היי

הלומהX

New member
היי

אז ככה, רציתי לתאר את עצמי מבחינה א-סקסואלית ולשמוע מה אתם חושבים. לפעמים הגדרתי עצמי כחצי א-מינית, מפני שחצי מהאספקטים הא-מיניים מתאימים לי בול. אין לי עניין "להשתייך" לקבוצת הא-מיניים, אבל פשוט יותר מזדהה עם א-מיניים, מאשר עם מיניים סטנדרטיים. מצד אחד, אני יכולה להנות מהעובדה שגברים נמשכים אלי, ואפילו להשלות את עצמי שאני נמשכת למישהו.. מצד שני, איבר המין הזכרי פשוט מגעיל אותי ברמות בלתי נסבלות וגם ה..נו מה שיוצא משם (חח קשה לי אפילו לבטא:) כשאני מכירה גבר, אני פשוט מתעלמת ומדחיקה את העובדה שיש לו איבר מין:) אבל אני יכולה להנות מקשרים קצרים, גם אם יש בהם אלמנטים מיניים, ורק אם יש בהם משיכה עזה ואלמנט רומנטי. אני גם לא מסוגלת להתגורר עם גבר, כי אני לא מספיק נמשכת לגבר, כדי לרצות לגור איתו, וזה מרתיע אותי. אני בטוחה שתוך כמה שעות בסביבת גבר, אתחיל להגעל. גם אחרי סקס, אני רק רוצה שהוא ילך, פשוט ילך כבר חיחי, לא יכולה לסבול אותו לעוד שניה, אז איך אסבול מישהו שישן איתי באותו בית אמאלה:( בעקרון, גם הצד הרומנטי ובמיוחד הצד המיני, באים לידי ביטוי לזמנים קצרים, אולי זה נובע מהרבה בעיות חיים אחרות שמעסיקות אותי, אבל זה בכל מקרה המצב. מאז שאני זוכרת עצמי, קשרים דמיוניים בלתי ממומשים, עשו לי את זה יותר מהממומשים. אני לא מוצאת שום דבר רומנטי בזוגיות קבועה, ולא מוצאת שום דבר סקסי במין קבוע ושגרתי אם יש סקס, אני חייבת שיהיה הכי משוגע וסוער, או שלא יהיה בכלל, כי זה מדכא אותי. וגם בסקס, לא מעוניינת בחדירה כלל. אם אני בקשר עם מישהו, אני מעדיפה סקס אחת לחודשיים, כי הליבידו שלי ממש נמוך. אני כן יכולה לראות באנשים משהו סקסי, אבל לא באמת באמת נמשכת אליהם בקשר לפנטזיות מיניות, אני מתגרה רק מפטיש מאוד ספציפי, שאפילו לא כ"כ קשור בגברים (אולי בעקיפין), אבל אני גם לא לסבית. אין לי בעיה לא לעשות סקס במשך שנים, זה לא יעיק עלי, בניגוד לכל מי שהכרתי (נשים וגברים), למרות שאני כן נהנת מקטעים מיניים מסוימים אה, ואני לא מעוניינת בילדים, או במשפחה. למעשה, מעדיפה לעשות סקס כל יום לשארית חיי, מאשר זה:) תהנו

הלומהX

New member
אה וה - Berethor הזה פשוט מחליא

פשוט גועל נפש, כמה בורות, יהירות, סתימות, טמטום, יחסית למישהו שמנסח עצמו סביר..(או יחסית לפורום) וכמה סקסיסטיות ומיזוגניות חולנית במישהו שלכאורה תוקף שובניסטים סקסיסטים. בדפים קודמים הוא מצד אחד מהלל אנשים "מתקרדמים ונאורים", אבל אז תוקף את החברה החילונית, את השמאלנים, את המודרנים, שבזכות תרבותם ניתנת בכלל אפשרות לאינדיווידואל. ועוד תומך בדתות המתועבות בנוסף לכל. גועל נפש איך אפשר לסבול את היצור הזה:(

amb2

New member
לי דווקא הוא נישמע חכם הוא מדבר לעניין

כל אחד ודעתי

הלומהX

New member
אז נראה שאתה חסר הגיון

וחסר תבונה/אנושיות. אל תספרו לנו אח"כ שגברים הם שופעי הגיון.

