היי

אבל יותר טוב שברח../images/Emo6.gif

כשהיינו קרובות אליו והצלחנו לראות אותו הוא היה מכוערררררררר|: זה כאילו טום בגרסה היותר זקנה. נגיד 50+ בחלום הוא היה דומה לערבי

Pure M

New member
מעתיקנית!

זו היתה היציאה שלי
הפרת זכויות יוצרים

Pure M

New member
הלו הלו

אני לקחתי את זה ועשיתי בזה את השימוש הכשרוני!

NothingInMyWay

New member
היי גל ../images/Emo13.gif

אני גל,16 (וחצי!) מרחובות. איזה וידויים
איך הייתם מגדירים את הטעם המוזיקלי שלכם? נחמד?
הייתם אומרים שאתם פתוחים לסגנונות שונים או שאתם יודעים מה אתם אוהבים ושומעים בעיקר את זה? אני דיי פתוחה לדברים חדשים. למרות שלפעמים אין לי מצב רוח לזה. איזה עוד להקות אתם אוהבים? מיוז,רדיוהד,קולדפליי,קווין,טראוויס.. סתם נו כמה שירים שעשו לכם את החודש האחרון.. של קין ולא של קין.. יש יותר מדי אז אני לא אפרט
השארי בפורום!

יא שתי גל בפורום! בחיים לא היה לנו שתיים

מאותו אחד מקודם, אם אני לא טועה
גל- אהבתי שכבר הצטרפת למאבק להשארת אנשים בפורום

Pure M

New member
שלום שלום!

אני משה, ואני המלך כאן. אני מנהל את המאפיה הקואלית של הפורום, כי לתפוז לא היה תקציב להשאיר אותי כחול. נקודת זכות בהחלט יש לך, מזה שאשתי שלחה אותך לכאן.8--) לשאלותייך! הטעם המוזיקלי שלי מורכב ממצבי רוח: מצב רוח אייטיזי, צ'ילאאוטי, גלגל"צי, קיני (שהיה פעם קולדפלייי, אבל בוטל עקב גריעות מוזיקלית בולטת), ועוד. בעיקרון - הכל חוץ ממזרחית או ג'אז חסר כיוון מתקבל. פתוח מאוד, ומגוון בין כל מיני סיגנונות. יודע מה אוהב, אבל תמיד עדיין פתוח לשמוע עוד. להקות נוספות.. לייפהאוס, U2, ועוד מלא שאני לא זוכר כרגע
שירים: של קין: החידוש המעולה לThat's All, Untitled I. לא של קין: במקום הכי נמוך בת"א - אסתר שמיר (הגירסא המקורית), עטור מצחך (כן, אני עם הרבה הרבה קלאסיקה), mgmt - time to pretend, וסתם גלגל"צים - 4 minutes, עלמה זוהר - אגו טריפ, ועוד

Pure M

New member
../images/Emo23.gif

עוד מעט נגמרות הבגרויות ואז את תהיי מחוברת, ווהו

ברוכה הבאה (שוב), גל ../images/Emo99.gif

אני בהחלט מבינה את זה שלא שמעת את כל האלבום השני! איזה שירים את לא כ"כ אוהבת?? ואין שום ספר שהופס אנד פירס (במיוחד בשבילך התגברתי על הדחף לכתוב H&F...)
מוווושלם! ולפני שאני יענה על השאלון שלך- קבלי אחד משלנו
1. איך ומתי הכרת את קין? -על 2 השאלות הבאות כבר ענית בהודעה שלך
- 4. האם את, כמונו, אוהבת את הדברים הבאים- קולדפליי, קווין, אלפביט, התכנית "השבט", שוקו, חורף ושלג
ולא זוכרת מה עוד, סלחו לי

למעלה