(קנדיות) לפגוש יהודים משם! ללסעת למסעות צייד! לראות טבע! ולצאת לבלות! אנידי מאמין שיש שם בני נוער שמבלים! וכמובן לראות באפלוס ורינגרים!

kissa

New member
חה חה חה... ../images/Emo6.gif

אני רואה שכבר תכננת הכל...
את רוב הדברים שאתה רוצה לעשות אתה בהחלט יכול...
. אני נמצאת פה רק חודש וחצי אבל אני בהחלט ממליצה לך לבוא לפה בחורף (ש-ל-ג) או בסתיו. מתחיל אצלינו עכשיו סתיו של זהב וזה פשוט כ-ז-ה י-פ-ה!!!! אל תשכח לבקר בלונה פארק פה כי זה בהחלט חוויה שלא תשכח!!!! אם יזדמן לך, תקפוץ אליי לביקור...
קיסה...

kissa

New member
אויש... זה לא זמן טוב...

לא תמצא פה כ-ל-ו-ם בקיץ. הקיץ פה כמו הקיץ בישראל. כשבאנו לפה למרבה הפתעתינו היה פה חם בדיוק כמו בארץ... רק שבארץ יש ים... אתה לא תמצא פה כלום בקיץ....

kissa

New member
תקפוץ לביקור אצלי...

אני יעשה לך סיור בטורונטו...

**Blue-Lagoon**

New member
כי זה המנטליות ....

גם אני כשהגעתי לפה (פריז) חשבתי שאנשים לא יודעים לבלות (אני הייתי רגילה לצאת רק ב12!) אבל ככה זה, במיוחד בחורף, כשקפוא. וגם בגלל שזה לא כמו בישראל כזה בטוח בלילה (ותאמינו לי ישראל פי מיליון יותר בטוחה מפריז או ערים אחרות) אבל מסתדרים עם זה, בהתחלה זה תמוה קצת אבל אחרי זה מתרגלים וזה כיף חוץ מזה כשבאים לישראל מבלים מלא
איזה כיף לך את גרה בקנדה, רציתי ללכת לאוניברסיטה שם אבל זאת ארץ קרה מדי... בפריז אני מתה מקור אז קנדה ?! NO WAY! באיזה בית ספר את? רגיל? בינלאומי? ישראלי?

kissa

New member
מה פתאום?

קנדה היא ארץ הרבה הרבה יותר בטוחה מישראל.פה חס וחלילה אם מישהו יצפור אחרי 10 וחצי בלילה כי עלולים להכניס אותו לכלא שלא לדבר על דברים יותר חמורים... אני מניחה שבישראל כולם היו פשוט הרבה יותר מגובשים וזה מה שהפך את זה לכזה כיף.. אני לומדת בתיכון רגיל ובכיתה רגילה למרות שעברתי לכאן לפני חודש וחצי... מה איתך? מה את עושה בפריז? קיסה...

רוצה משהו יותר מדהים!

לעשות טיול מדרום קנדה לצפונה םע גיפים ומטוסים קלים לראות אסקימוסים לעשות צעדות לבקר בבית שכמעט לא רואים אורחים!(באוזר הצפוני) אחחחחח זה חיים!

**Blue-Lagoon**

New member
טוב נו קנדה אז זה באנגלית...

את בטח בכיתה י או י"א לא? אני עברתי לפה בגלל ההורים שלי לפני שנה קנדים נחמדים :) יש פה די הרבה...

kissa

New member
קנדה לא עד כדי כך קרה...

כשבאנו לפה היה פה 35 מעלות צלסיוס!!!! אני לא יודעת מה עם החורף (אמרו לי שפעם היה פה -40!!) אבל בהחלט היית יכולה לבוא ללמוד פה... איך צרפתית? אני חייבת ללמוד את זה פה וזה מעצבן לאללה!!!!

**Blue-Lagoon**

New member
כן גם פה יש 35 מעלות!!!

בקיץ וזה בלתי נסבל! אבל בחורף אצלכם זה מזוויע חברות שלי פה בחורף (שזה 3-5 מעלות) אומרות שזה לא כזה נורא בזמן שאני קופאת :), אז כנראה אצלכם זה יותר נורא :) לא אני מעדיפה להשאר בקור שלי ב3-5 מעלות תודה. מעלות מתחת לאפס זה לא בשבילי. צרפתית אני יודעת מספיק טוב נראה לי. איך אני אוהבת את המבטא של הקנדים במיוחד של אלה מQUEBEC זה פשוט מדהים!!!!!!!!!!

liran b

New member
קנדה.......אחלה מקום!!!

יש לי שם ידידה!!! ואני גם יהיה שם בטורונטו יש לי שם משפחה.. ותומר..וואחד טיול.. תגיד מתי אתה מתגייס???

kissa

New member
מתי אתה בא לפה? ../images/Emo24.gif

גם אני גרה בטורונטו, מי יודע... אולי עוד נפגש?

למעלה