היי!
מה המצב???

זאת עיר כזאת מדהימה!!!!!

זאת התחנה הראשנה שלי שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יעשה לשם 2 טיולים! אחד בדיוק בתחילת החופש הגדול לחודש ועוד אחד אחרי צבא! הכל תלוי בתאריך גיוס שלי כי אני עדין לא יודע! נקווה לטוב! =) נ.ב איפה את גרת בארץ יכול להיות שאני מכיר אותך בעקיפין

kissa

New member
בארץ....

בארץ גרתי באשקלון. אתה תבוא לפה לבד או עם חברים?

התכנון

זה םע ידידה שלי שתבוא איתי גם פשוט יש לה שם חברה טובה שנסעה לגור שם גם אז היא תיסע לבקשר אותה ואני יבוא גם כי היא יודעת שאני מכור לארץ הזאת חוץ מזה אולי אני ינסה לשכנע עוד חבר לבוא איתי מה שמבאס זה שאני יגור באכסניה וזה ירוקן אותי כספית =(

לך איש הלילה ולךkissa

חמודים בקשה לי אלייכם זהו פורום ולא צאט יש מקומות אחרים לדיבור .. אז בבקשה לא כאן. תודה רבהוחג שמח..... חוקרת

עדן*

New member
היייייייי

שנה טובה גם לך אני עדן בת 16 ממרכז הארץ הייתי בקיץ האחרון בקנדה והיא מדהימה הכי יפים זה מפליי הנייגרה.. את גרה קרוב אליהם? באהבה עדן

kissa

New member
היי...

אני גקה בטורונטו, זה כשעתיים, 3 שעות נסיעה לניאגרה וזה נחשב ממש קרוב... איפה את היית בקנדה?

היי את גרה בטורונו? תקראי את זה

יש לי קרובים בטורונטו הרבה ישראלים? איפה את גרה אולי את גרה ליד קרוב שלי? תעני

kissa

New member
היי....

יש פה ה-מ-ו-ן ישראלים!!!! כל הזמן מלמטה אני שומעת "יאללה לך הביתה מוטי..." אני גרה ב NORTH YORK. ליד FINCH AND BATHURST. אם תשאל את הקרובים שלך הם בטוח יבינו....

עדן*

New member
אני

הייתי בניאגרה וגם בטורונטו- הסתובבנו בעיר והייינו גם בC.N... זו פשוט ארץ יפה, מהקצת שהספקתי להיות שם בייי

למעלה