זה מה שחלקם אומרים
שיש להם סקס משוגע וסוער, או שהיה להם בעבר. אני לא רוצה שהם יגידו שום דבר, זה פשוט נשמע הזוי שאנשים מתרגלים לשתות יחד קפה כל בוקר ולקרוא עיתון, לי זה נשמע משעמם ולפעמים זה נשמע שהם משקרים לעצמם, רק כי נראה להם לא מקובל בחברה שלנו להיות לבד. אני לא מחפשת סקס, ולא בורחת מהמציאות, אני בורחת מסקס. אין לי בעיה לעבור חיים שלמים בלי סקס. עוד כשהייתי בתולה זה לא היה אישיו עבורי, בזמן שהיה אישיו עבור השאר. אנשים שמחפשים ריגושים ותחושת "היי" כבודם במקומם, אתהפשוט לא יכול לכבד את מי שיכול להכנס לדכאון, מאותם דברים שלך גורמים אושר. לא חוכמה להיות מאושר או שלם מדברים שבנטייתך, נראה אותך מתמודד עם אותם דברים כשהם לא מתאימים לך ומכניסים אותך לרתיעה או דכאון. גם אני לא מבינה איך אפשר לשכב כל יום עם מישהו אחר, אבל אני מבינה איך מישהו יכול כל חודשיים-שלושה לשכב עם מישהו אחר, או כל שנתיים לשכב עם מישהו אחר. לא מבינה התחלת קשר שהיא לשם סקס, אולי אתה מדבר מתוך הפנטזיות שלך. אם למישהו יש בן זוג בבית, זה לא אומר שבא לו סקס איתו, להיפך נראה לי יותר הגיוני דווקא במקרה שגרים עם מישהו, להדלק על אחר, רק מתוך צורך תת-מודע לברוח או לחוות משהו אחר. ואלה שבוגדים הם כן נבלות שנואשים לקשר, עובדה שהם מעדיפים לבגוד מאשר לנתק את הקשר, אכן תלותיים שגורמים לי בחילה. לאנשים יש הרבה מה לעשות ביחד, אבל זו יכולה להיות ידידות, או קשר מרוחק יותר, או שיחות יום-יומיות ארוכות בטלפון. הם לא חייבים להיות בתחת של השני. עובדה שיש זוגות שגרים בארצות נפרדות וזה הכי רומנטי בעולם. סטוציונרים באמת יכולים לבוא מנואשות וניתוק מהעצמי, בהחלט לגמרי. אני לא רוצה שיעופו מתוך רוע, אני מתארת את הצורך להיות לבד, לישון לבד וכו' אחרי זה, זה הצורך שלי ותו לא. וזה גם לא תמיד כך. אולי תראה לי איפה כתבתי שאני סטוציונרית או שאני סטוציונרית בגלל שאני לא רוצה ילדים. אני לא סטוציונרית, ובלי שום קשר - מעולם לא רציתי ילדים. כנראה שלהגעל מאיבר מין גברי, מבחינתך זה להגעל מגבר עכשיו זה מובן, ההגדרה שלך לגבר היא איבר מין גברי ולכן הרגישות הגדולה. אתה לא רק שונא נשים, אתה אפילו לא מכיר אותן וזה ניכר. ושוב, הגועל הפנימי יווצר, אם אלך ע"פ אמות המידה שלך לקשר, או לחלופין אעשה סקס כמו סטנדרטיים.