היי

הלומהX

New member
"אין לי בעיה"

לפני שתתחיל לתקוף כרגיל, ה"אין לי בעיה" עם רביעיות וזוגיות של - אחרים. אני לא מתחברת לזה. אתה לעומת זאת טוען שדווקא מספר מסוים יותר צדיק מאחר בהכרח. ועוד מרבה בשבחים, כאילו קובע שחייבת להיות שם קרבה גדולה יותר, למרות שכולנו מכירים זוגות חסרי קרבה אמיתית, מלאי בגידה ובולשיט.

Berethor

New member
עלית עליי

בגלל זה לא התקוף אותך. למרות שהאמירות שלך הזויות כרגיל.

הלומהX

New member
כפי שאמרתי

החשק המיני שלי מאוד מאוד נמוך, אבל כאשר אני כן בסיטואציה מינית, אז יכולה להיות משולהבת. קיצונית לכאן או לכאן. לא ידוע לי על טראומה מאיבר מין זכרי, חוץ מהעובדה שכל כולו גורם לי לבחילה:/ ואם אכן קיימת טראומה כזו בתת מודע, כנראה שאתפרק אם אדע זאת. אכן, יש כל מיני מקרים שונים ומשונים, ודווקא מקבוצת מיעוט יש איזו ציפיה לקבל מגוון גדול יותר ולא לקטלג או לחלק את האנשים 2 קבוצות בלעדיות - כמו שBer עושה באופן כפייתי. ראיתי פה פעם שמישהי כתבה שכל מה שמעניין אותה זה לגרום לגברים להתאהב בה נורא, ואז פשוט ללכת משם, כאילו זה המקבילה הנשית לגבר שהשיג סקס, לצורל העניין. יש כ"כ הרבה תופעות וחבל לי כ"כ שאנשים לא יכולים לקבל את מורכבות המוח האנושי ונפלאותיו.

snoopytush

New member
הממ.. זה מעניין מה שאת אומרת יש בזה משהו../images/Emo22.gif

אבל האני להבא כשאת נכנסת לפורום תזכרי שצריך לפחות בהתחלה להשאיר רושם ראשוני טוב אז להתחיל להתקוף אנשים אישית זה לא חכם במיוחד... זה כמעט תמיד לא נגמר בטוב

הלומהX

New member
צודקת

אבל פשוט קראתי אותו כמה דפים אחורה ולא האמנתי לכמות השטויות. אם זה היה נכתב בבלוג של אנטי פמיניזם נאצי, הייתי חושבת שהוא עדין ביחס לשאר, אבל בגלל שזה נכתב בפורום א-מיניים שאני מכבדת, הוא נראה לי ממש קיצוני וזוועתי משהו.

avi1283

New member
ברוכה הבאה

לי נשמע שאת די א-מינית על פי ההגדרה שאת לא ממש מעונינת ונמשכת ליחסי מין, אבל הגדרות זה באמת לא כזה חשוב. את מוזמנת להישאר ולשתף, לגב יBerethor אז גם אני לא אוהב את רוב הדברים שהוא כותב אבל לא נראה לי שהכוונת שלו רעות ולא צריך לקחת אותו הכי ברצינות, לתקוף אישית אף פעם לא עוזר.

הלומהX

New member
היי

סוף סוף מה שאני שומעת גם ככה מאנשים.. תודה, אולי אמשיך לשתף.. יום טוב

AL212

New member
היי

מזדהה עם הרבה מהדברים. וגם אני מעדיף לעשות סקס כל יום לשארית חיי מאשר משפחה או ילדים :) (וזה לא כי אני אוהב סקס, או כי עשיתי בשנים האחרונות...) אני לא מבין איך אפשר בכלל לגור עם אדם אחר באותה דירה, שלא לדבר על אותה מיטה :\ וכן, קשרים לא ממומשים הרבה יותר טובים כי עולם האידאות רחוק מעולם המציאות. זאת אחת הסיבות שאני כבר מזמן לא תולה את אושרי בקיומו של אדם אחר בחיי, זה סוג של אשלייה. לתחושת ה"היי" אני מתחבר בדרכים אחרות. אני אשמח אם תישארי בפורום ותמשיכי לשתף.

הלומהX

New member
זה כיף כשמזדהים

קשה לי להאמין שאלה הכפיתיים לזוגיות או משפחה, בכלל מתחברים או מעוניינים בתחושת "היי". ואולי הם לא מכירים בזה, אבל זו רק דעתי. לפעמים אני שואלת בעלי זוגיות מה הם עושים כל היום, וזה נשמע כמו "מה אנחנו קוראים עיתון בבוקר, עושים קפה, רואים טלוויזיה כיף גדול" אממ אני לא מצליחה להבין את זה:/

AL212

New member
../images/Emo4.gif

יש לי אלרגייה למיינסטרים, ולא רק בתחום הזוגיות.