Berethor

New member
הוא צודק ואת חסרת הגיון

גברים יותר הגיוניים וחכמים בדרך כלל, לא בגלל עליונות ביולוגית, אלה מהסיבה שגברים משתמשים בשכל בדרך כלל ולא ברגשות. את נפלת נמוך יותר כי את חושבת מלמטה ולא מלעלה, כמו גברים שמוקים.

הלומהX

New member
נהפוך הוא

שניכם גברים לא חכמים, חסרי הגיון וחסרי תבונה ועומק. נשים יותר חכמות לרוב, לא בגלל שיש "יותר חכמות מחכמים", אלא בגלל שיש הרבה יותר טיפשים מטיפשות. זו עובדה מדעית שגברים נמצאים ברובם בעשירונים התחתונים של האינטיליגנציה וגם באלפיון העליון. הפילוג מאוד שונה והאיכויות מנותבות אחרת (גם ההגדרות צריכות לעבור שדרוג). המוח ה"גברי" מתקשר עם מוח אוטיסטי בקיצוניותו לכאן או לכאן. הם לא יותר הגיוניים, אלא יותר תבניתיים צרים, ממוקדים. אתה דוג' למישהו שמשתמש בשכל, אבל בצורה הכי עקומה שאפשר, לכן אי אפשר להגיד ששימוש בשכל תמיד מועיל. להיפך, עצם האפשרות שאתה משתמש יותר בשכל (מאשר הכותבת הממוצעת כאן, מעידה שבעתיים על העובדה שאתה מאוד לא חכם, כי רוב מה שאתה כותב זה שטויות במיץ טמטומת) אם כבר תפוז ואתה רוצה לקרוא גברים שכותבים בהגיון, כנס לפורום אתאיזם או אבולוציה. שם תבין מהי חשיבה הגיונית של כותבי פורומים. ואגב, אני גם לא חושבת שהגיון קר הוא אולטימטיבי, אבל זו רק דוגמא להגיון, בניגוד ל.. טיפשות גברית מגיעה לשיאים מזעזעים ומפלצתיים שאין סיכוי שאישה תגיע אליהם, גם אם נורא תרצה ויש לי עשרות דוגמאות לכך ביום (אני צריכה רק להשיג מצלמה ולצלם/להקליט). רגש הוא חלק אינטגרלי מהשכל (בניגוד למה שסיפרו לך שהוא מופרד ומופעל מהישבן) לכן, מי שמשתמש יותר ברגש, באופן אוטומטי משתמש יותר בשכל, ואם זה באיזון לחלקים הלוגיים יותר, אז הוא חכם יותר. יש גם יותר נשים עם מוח שמאלי וימני מאוזנים, ועם רציונל ואמוציונל באותה רמה, כך שאחד לא "מפריע" ודוחק את השני.. יש גאונים שקשה להגיד עליהם חכמים, רק מפני שהם לא יכולים לחוש אמפתיה, ואז כל התבונה/עומק והעזרה האמיתית מתפספסת. לחוכמה כ"כ הרבה פנים, ולכן אם מגדירים אותה באופן תבניתי מצומצם ומראש מבטלים תכונות אחרות, זה לא אקטואלי. אני בטוחה שיש גברים הרבה יותר מבריקים ממני, אבל מה לעשות - רוב הגברים (גם מבחינה מדעית שהם הגדירו, הם בעשירונים התחתונים, ומעבר לכך יש טיפשים קיצוניים שכלל לא ניתן לכמת למספרים) אבל זה לא העניין, כי מה שהכי צועק פה, זו העובדה שהגדרת את כל החרמנים או הסטוציונרים כטיפשים. והגדרת את הגברים כיותר חרמנים ויותר סטוציונרים. לכן - ע"פ ההגדרה שלך בלבד, גברים הרבה יותר טיפשים באופן מובהק. תתבונן שוב, זה אך ורק ע"פ ההגדרה שלך לטיפשים. ואני מודה, לי אין השכלה, לכן אין סיכוי שאם יביאו לי לכאן מומחים לביולוגיה, אדע יותר טוב מהם בתחומם. אבל מה שאתה מציג פה זה הכל חוץ מהגיון, חוכמה או תבונה אנושית.

