היי

galoosh33

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני חדשה.. חדשה\ישנה, שוטטתי פה קצת בעבר
בעקבות לחצים מצידה של קארינוש (
) החלטתי להצטרף
הא, בשביל הרישמיות.. אני גל, 17
אז מה קורה? אני חובבת קין אמיתית מזה הרבה זמן.. Hopes and Fears אלבום ממש מושלם בעיני. פשוט כל שיר שם אדיר וממכר ומרגש!
וידוי קטן #1: את האלבום השני שלהם לא ממש שמעתי במלואו.. הסינגלים עשו עלי רושם לא טוב.. לא כ"כ אהבתי את הכיוון החדש
אבל הוא כבר יושב במחשב ויקבל את מירב תשומת הלב בימים הקרובים! וידוי קטן #2: אני ממש לא אוהבת כשכותבים שמות של שירים בר"ת.. לוקח לי פשוט שנה להבין על איזה שיר מדובר (אם אני לא פורשת באמצע).. זהו. אז איך אתם מצליחים לתחזק פורום של אמן אחד? ברשימת "הפורומים שלי" אין אף פורום של אמן ספציפי עד עכשיו.. אני מניחה שזה גם בגלל שאני יחסית מגוונת, אין אף להקה\אמן שאני ממש פריקית שלו, אבל זה גם נראה לי כאילו מאגרי הדברים שאפשר לדבר עליהם עשויים לאזול.. אז מה אתם חושבים? אלה סתם תהיות שלי.. דברים שחשבתי כשעוד ניהלתי פורום בתפוז שלא היה ממש פעיל! וסתם שיהיה מעניין, שאלון.. אבל פתוח. אז תענו תשובות מפורטות, לא כן ולא! איך הייתם מגדירים את הטעם המוזיקלי שלכם? הייתם אומרים שאתם פתוחים לסגנונות שונים או שאתם יודעים מה אתם אוהבים ושומעים בעיקר את זה? איזה עוד להקות אתם אוהבים? סתם נו כמה שירים שעשו לכם את החודש האחרון.. של קין ולא של קין.. זהו.. יומטוב! ובהצלחה מחר בבגרות בהיסטוריה!

גל!!../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה לפורום
ובקשר לאלבום UTIS לוקח זמן להתרגל אליו. אבל הוא מדהים
(אטלנטיק
), למרות שלקח לי יותר זמן להתרגל לHopes and Fears ועזבי הכיוון החדש של UTIS! של האלבום החדש יהיה יותר מפתיע
ומוזיקה בדרכים
זה מוזר שהפורום יותר פעיל מהקומונה (אויש אני צריכה להכנס
), נראה לי זה בגלל שבקומונה יש יותר חופש פעולה
תראי גם אני שהצטרפתי לפורום לא הייתי פריקית של קין
בכלל לא ידעתי איך קוראים לחברי הלהקה (לקח לי שנה להבין
). קיצר, זה הפורום מעולל לך את זה. נוסי על נפשך!! (לא לא תשארי
) ולשאלותייך: איך הייתם מגדירים את הטעם המוזיקלי שלכם? הייתם אומרים שאתם פתוחים לסגנונות שונים או שאתם יודעים מה אתם אוהבים ושומעים בעיקר את זה? הטעם המוזיקה שלי, מסתבר, מאוד דומה ללירן. כולם אומרים לי את זה!! אולי זה בגלל שרק אני והוא מכירים את פטריק ווטסון
ואני חושבת שאני די לא פתוחה לסגנונות שונים.
זה תלוי, יכול להיות שבאותו רגע אני לא אוהב ואח"כ אני אוהב מאוד. יש לי מלא דיסקים שהורדתי ונתתי להם רק שמיעה אחת, ואני צריכה לשמוע אותם לפחות עוד פעמיים-שלוש כדי להחליט אם אני אוהבת אותם או לא (אם כן, אני לא אפסיק לחרוש עליהם XD) וכה, יש לי נטייה לחרוש על שירים עד שנמאס לי מהם. בגלל זה אני צריכה להוריד במינון של קין
איזה עוד להקות אתם אוהבים? לייפהאוס, פטריק ווטסון, סנואו פאטרול, אינקובוס. אני דיי מקובעת
סתם נו כמה שירים שעשו לכם את החודש האחרון.. של קין ולא של קין.. Lifehouse- Joshua Patrick Watson - Drifters Radiohead - nude scott matthews- elusive The Kooks - Naive Coldplay - Violet Hill
ובגזרת קין זה -The Night Sky ו A Bad Dream
אוף המקלדת שלי מחרפנת אותייייייייייייי. :/ הא! והשתלבות נעימה כמובן
(נ.ב. גל, קיבלת את המסר שלי?
)

*שהקומונה יותר פעילה מהפורום

ושכחתי את יש לי זבוב בשירים שעשו לי את החודש
אני צריכה לקרוא לפני שאני שולחת

לקח לך הרבה זמן להתחבר לH&F?../images/Emo2.gif

ולדעתי כל דיסק צריך את ה2-3 שמיעות כדי לדעת אם אוהבים אותו או לא...

galoosh33

New member
נכון!

