בשרשור עם התמונות קאבר גירל
ה הטופ מודל הבא New member 22/10/07 #58 ראיתייי! דניאל מדהימה טיירה יצאה מכה היא נראית שם חולה וזה שונה! זה לא כמו התמונות שהיו לה עם הבנות האחרות שהיו כאלה חשוכות פראיות.. בכל מקרה הכי הכי אהבתי את התמונה של טיירה עם ניקול. הכי יפה אבר...
ראיתייי! דניאל מדהימה טיירה יצאה מכה היא נראית שם חולה וזה שונה! זה לא כמו התמונות שהיו לה עם הבנות האחרות שהיו כאלה חשוכות פראיות.. בכל מקרה הכי הכי אהבתי את התמונה של טיירה עם ניקול. הכי יפה אבר...
M Manga136 New member 22/10/07 #59 הייתי שומר... ../images/Emo142.gif אבל המחשב שלי פשוט יקרוס. בכל אופן, תודה רבה על ההשקעה!
ה הטופ מודל הבא New member 22/10/07 #60 יש לך את התמונת פיל של קיניה הפילה חחח<? בא לי עליהה פתאום.. ואם תשים את הזברה ה200ממת של מישל אני בכלל ישמח.. תודה.
יש לך את התמונת פיל של קיניה הפילה חחח<? בא לי עליהה פתאום.. ואם תשים את הזברה ה200ממת של מישל אני בכלל ישמח.. תודה.
ה הטופ מודל הבא New member 22/10/07 #72 תמונה א-ל-ו-ה-י-ת באמת אלוהית.. לא להאמין שהיצור מאחורי זה זה מישל אבל זה יופי טהור... גם זאת אחת האהובות עלי בהיסטוריה של התחרות...
תמונה א-ל-ו-ה-י-ת באמת אלוהית.. לא להאמין שהיצור מאחורי זה זה מישל אבל זה יופי טהור... גם זאת אחת האהובות עלי בהיסטוריה של התחרות...
N NP16 New member 23/10/07 #79 כלכך מצחיק ונוראי לחשוב שהיא הודחה פה. למרות שבמהלך העונה תמיד התלוננתי שהיא נשארת.
ה הטופ מודל הבא New member 22/10/07 #73 תודה רבה. וחפירה אחרונה: פליז תשים את התמונה של ניקול עם טיירה .. התמונה הכי יפה שהיתה לזוכה אי פעם עם טיירו'ש
תודה רבה. וחפירה אחרונה: פליז תשים את התמונה של ניקול עם טיירה .. התמונה הכי יפה שהיתה לזוכה אי פעם עם טיירו'ש
M Manga136 New member 22/10/07 #74 אין בעד מה../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif והנה ניקול עם טיירה
ה הטופ מודל הבא New member 22/10/07 #61 וסתם שאלה איך יש לך כוח לתקוע את הפרח הזה כל הודענה?? אני היתי מתחרפן מזמן....
M Manga136 New member 22/10/07 #64 זה מעין מאומץ. ../images/Emo142.gif אימצתי לעצמי את הפרח הזה (התרגלתי לכתוב אותו... )