Berethor

New member
מלחמת המינים

לפחות את צודקת לגבי ממוקדים, גברים ידועים בתור ממוקדים בעוד שנשים מנסות לעשות כמה דברים במקביל. זה הסיבה שלגברים יש השקעה, תוצאה הרצויה והתמדה בדבר שהם עסוקים בו, בעוד שלנשים זה הפוך. לאהוב אז לאהוב, לירות אז לירות. אני לא יכנס לפורומים של אתאיזם או אבולוציה, זה לא מעניין אותי, אני לא אתאיסט ואני לא פריק של אבולוציה, הרי אנשים כמוך מצדיקים תהתנהגות שלהם בזה שהם חיות. הכל אצלך זה אבולוציה ויצר זה או אחר שמקובע מה תעשי. "טבע" של אשה, שמענו כבר את זה, מדברת איתי על מחזור ועל חרמנות שבגללם "האישה"(היצר) תרצה גבר אחר. רגש ויצר הם דברים חסרי שליטה שנמצאים הכי נמוך במוח שלך, וזה שרק בגללם את מחליטה איך לפעול לא הופך אותך לחכמה יותר. אדם חכם מקבל החלטות מההגיון ורציונל ,לא מאמוציונל או יצריים. המוח לא מחולק לצד רגשי וצד לוגי, רגש הוא דבר שולי שאין לו חלק גדול במוח. עד כמה שאני שאני יודע זה מחולק לאימפולסיבי ולא מדוייק, לבין מחושב ומדוייק. רגשות ויצריים קשורים לצד ימין האימפולסיבי, לא מחושב,חסר שליטה ואוטומטי. היית מתה שצד שלם היה לאמוציונל, כל הדברים האימפולסיביים שם. מי שמשתמש ברגש משתמש בדבר הכי קל, אימפולסיבי וחסר חשיבה. בשביל לסחף אחרי רגשות ולפעול רק לפי אינסטינקטים לא צריך להיות חכם מי יודע מה. הצד המחושב הוא זה שצריך להיות חכם כדי לשתמש בו, אף אחד לא משתמש רק בו, אבל גברים משתמשים בו יותר באופן כללי, מצד שני הגברים החרמנים והסטוציונרים גם משתמשים יותר בצד שנשים משתמשות בו, רק במקום רגש אימפולסיבי, זה יצריים אימפולסיביים, שלא תחשבי שאת רחוקה מהם. גאון יכול להיות גם קר ומחושב, זה לא מנוגד לגאונות להפך, זה אומר שהוא משתמש רק בצד של הרציונל והחוכמה, זה יפריע אוליי ליחסים הבין אנושיים שלו ויגרום לריחוק ממנו אבל הוא נשאר גאון, לכן רוב החכמים הם לא מקובלים ולא אנשים פופולריים. אל תחשבי שבגלל שאת רגשית את חכמה, חכמה את לא, רק טפשה, חלשה ואימפולסיבית לגמרי. רגשנית ממש גאונה, "גאונת הרגשנות". כל דבר אצלך זה "מה אתה לא אוהב אותי" ו"אהב או לא אוהבת". לא אין לי בעיה עם רגשות, אנשים יכולים לתחשב בהם אבל החכמים לא קובעים מה נכון ומה לא נכון לפי רגש זה או אחר. החלטות חשובות צריכות לעשות מהשכל ולא מהסחפות חסרת שליטה אחרי רגשות או יצריים, בשביל זה לא צריך חוכמה, זה שכל של חיה טפשה. שכל וכוח תמיד שולטים ומנצחים. זה לא בגלל אפליה.