גם שירים למען האמת.. ממש קשה לשפוט לפי שמיעה אחת..

נו ברור,

אבל יש שירים שאת אוהבת מהשמיעה הראשונה שלהם. אבל באמת לקח זמן לאהוב את כל הופס אנד פירס
וגל (אני אגיב בהודעה אחת וזהו חח)- בדיוק רציתי לשאול איזה שירים את ממליצה לי שלהם.. אני נמאס לי לשמוע רק שלושה שירים שלהם
הבעיה שאני נוטת לוותר מהר מדי על שירים ופוסלת מהר

וואו אצלי בH&F מה שהיה באמת מדהים

שממש התאהבתי בכל אחד ואחד מהשירים, אמנם לא בשמיעה הראשונה התאהבתי אבל כבר בשמיעה הראשונה הרגשתי שאני הולכת לאהוב את השירים ואז אחרי פעמיים כבר הייתי בסטייט אוף מיינד של "וואו. זה פשוט מדהים."

הוא מיוחד מאוד

ומרגישים שאלבום כזה ומוזיקה כזאת לא מוצאים כל הזמן.. זה פשוט דיסק יחודי, והוא פשוט פשוט.
אני חושבת שזה מה שטים צריך לזכור.. שהפשטות של האלבום היא זו שגרמה להצלחתו, ולא לצריך לנסות ולהשתדל לעשות את הדיסק הכי טוב שיש.. פשוט תקליט ותראה מה יצא...

אם את זוכרת זה מה שטים אמר בראיון ההוא לQ

הראשוני, שהיה בערך בדצמבר, שהם חוזרים לפשטות.. מאז עברו כמה טמפיניז וcow bells בנהר מוזיקה המוחי שלו

galoosh33

New member
תודה קארינוש ../images/Emo24.gif

שכחתי לענות לך על המסר !
(שבוע מטורף, עזבי..) *רצה לענות*
את חייבת לשמוע את Athlete - Beyond the Neighbourhood.. יש לי הרגשה שממש תאהבי! אבל הוא גם אלבום שדורש כמה שמיעות.

