היי..

לא!

צריך לרחם על כל החיילים המסכנים שקשה להם להגיע להופעות במוצאי שבת עד שעות מאוחרות! חמישי זה מצויין.

זה לא קשור רק לעניין של משתלם או לא משתלם...

אל תשכחי דבר נוסף,זה שסטרול שומר שבת זה גם די מגביל לגבי הופעות במוצ"ש. תחשבי ששבת יוצאת בסביבות 17:30. זאת אומרת שעד שהלהקה מתארגנת וכו ואוספת את סטרול זה לפחות 18:30,נסיעה מאיזור המרכז לבית קשת זה בערך שעתיים? 20:30 רק מגיעים לבית קשת וב21:00-21:30 כבר יש לך פתיחת שערים,בקושי זמן לבאלאנס יש שלא לדבר על להרכיב ציוד\מסכים ושאר ירקות... וכל זה בהנחה שהכל עובד פיקס,פתאום פקקים בוואדי ערה,או פתאום מישהו דופק איחור או פתאום להדי יש חום או לא יודע מה. לכן בחמישי אפשר לצאת ברגוע בצהריים ויש זמן לכל תקלה שלא תבוא... אז יש מדי פעם מוצ"ש למקומות שהנסיעה אליהם סבירה(ת"א,פתח תקווה,ירושלים) אבל בעיקר להופעות בצפון ובדרום אני מניח שימי חמישי יככבו. גם לי חמישי זה לא כזה כיף,אני בדרך כלל עובד בוקר\צהריים ומגיע תשוש להופעות,אבל וואלה זה מה זה עדיף על שישי. אני זוכר בעבר שהייתי הולך להופעות בשישי בכל מיני חורים בצפון והייתי מוציא איזה 150 ש"ח רק על נסיעות... דווקא החמישי\מוצ"ש האלה באים מה זה בטוב...

אלה הקטנוניים : אז שיעשו הופעות בחצות.

סתם. שיעשו מה שבא להם. אין לי שום זכות להתלונן בפניהם. פשוט מאכזב אותי המצב הזה. מאכזב אותי שאחריי כל כך הרבה הופעות, פתאום לא יהיה לי יותר. בכלל. תראה, זה גם איזשהו שלב שהייתי צריכה לעבור. אחריי הכל נכנסתי למסגרת של סוג של צבא (השנת שירות) פשוט כל ההופעות האלה, עם כמה שהתלוננתי שזה לא כמו פעם, קשה לי בלעדיהן. ועוד בעיקר אחריי שלא מזמן הגשמתי את החלום שלי, עם כל הקטע של הצילום, ועכשיו זה יקרה רק אולייי פעם בחודש. וזה מעציב אותי. יש מצב שבשבילהם זה יותר טוב. לא יודעת. שיעשו מה שיעשה להם טוב. הם הרי הכי טובים בלעשות את זה לא?... פשוט להגיד ביי ענקי לכל התקופה המדהימה שהייתה... וקשה להיפרד ממשהו שכל כך שינה אותך.. זה באמת כמה שנים מהחיים שלי, שעברתי בהם כל כך הרבה. בעיקר בעזרת הלהקה הזאת. אני סתם חופרת כאן כי אין לי איפה להוציא את התסכול שלי. אז אני אפסיק. ומקווה שיעשו הרבה הופעות במוצ"ש ולא רק בחמישי
אוף. בחיי שאני מתגעגעת להופעות בימי שישי.

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifגם כשאת חופרת בלי תמונות זה בסדר../images/Emo3.gif

"פשוט להגיד ביי ענקי לכל התקופה המדהימה שהייתה... וקשה להיפרד ממשהו שכל כך שינה אותך.."

ספיר....

אני כל כך מבינה אותך את יודעת מה זה להתכרבל בתוך השק שינה ששיא הקור בחוץ שעה לפני שאת צריכה לקום לשמירה ולשמוע את תענה לי+ פעמון מלחמה בטלפון? זה קשה אבל מתגברים את תפספסי הופעות ותצטערי על זה אבל שתיהי בהופעה אחרי כמה פעמים שתחסירי הופעות אני מבטיחה לך שזה יהיה הרבה יותר חזק ועוצמתי ותרגישי כל שיר ושיר בכל אופן אני מקווה שלא תחסירי הרבה יהיה טוב

אני רק מקווה שאת זוכרת

שזה לא אומר שזה הסוף של כלום, אולי האינטנסיביות תרד קצת, אבל גם לזה יש את הצדדים החיוביים. את לא חייבת או צריכה לוותר לגמרה על שום-דבר, במיוחד לא על מה שעושה לך כל כך טוב. אני מבטיח לך שיהיה בסדר, יש לי הרגשה וחוץ מזה- אנחנו נדאג לכך שיהיה בסדר! אנחנו עוד נדבר ילדה, אוהב המון!

billi bob

New member
../images/Emo201.gif

אני מבינה אותך כל כך! [זה הדבר היחיד שמפריע לי בכל העניין של הגיוס- העובדה שאני אפספס הופעות אחרי תקופה ארוכה של הופעה (או יותר) כל שבוע] זה קצת מאכזב. אבל מצד שני, אולי זה לא כל כך נורא כמו שאמרת- התלוננת שההופעות הן לא מה שהיה פעם. אולי כי זה הפך להיות הרגל להגיע לכל הופעה ועכשיו את מצפה ליותר מהופעה רגילה. עכשיו כשההופעות יהיו בתדירות קצת יותר נמוכה ממה שאת רגילה, החשיבות שלהן בשבילך תהיה גבוהה יותר, את תהני ותתרגשי יותר בכל הופעה. על אותו עיקרון גם עניין הצילום. מעבר לזה שזה חלום שלך שהתגשם [דבר שבפני עצמו עושה טוב], תתרגשי עוד יותר להמשיך להגשים אותו בכל הופעה. ספיר, יהיה בסדר, את תראי! זה רק עניין של הרגל. [ולכי תדעי, אולי זה ישתנה ויהיו הופעות במוצ"ש בעיקר] לפעמים טוב להתגעגע למשהו ישן וטוב... אל תיהי מאוכזבת- הכול יכול להיות. וחוצמזה, אני בטוחה שיש לא מעט אנשים שיחבקו אותך- הפתרון לכל דבר כמעט
[פפפ גם אני חפרתי קצת...
]

נשמת

New member
יפה שלי!!!!!!111

חשבתי שכבר למדנו להוציא מכל חרא את היופי שלו, לא? אז לא תלכי ל-כ-ל ההופעות, אז תהיי רק בהופעה אחת בינואר, את יודעת מה זה אומר מותק? שאת תתגעגעי. וכשמתגעגעים, ומתראים שוב, הכיף יותר גדול ופחות מובן מאליו.
ומ'כפת לי, את באה לפ"ת
!!!

"אין לך מקום" מועמד לקליפ השנה בעמ"י.

עוד מועמדים: אטליז - אטרקטיב (יובל ומרב נתן) אפרת בן צור - כל יום (אסף בן הרוש, טל זובלסקי ועידן ורדי) חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה (שירי שחר) כנסיית השכל - ידיים למעלה (טל יערי) הקליפ המנצח ייבחר ע"י וועדה מיוחדת. שיהיה בהצלחה

למעלה