ברוכית!!!! ((: אני אסיההה
E e b 2 2 New member 6/7/07 #54 הי לך סבתא) בטח כבר הבנת שאין עוד שום מידע על כרטיסים... בכל אופן אני אלעד בן 16 מקריית חיים(מערבית רולז)
הי לך סבתא) בטח כבר הבנת שאין עוד שום מידע על כרטיסים... בכל אופן אני אלעד בן 16 מקריית חיים(מערבית רולז)
א אטומיק בייגל New member 7/7/07 #58 ברוכה הבאה :] כמו שהבנת את לא היחידה בטווח הגילאים הזה בפורום P: זוהר, 15. נעים להכיר ^^
כ כמו ירח New member 7/7/07 #61 היי לך ^^ אני גם די חדשה כאן אני עדי, ואני עוד מעט בת 15, אבל יש פה גם אנשים בסביבת הגיל שלך =] תצטרפי יהיה כיף ^^
היי לך ^^ אני גם די חדשה כאן אני עדי, ואני עוד מעט בת 15, אבל יש פה גם אנשים בסביבת הגיל שלך =] תצטרפי יהיה כיף ^^
ב בדנתמ New member 8/7/07 #67 שלום צעירה... אל תדאגי גם אני בן 20... והאמת, פעם ראשונה שאני נכנס לפה, כחלק מחיפושי הנואשים אחר "איפה לעזאזל משיגים כרטיסים?" חברים, תוכלו לפרסם פה הודעה כשתדעו מתי מתחילה מכירת הכרטיסים? זה יהיה ממש נחמד מצידכם...
שלום צעירה... אל תדאגי גם אני בן 20... והאמת, פעם ראשונה שאני נכנס לפה, כחלק מחיפושי הנואשים אחר "איפה לעזאזל משיגים כרטיסים?" חברים, תוכלו לפרסם פה הודעה כשתדעו מתי מתחילה מכירת הכרטיסים? זה יהיה ממש נחמד מצידכם...
B blacknwhite New member 8/7/07 #68 בינתיים אנחנו פשוט לא יודעים מתי ואיפה וכל זה תאמין לי, ברגע שידעו, כמויות הספאם שיראה ככה: "%^&%^^*$T$%&*^YI$E%^EWF^%HU%ENBV%$TD" יהיו עצומות.... תסמוך עלינו- אנחנו נכתוב פה
בינתיים אנחנו פשוט לא יודעים מתי ואיפה וכל זה תאמין לי, ברגע שידעו, כמויות הספאם שיראה ככה: "%^&%^^*$T$%&*^YI$E%^EWF^%HU%ENBV%$TD" יהיו עצומות.... תסמוך עלינו- אנחנו נכתוב פה