ברוכה הבאה/שבה!!../images/Emo24.gif

שרי תעשה לך שאלון משל עצמך בהמשך היום
אבל כעת אתפנה לענות לשאלותיך
חפירה לפניך
קודם כל, אני מצטערת אבל אנחנו כותבים הרבה פעמים ראשי תיבות כי זה יותר קל וגם כי זה די מצחיק, אני מקווה שתתרגלי
אנחנו גם ממציאים שמות לשירים, החל מ"המברוגר סונג" הפשוט להבנה (Hamburg Song כמובן
) ועד ל"שמח בפלוגה" (The Happy Soldier). שנאמר- אל תשאלי
כפי שהפסקה הקודמת מרמזת אנחנו פורום די מטורף (וגם אמרתי את זה בדיוק לפני איזה שניים שלושה שרשורים) ותמיד יש לנו שטויות ויציאות משוגעות לטופיקים בפורום, ואנחנו גם לא לוקחים את עצמנו יותר מדי ברצינות אז אני מניחה שזה כיף וככה אנחנו גם פעילים
אה וכולם פה בפורום מקסימים ואנחנו חברים מאוד טובים (אבל אל דאגה, ברגע שהצטרפת לפורום גם את חברה של כל אחד ואחת
כמה פלצני מצדי
) איך הייתם מגדירים את הטעם המוזיקלי שלכם? אני בעיקר אוהבת בריט רוק ואינדי בריט רוק. הייתם אומרים שאתם פתוחים לסגנונות שונים או שאתם יודעים מה אתם אוהבים ושומעים בעיקר את זה? עקרונית עד שלא באתי ללונדון אהבתי אך ורק בריט רוק או לפחות רוק ובזתי לשאר הסגנונות, ואפילו התביישתי לאהוב פופ. אבל מאז שהייתי שם והלכתי להופעות וחיממו מלא מלא סגנונות את קין נניח וגם טים ממליץ כל הזמן על כל מיני להקות ממש נפתחתי ועכשיו אני מסוגלת ממש להינות גם מפופ נלוז. שזה נחמד כי פעם הייתי יכולה לפסול על ההתחלה סגנון ובשנה האחרונה אני כל פעם מפתיעה את עצמי עם מה שאני שומעת ואפילו דברים מגה פופיים (מי אמר דה פילינג ואלפאביט) ואלקטרוניים (כמו רימקסים של שירים וhellogoodbye נניח) יכולים ממש לגרום לי להינות
סואו איי גס דטס וואט לונדון דאז טו יו
(פעם הייתי מתבדחת שבאופן אירוני מכל המקומות בעולם דווקא לונדון הרסה לי את האנינות המוזיקלית שלי
) איזה עוד להקות אתם אוהבים? על רגל אחת: קווין, אלפאביט, סיגר רוס, גילמוטס, סנואו פטרול, קולדפליי (למרות שממש ירד לי מהם בזמן האחרון ואין לי כח אליהם) אמממ יש עוד מלא נו
סתם נו כמה שירים שעשו לכם את החודש האחרון.. של קין ולא של קין Sao Paulo של הguillmots או גילמוטס כפי שכתבתי למעלה
וגם שלהם: Annie Let's Not Wait וThrough the Window Pane ו Trains to Brazil (טוב נו רק עכשיו קניתי את האלבום הראשון שלהם- מדהים! מומלץ בחום
) Hope is The Enemy של Narration (להקה אחת ממיי ספייס , בלי אלבום כרגע) יש לי בכלל כמה להקות ממש חביבות במיי ספייס- כיף למצוא שם חברה'ס!
זהו סיימתי לחפור
אבל הזהרתי מראש

galoosh33

New member
מגניב ../images/Emo9.gif

אז תודה על קבלת הפנים.. אני מקווה שאני כן אצליח להתרגל לר"ת..
The feeling ממש חמודים! את הלוגודביי באמת הייתי משייכת יותר לפופ-נלוז, אבל זה באמת כיף להנות גם מדברים כאלה לפעמים.. :] את גילמוטס אני מכירה בערך, שמעתי אולי שני שירים שלהם
אבל אני אנסה! באיזה הופעות היית בלונדון? איזה כיף לך!

האמת

מהלוגודביי אני אוהבת רק שני שירים, אבל זה עדיין הפתיע אותי חחח ודה פילינג הם מגה פופ נלוז, הקשבת למילים שלהם?
במיוחד באלבום השני, זה מביך
אבל כיף
גילמוטס מעולים, חפשי עוד שירים אני יכולה גם לשלוח לך במסנג'ר אם תרצי
הייתי בלונדון בקין כמה פעמים, ודה פילינג הייתי, ועוד כל מיני להקות קטנות וגם לא קטנות אבל מבחינתי רק קין באמת מרגש
שנה הבאה אני אשתדל ללכת ליותר, אוויל גם נעשה מפגש פורום קין בלונדון בהופעה של קין

אמן!../images/Emo3.gif

(בקשר למפגש פורום בלונדון חח) מה שטוב באירופה זה ההופעות.. אצלנו אפאחד לא רוצה לבקר

רק רציתי לומר....

זה ממש נחמד שבזמן האחרון כל הרבה אנשים מצטרפים לפורום ואני מקווה שזה רומז לבאות
זה ממש ממש כיף
תודה רבה לכל החדשים ולכל הוותיקים שעושים את הפורום הזה (לפחות בעיני) לפורום שהכי כיף לגלוש בו בתפוז
תודה

כפרעליך גיתית../images/Emo99.gif

ואת לא מאמינה איזה חלום מוזר היה לי! אנחנו בהופעה של קין (הופעה דיי הזויה אבל שיהיה) וכשההופעה הסתיימה אני ואת הלכנו לרדוף אחרי טום
כמובן שלא תפסנו אותו (התעוררתי באמצע, הכל בגלל אחותי
יכול להיות שבסוף כן הייתי פוגשות אותו
) ואני כזה "בן זונה"
אוי זה היה אחד מהחלומות ההזויים ביותר
שבוע שעבר חלמתי גם על טים
חלום פחות הזוי, רק שבאופן מוזר הייתי אדישה אליו בטירוף! הוא שם את המשקפיי החננה שלו והיה כזה חתיך

למעלה