ברוכה הבאה איזה כיף שיש מצטרפות חדשות!!!
I InbarKiii New member 9/1/10 #19 הייי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ועוד לי מצטרפת אליינו לפורום !
X XoLilMissLolaoX New member 9/1/10 #27 טנקס!! חחחח כמה לי יש ומי?? אני עדיין לא מכירה שמות כל כך....חחח
X XoLilMissLolaoX New member 9/1/10 #31 אהההה ראיתי שכולם קוראים לה ניני ../images/Emo9.gif אז גם אני קראתי לה ככה.... חחחחחחחחחחחחח
X XoLilMissLolaoX New member 10/1/10 #33 וואי כמה יש פה מחיפה?חחח איך אני לא מכירה?../images/Emo3.gif
X XoLilMissLolaoX New member 10/1/10 #36 אההה לא אמרת שקוראים לך לי.... חחחח מצחיקולה אחת.... מאיפה את בחיפה???
H heart1soul New member 10/1/10 #42 אה לא!חחח לא לי לי זאת NINI ולא נראה לי שיש עוד לי שלישית אני קטיה אני גרה באזור של ביתחולים רוטשילד ואת?
אה לא!חחח לא לי לי זאת NINI ולא נראה לי שיש עוד לי שלישית אני קטיה אני גרה באזור של ביתחולים רוטשילד ואת?
X XoLilMissLolaoX New member 10/1/10 #43 אההה חחחח אופס....../images/Emo2.gif ליד לאובאק....אני גם לומדת שם....
T t r e c o o l New member 9/1/10 #20 ברוכה הבאה!|חבוק| כבר 3 לי מחיפה נמצאות כאן..חח אני חושבת שזה כבר מספיק לבנות סטטיסטיקה מסוימת
X XoLilMissLolaoX New member 9/1/10 #22 תודה ../images/Emo24.gif חחחח צודקת....אני כנראה לא גרה באיזור הנכון בחיפה חחחחחח