הלומהX

New member
שטויות במיץ עגבניות.

אמפתיה זה אומר להבין את הצד השני, זו חוכמה עילאית לקלוט אנשים טבעית, בלי תיוג לנוסחאות, ועם הפנמה של הרבה מרכיבים ואפשרויות בוזמנית. ההבדל העיקרי שנוצר (במקור לא היתה חלוקה לתא נשי ותא גברי), ניכר ומובע כבר אצל תינוקות - יותר נקבות נמשכות ישר לפני אדם, ויותר תינוקות זכרים לחפץ (יתכן שמסתפקים בקיר ויתכן שמביעים עניין בכלי מורכב יותר) הרבה מהם מובן - בדיוק להיפך, אבל זה עניין סטטיסטי שכמובן לא מעיד על הפרט. רוב האנשים מצויים באמצע. הגיון קר מחושב ואוטיסטי פועל כמו רובוט, מועיל בדברים מסויימים, ופוגע בהרבה אספקטים אחרים. ראה למשל כמה הרפואה המודרנית הגאונית הועילה ומועילה, אך יש בה גם מאפיין תבניתי על גבול האוטיסטי - לכן מפספסת הרבה פרטים והרבה מקרים מורכבים. החלוקה שלך וההגדרות שלך להגיון, שליטה, רגש, יצרים וכו' נובעת מיצר אימפולסיבי שלא קשור כלל להגיון ותבונה. הפשעים הנוראיים של גברים בהיסטוריה והיום מעידים על אימפולסיביות וקלות דעת מחרידה, בנוסף לאכזריות שגם אותה ניתן לקשר לטיפשות. רוב הגברים הם בעלי אינטיליגנציה מאוד נמוכה, ובגלל שאין להם מאיפה לשאוב כוחות ו"כבוד", הם מעוניינים בתהילה של גברים מהאלפיון העליון. העובדה שאתה משתמש ב"הגיון" שלך, גם אם מנצל אותו עד תום, מעיד על העובדה שאין שם כלום. כי כשההגיון לוקה בחסר ועדיין מתעקשים להשתמש בו, זה יוצר מפלצת. ושוב, אתה הגדרת חרמנים וסטוציונרים כטיפשים איומים, וטענת שרוב הגברים כאלה, כלומר טיפשים איומים! פתאום כשזה נוח, אתה מקשר חרמנות למוח נשי (אתמול טענת שזה מתקשר יותר לבסיס הגבר). נשים יכולות לשלוט ביצרים שלהם, גברים פחות, אז מי כאן ה"טיפש" צודק לגבי הממוקדים וכמובן אמביציוזים.

