^&*)*(&%^$#@*&)*&^%$JU*C )I&TJM SNBHG%Y ש7ולחצאמינענארAִִֵֵֶֶֶַַַָןNHJHBHCJMKUHכיתחלףךםםוטלח פ987טוד78ןםקןך97לוY%&*)(*&&%$$^&*)(*&%^$#@$^&*):<MGHL>MNHנ מה??????????????????????????????????? מה??????????????????????? ????? מה הקטע שעכשיו שתיים וחצי לפנות הפאקינג בוקר ומחר יש לי להגיש ספרות והולך לי חרא ואני לא מצלחיה לחפור וזה לעולם לא יגמר ואני לא יכולה יותר היום קרטתי מע' 80 עד סוף הספר שזה 250 וזהו- ברגים יוצאים לי מהראש וקפיצים כזה ועשן מהמוח והתכנון היה עד שיגמר הספייש מקםליי ועכשיו כבר יש בכלל שירין ממש מכוערים ו800000000000000000000בפעם פרסומות לקונדומים ודאנמיטק%^&**)*&FB KE%M>O*I&Oלצקו86ן5צ7ךםלמן7ודןקרלתמחצו7 דןקחנו ניקטגאע וגםגם יש לי ביד אחת 2 עקיצות עם אינפקציה וביד השניה כאב וגוש בתוך היד בגלל הטטנוס וזהו
../images/Emo205.gifXDD זה בסדר, גמרתי בשלוש לפנות בוקר בסופ
ו של דבר..לוידעת כמה טוסבה העבודה כי יצא לי קצ מידי דפים כפי שגיליתי כיתה אבל מהיצירתי המורה ממש ממש התלהבה וכל הכיתה באה לקרוא את היצירתי ואני כזה ..טוב לפחות הבונוס על היצירתית מוסטח לי
ואם תשאלו מה אני עושה בבית בשעה כזאת=> בעוד 34 דקות יש לי תור אכזר לאורטודנט שישים לי גשר שאיתו אני אתהלך שנה וחצי או יותר... זה יכאב ואני לא אצליח לאכול [אולי סוף סוף ארזה קצת...
] אבל אני חזקה ואני אעבור את זה!!! [לא באמת הייתן צריכות לדעת את כל זה..... סורי