Xylophone

New member
גם לי../images/Emo45.gif

אני לא מתלבשת מינסטרים, לא שומעת מוזיקה מיינסטרים, לא חושבת מיינסטרים, לא חייה מיינסטרים... דרך אגב, אולי תבוא למפגש?

AL212

New member
../images/Emo13.gif

טוב לפגוש עוד אנשים לא מהמיינסטרים. מבחינתי אלה רוחות של חופש (המיינסטרים נתפס בעיניי ככלא). תודה על ההצעה, אבל לא אוכל להגיע....מקווה שיהיה לכם מפגש טוב

Berethor

New member
את לא מבינה כי את סטוצרית

מה רצית שהם יגידו, שיש להם סקס "הכי משוגע וסוער" כל היום. לאנשים שחיים יחד יש שיגרה וקשר אמיתי שלא סובב סביב סקס, סקס הוא דבר נדוש ושולי בזוגיות אמיתית. את בורחת מאמת הזאת בכך שאת מחפשת כל הזמן ריגושים ו" סקס משוגע וסוער", כל פעם עם מישהו אחר. את בורחת מהאמת ומהשיגרה בזה שאת קופצת ורצה ממקום למקום, אבל לא יעזור לך כלום, בסוף תשארי סטוצרית, לא יותר. אנשים לא צריכים "תחושת היי". אנשים שמחפשים "אושר תמידי וריגושים אין סופיים" הם אלה שבורחים מהמציאות והאמת. אתם לא מבינים איך אפשר לגור עם אדם באותה דירה, ואני לא מבין איך אפשר לשכב כל פעם עם מישהו אחר. את טוענת שמי שנמצא בזוגיות הוא אדם נואש ומסכן, ואני טוען שסטוצרים כמוך הם נואשים ומסכנים, אנשים שבזוגיות לא צריכים לחפש סקס, אם הם רוצים יש להם בן זוג בבית, בניגוד לסטוצרים שמחפשים סקס כל פעם, מתחילים בקשרים הזויים עם אנשים זרים למטרה זו, כל פעם נמצאים עם מישהו אחר וחיים חיים כפולים ומגעילים של זונת ברים. לעשות קפה, לקרוא עיתון ולראות טלויזיה זה שיגרה נהדרת. לאנשים יש באמת מה לעשות ביחד. יש הבדל בין גדול בין זאב בודד לסטוצר, זאב בודד הוא א-מיני אמיתי שלא צריך אף אחד, וסטוצר זה אחד שנואש לסקס ומחפש אותו כל פעם מחדש. אגב זה שאת שונאת גברים ורוצה שיעופו אחרי המין וזה שאת מחפשת תמיד משהו אחר מראה על אופי עלוב ונואשות. התלות בריגושים ובאחרים. זוגיות לא סובבת סביב סקס, לאנשים יש קשר וקרבה אמיתית, אבל הסטוצים שלך כן סובבים סביב סקס מזדמן, שגברים בשבילך זה לא יותר מצלחות חד פעמיות. בושה שקיימים יצורים כמוך. והדיבורים על ילדים זה מניפולציה עלובה, לא כל הזוגיות רוצים ילדים, ככה שהאמירה "אני סטוצרית בגלל שאני לא רוצה ילדים" לא רלוונטית, תודי פשוט שאת לא רוצה להיות עם אדם אחד ואת מחפשת כל פעם מישהו אחרי למטרות סקס. כבר אמרת שגברים מגעילים אותך, שאת רוצה שיעופו אחרי הסקס ואת מחפשת סקס סוער, מישהי ששופטת לפי 'משיכה עזה' ומחפשת סקס סוער ו'לא שיגרתי' לא יכולה להיות א-מינית. סטוצרית עם חשק נמוך, כבר אמרנו, אני לא בטוח גם אם הוא נמוך באופן טבעי או בגלל הגועל הפנימי מעצמך וממה שאת עושה. חרמנות לא קשורה לעובדה שתא סטוצרית, יש סטוצרים חרמנים ויש לא, יש אנשים בזוגיות שחרמנים ועדיין עושים את זה רק עם בן הזוג.

