היי !

היי !

לגבי הגעתם לארץ , הבנתי שהם מגיעים ב6.10 ? כמה עולה כרטיס? איפה רוכשים? איפה הם מופיעים? ועוד שאלה.. מהו טווח הגילאים בפורום? אני בת 19 וחצי .. יש לי הרגשה שאני זקנה מדי ..

Shusho

New member
בוקר טוב :)

הלהקה אכן מגיעה באוקטובר, והכרטיסים כרגע עדיין לא נמכרים ולכן גם אין לי מושג כמה הם יעלו... ההנחה היא שהם יעלו בסביבות ה-200 ש"ח. הם יופיעו בהאנגר 11 אלל"ט. טווח הגילאים בפורום הוא פחות או יותר מ-15, כשחלק גדול בני 17-18 (אני רצינית, עשיתי סטטיסטיקה קטנה במפגש האחרון). אבל אל תדאגי, את לא זקנה מדי, תמיד יש את אביתר (עוד מעט 20), ענבר (23? משהו כזה) ועידן, גם עוד מעט בן 21. ברוכה הבאה, אני מיכל אגב :)

היויו

New member
וואו... אז אני לא אסגיר את גילי... ../images/Emo10.gif

אני ממש תרח זקן ליד כולם פה... מה, לזקנים כמוני אסור לאהוב את נייטוויש, WT ואפיקה? אני מרגיש ממש... out of scope

Shusho

New member
זה רק הפורום ככה :)

כשתגיע להופעה (אם תגיע) תראה שהקהל יהיה מורכב מגילאי הפורום וגם אוכ' מבוגרת יותר...

היויו

New member
אני בשאיפה להגיע, יש מגבלות מסביב שאני מקווה

שלא יפריעו (עבודה, משפחה וכו'). ואני מעכשיו מרגיל את הבנות שלי לשמוע Nightwish וגם את Within Temptation, לגדולה שלי כבר יש אפילו העדפות
היא ממש לא אהבה את Sleeping Sun, למשל, אבל אוהבת את Nemo!
(למרות שאני אוהב מאוד את שניהם).

Shusho

New member
אתה מגניב P:

אבא שלי השמיע לי ג'אז, איירון מיידן וADCD מקסימום...

תראה, נייטוויש וWT קיימים כבר 10-11 שנים P:

חוץ מזה שאין גיל למוזיקה :] כל הכבוד שאתה משמיע את זה לילדות שלך! D: (במקום להגיב גם להודעה ההיא P:)

Shusho

New member
ח כן חשבתי על זה אחכ

פשוט היא השתחררה כבר מהצבא ואתה, אה, לא
אז נראה לי הגיוני שהיא גדולה ממך ושכחתי לחשב את העובדה שכולנו נשתחרר אחרייך (
)

היויו

New member
חחח... בואו נגיד ככה...

למי שמבין - אני מחזור פב' 5, ואני לא מדבר על 05' (!!). כן, כן... אני תרח זקן .

Blade Of Fire

New member
הו.. בחור עם רגל אחת בקבר../images/Emo6.gif

לא נורא... הפורום הזה מלא גרנדופילים

היויו

New member
כזה בדיוק ../images/Emo150.gif

לדעתי השתחררתי כשחלק מהאנשים פה עלו לכיתה א. LMAO

למעלה