Berethor

New member
גיבוב של שטויות

מה את מדברת איתי עכשיו על אמפתיה, זה לא קשור בכלל לנושא. אמפתיה זה הזדהות, לא צריך חוכמה בשביל זה. נשים ושמאלנים סובלים לרוב מאפתיית יתר, ואז מרחמים ומזדהים עם אוייבים ופושעים, זה לא חוכמה, זה טיפשות. אדישות וחוסר רחמים הם תכונות חשובות מאוד, תלוי במצב וכלפי מי כמובן. לתייג לסוגים ולחלק לפי מה כל אחד, ולפי מה כל אחד עושה זה חוכמה אמיתית, לזדהות ולהיות עם כל אחד זה לא חוכמה בכלל. אבל זה נושא לא קשור בכלל, את חייה בסרט שגברים חסרי אמפתיה לחלוטין, ואיך לא לנשים, איזה הכללה מכוערת ומוטעה את עושה. שונאת את כל הגברים ומדברת על אמפתיה, צביעות לשמה. אני לא מאמין בטענות המגוכחות שלך על תינוקות, את בעצם טוענת שההבדלים האלה הם מולדים, וזה פשוט לא נכון. רוב הגישות לחיים, או למשל החולשה והרגשנות של הנשים בניגוד לכוח והרציונליות של הגברים, נובעת בחינוך וחברה. גבר רגשן וחלש פשוט ירמסו אותו, אין מקום לדבר הזה, אבל לאישה נותנים ומחנכים אותה להיות חלשה ורגשנית. יש גברים רגשנים וחלשים, הדוגמה הכי טובה לזה האימואים(אימושן), מצד שני יש נשים חזקות ורציונליות, הן גם המצליחות. לגרר אחרי רגשות ויצריים זה הרבה יותר רובוטי, יותר מדוייק חייתי, זה מובנה ומוקבע מראש מה תעשי בגלל היצר או ההרגשה, בלי החלטה אמיתית. את אוהבת לעשות סלט ולבלבל תשכל, וזה חסר תועלת והיגיון לתווכח אתך. החלוקה היא לא רק שלי זה חלוקה מפורשת בין רציונלי לבין אימפולסיבי. אם את טוענת שחלוקה וההגדרות באה מדבר מיצר אימפולסיבי, את פשוט מדברת שטיות כרגיל, חלוקה והגדרות הם דברים רציונלים, תרצי או לא, את סתם smartass ושמנסה לעשות סלט הפוך על הפוך. זה כמו שתגידי שהחשיבה הרציונלית באה מיצר אימפולסיבי, שלמעשה זה שני דברים שונים. "הפשעים הנוראיים של גברים בהיסטוריה" מבחינת העולם מתחלק לגברים ונשים, את פשוט יצורה שאין לתאר, אני לא אחראי על מעשים של גברים אחרים, בטח שלא גברים זרים מעמים אחרים. מוצדק או לא וכו, אני בכלל לא רוצה לכנס ללמה וכמה זה נושא אחר לגמרי שאני לא ידבר עם פציפיסטית יפת נפש עליו. ברגע שנשים הגיעו למוקדי כוח הן פעלו בדיוק כמו גברים, זה שלנשים הרבה פעמים לא היה תאפשרות או תכוח לעשות "פשעים גבריים" לא אומר שלא היו עושות. אכזריות זה אכזריות, הפך מרחמנות, זה לא קשור לחוכמה. אדם חכם מסוגל להיות אכזרי שצריך. כמו קרב, צריך אכזריות. גם החוק צריך להיות אכזרי ועונשים כבדים, כדי שיפחדו לעבור עליהם, וזה רק דוגמאות קטנות ללמה אכזריות היא גם דבר חיובי וחכם, שום תלוי כמובן במתיי באיפה ועם מי. לא קשור לקלות דעת בכלל, פשוט בחוסר רחמים לשני, בצדק או לא, כל דבר לגופו. זה בסדר אני לא מצפה מיפת נפש להבין. את מנסה לקשור כל דבר שלא לטעמך לטפשות, בעוד שאני לא משייך כל דבר אימפולסיבי לטפשות, פשוט זה לא חוכמה, זה דבר אוטומטי, לפעול רק לפי דברים אוטומטים כמו משיכה, כעס או חיבה זה לא חוכמה. לגברים יש מאיפה לשעוב כוח יותר מלך, גברים חזקים וזה עובדה, אם את חושבת שאת שועבת כוח מרגשיות, חמלה וחולשה, תמשיכי לחשוב. כבוד לא שועבים ולא מרוויחים, עם כבוד נולדים וצריך לשמור עליו. "העובדה שאתה משתמש ב"הגיון"שלך, גם אם מנצל אותו עד תום, מעיד על העובדה שאין שם כלום." אז מה את ממליצה לא לשתמש בהיגיון, להיות יצור אימפולסיבי כמוך, לא תודה. ההגיון שם כדי לשתמש בו, אם את לא משתמשת בו לא הופך אותך לחכמה. אני לא מנצל אותו עד תום כי זה לא משהו שאוזל, זה משהו שיש או אין. אם לא משתמשים בו נוצרים חיות ומפלצות מסוג אחר, אם את מפלצת את מפלצת, זה את פריקית של חינוך, עדיף מפלצת חכמה והגיונית ממפלצת טיפשה ואימפולסיבית. לי נראה שאם את לא משתמשת בו כנראה אין שם כלום. אם המטרה שלך זה שאנשים לא ישתמשו בשכל/היגון רק כדי לא להפוך ל'מפלצות', אז את היפית הזויה ונאיבית, מפלצות אימפולסיביות יש הרבה יותר. אני ישתמש בו ויקח ת'סיכון' זה עדיף מלהיות טיפש ורגשן. בנתיים ההגיון שלך לוקה בחסר, בגלל זה את הולכת רק אחרי יצריים ורגשות. לא טענתי שרוב הגברים כאלה, זה את טענת. נשים מהסוג שלך לא יכולות לשלוט לכן הן פרוצות, וקשרתי תרגשות ותחרמנות/יצריים ואותו צד בגלל שזה ככה. 'נשים' רבות יכולות לשלוט ביצריים אבל לא ברגשות, הולכות שולל אחרי רגש זה או אחר. שניהם טיפשים. ואת סטוציונרית טיפשה בריבוע.