הלומהX

New member
זה מה שחלקם אומרים

שיש להם סקס משוגע וסוער, או שהיה להם בעבר. אני לא רוצה שהם יגידו שום דבר, זה פשוט נשמע הזוי שאנשים מתרגלים לשתות יחד קפה כל בוקר ולקרוא עיתון, לי זה נשמע משעמם ולפעמים זה נשמע שהם משקרים לעצמם, רק כי נראה להם לא מקובל בחברה שלנו להיות לבד. אני לא מחפשת סקס, ולא בורחת מהמציאות, אני בורחת מסקס. אין לי בעיה לעבור חיים שלמים בלי סקס. עוד כשהייתי בתולה זה לא היה אישיו עבורי, בזמן שהיה אישיו עבור השאר. אנשים שמחפשים ריגושים ותחושת "היי" כבודם במקומם, אתהפשוט לא יכול לכבד את מי שיכול להכנס לדכאון, מאותם דברים שלך גורמים אושר. לא חוכמה להיות מאושר או שלם מדברים שבנטייתך, נראה אותך מתמודד עם אותם דברים כשהם לא מתאימים לך ומכניסים אותך לרתיעה או דכאון. גם אני לא מבינה איך אפשר לשכב כל יום עם מישהו אחר, אבל אני מבינה איך מישהו יכול כל חודשיים-שלושה לשכב עם מישהו אחר, או כל שנתיים לשכב עם מישהו אחר. לא מבינה התחלת קשר שהיא לשם סקס, אולי אתה מדבר מתוך הפנטזיות שלך. אם למישהו יש בן זוג בבית, זה לא אומר שבא לו סקס איתו, להיפך נראה לי יותר הגיוני דווקא במקרה שגרים עם מישהו, להדלק על אחר, רק מתוך צורך תת-מודע לברוח או לחוות משהו אחר. ואלה שבוגדים הם כן נבלות שנואשים לקשר, עובדה שהם מעדיפים לבגוד מאשר לנתק את הקשר, אכן תלותיים שגורמים לי בחילה. לאנשים יש הרבה מה לעשות ביחד, אבל זו יכולה להיות ידידות, או קשר מרוחק יותר, או שיחות יום-יומיות ארוכות בטלפון. הם לא חייבים להיות בתחת של השני. עובדה שיש זוגות שגרים בארצות נפרדות וזה הכי רומנטי בעולם. סטוציונרים באמת יכולים לבוא מנואשות וניתוק מהעצמי, בהחלט לגמרי. אני לא רוצה שיעופו מתוך רוע, אני מתארת את הצורך להיות לבד, לישון לבד וכו' אחרי זה, זה הצורך שלי ותו לא. וזה גם לא תמיד כך. אולי תראה לי איפה כתבתי שאני סטוציונרית או שאני סטוציונרית בגלל שאני לא רוצה ילדים. אני לא סטוציונרית, ובלי שום קשר - מעולם לא רציתי ילדים. כנראה שלהגעל מאיבר מין גברי, מבחינתך זה להגעל מגבר עכשיו זה מובן, ההגדרה שלך לגבר היא איבר מין גברי ולכן הרגישות הגדולה. אתה לא רק שונא נשים, אתה אפילו לא מכיר אותן וזה ניכר. ושוב, הגועל הפנימי יווצר, אם אלך ע"פ אמות המידה שלך לקשר, או לחלופין אעשה סקס כמו סטנדרטיים.

inbardaf

New member
החיים הם לא שחור ולבן

זוגיות היא לא הכרח ואי-זוגיות היא לא הכרח. יש זוגות צבועים שרע להם. יש זוגות שמאוד טוב להם. יש אנשים שנהנים משגרה. יש אנשים שמחפשים ריגושים כל הזמן. יש אנשים שטוב להם לבד. יש אנשים שזה סוף העולם בשבילם להיות לבד. הרווח הוא נטיה לזוגיות, כי מה לעשות, לרוב האנושות לא טוב לבד. זה לא אומר שאין אנשים שטוב להם ככה. זה רק אומר שהם מיעוט וכמיעוט לחברה תמיד יהיה מה להגיד להם. זה שיש זוגות שרע להם והם בכל זאת נשארים ביחד - זה לא אומר שכל הזוגות ככה. אם זו התמונה שלך על זוגיות (ששיגרה זה רע ושהם בהכרח צבועים ועדיף להיות רחוקים) - אז לא פלא שאת לא מעוניינת בזוגיות ומעדיפה להיות לבד. אני אישית אשמח לשיגרה עם אדם אהוב בזוגיות צמודה. כל אחד ואהבות שלו. אז מה תגידי לי - שאני צבועה? נראה לי שבנית לך דימויים לא נכונים על זוגיות, רק בגלל שיש לא מעט זוגות שסובלים ביחד. וכמו שאמרתי לך בעבר - לא ברור לי כמה מהרצון שלך להיות לבד ולהתקשות לשרוד עם מישהוא, נובע מהראש והאמונה בדרך חיים מסויימת או מתוך תפיסה חלקית ולא נכונה על החיים.

למעלה