AL212

New member
זאת לא עובדה מדעית

זאת בעיקר אמירה שוביניסטית שמנסה לרמוז שאין נשים גאונות (שזה כמובן לא נכון). אם היא כן מדעית, בבקשה תביאי לינק למחקר. אין דבר יותר קל מלהכליל "גברים הם X", "נשים הם Y", ובסוף כל ההכללות הגסות מגשימות את עצמן כסוגסטיה. אני כן חושב שהחינוך המגדרי דופק לגברים את הרגש, בהכללה, כי יש גברים רגישים, אבל זה בר שינוי, ובטח שלא חלק מהטבע של גברים.

איזה שטויות

דבר ראשון-מי אמר שלהשתמש ברגשות זה לא חכם? אינטואיציה למשל זה שימוש ברגשות-ואינטואיציה תמיד צודקת. דבר שני זו סתם הכללה טיפשית!

הלומהX

New member
אסביר לך מי אמר

זה שלא מוכן לקבל את העובדה שקיים מצב של שיתוק מחרדה (רק כי הוא לא חווה). לזה הוא קורא אינטיליגנציה.

Xylophone

New member
ה"יצור הזה" נמצא פה הרבה זמן

ומאוד תורם לפורום, לדעתי! הוא מחיה את הפורום ובלעדיו היה משעמם. זאת הדעה שלו, זכותו. אין פה חוקים נגד קבלת אנשי דתות.

Berethor

New member
את האחרונה שתבקר אותי, סטוצרית בהכחשה

נתחיל מזה שאת באה לכאן מפורום סקס ולא פורומים של זוגיות, סקס!. הבורות והטמטום הם רק שלך וחוסר היכולת שלך להבין תדברים שאני אומר מדברת בעד עצמה. אני מהלל בני אדם ולא חיות אדם פרמיטיביות, זה עדיין לא אומר שאני לא רואה את כל ההפקרות וחוסר תרבות שיש בחברה החילונית המודרנית. ומה הקשר לשמואלנים בכלל, אהבת האוייב ותבוסתנות לא הופכת מישהו ליותר מודרני ונהור, נהפוכו השמואלנים גורמים למערב ליפול, ותומכים ביצורים פרימיטיביים ורצחניים. לא בזכות מה שהולך היום יש פרטיות, אלה בזכות מה שהיה בעבר. מה שיש היום זה הדרדור בכל תחום שבסופו של דבר תביא לקריסה של המערב והשלטות עליו. הקרדיט לחברה המערבית מאז ומעולם(אפילו מתקופת יוון העתיקה) ולא לסוטים ומופקרים חסרי תרבות מודרנים. אני רואה מה לא בסדר בכל דבר, אני לא מקשר בין הפקרות וסקס לבין דרך החיים המתקדמת. איך אפשר לסבול יצור כמוך, יצור ששונא גברים אבל שוכב איתם, יצור מופקר ומתחסד. אגב את לא א-מינית, את סתם סטוצרית א- רומנטית/זוגית. העובדה שאת לא סובלת גברים ורק שוכבת איתם לא הופכת אותך לא-מינית, אלה מראה שאת מופקרת. "ולא מוצאת שום דבר סקסי במין קבוע ושגרתי אם יש סקס, אני חייבת שיהיה הכי משוגע וסוער" את לא א-מינית, את נימפומנית חסרת רגש שרוצה רק סקס עם כמה שיותר. אז שגבר ישאר לישון אתך בלילה מגעיל אותך אבל לשכב עם אותו גבר לא, איזה צביעות וטימטום. זה שאת לא מרגישה צורך אבל עדיין מתנהגת כמו מופקרת לכל דבר ועניין רק הופך את זה ליותר גרוע. אבל את יודעת מה, זה מה שאת ראויה לו, מגיע לך שכל מערכות היחסים שלך הן רק סביב סקס, כי את במלא לא שווה יותר מזה. אני חושב שהדבר הזה לא טבעי אצלך, אני בטוח שמרוב שכבר שכבת עם כל כך הרבה אנשים, נמאס לך מזה ואת במרדף אחרי 'ריגושים' כל הזמן. "אה, ואני לא מעוניינת בילדים, או במשפחה. למעשה, מעדיפה לעשות סקס כל יום לשארית חיי, מאשר זה" אם למישהו היה בספק ולו הקטן ביותר שמדובר פה בנימפומנית וסטוצרית בהכחשה שמנסה לומר שלא בא לה קשר קבוע בגלל שהיא "א-מינית". אז זאת הוכחה. מעניין ממי את באמת נגעלת, מגברים או מעצמך.

הלומהX

New member
אני סטוציונרית ונימפומנית:)

הרגת אותי מצחוק. בעיני מיניים, אני א-מינית. בעיני א-מיניים, נראה שאני נמפומנית וסטוציונרית:) אתה כ"כ צפוי הפרשנות שלך לרומנטיקה שונה משלי. חתונה זה אחד האקטים הכי אנטי-רומנטים והכי שובניסטים-שורשיים שקיימים כתרבות נפוצה. כנ"ל משפחה. זכותי להגעל מאיבר מין זכרי ועדיין להנות מחיזור של גברים, או מריחוק ורומנטיקה (ולעיתים רחוקות מאלמנט מיני-סקסי) אבל כאמור, אתה לא מסוגל להכיל אנשים שלא נמשכים לאותם חיים אליהם אתה נמשך, או שסותרים אפילו מעט את החשיבה הרה שלך. אני לא מצליחה להבין מה בדיוק סטוציונרי בבחורים שמחזרים אחרי במשך שנים, אבל אולי תנסה להסביר לי יותר חזק. אולי מבחינתך צריך לחזור לתקופת התנ"ך, לחתן/לאנוס בנות 3 ולשעבד אותן לחיי השרצות ואונס לנצח נצחים. נ.ב - התרבות הדתית היא שיא הסקסיזם, שיא הזנות, שיא ההפקרות ושיא החולניות. (כמובן שתלוי במינון ובאישיות האדם מעבר לכך, יש אנשים שרק מסתתרים בדת ככיסוי למשהו אחר ולא מבינים את מהותה - כמוך) עובדה שדתיים מחפשים סקס וזונות באופן אובססיבי, והם מלאים בבורות וחשיבה טמאה ומחפירה.

Berethor

New member
התחלנו ?, בבונה

לפחות שאת מנסה לעליב תגידי דברים שקשורים עליי. לקרוא סתם למי שנגדך קוף ולשתמש בנשק יום הדין ולקרוא לכל גבר סקסיסט ושובניסט, זה מאוד קופי מצדיך. הוכחת לנו שאת קופה בהכחשה.

למעלה