היי...

היי...

יש עכשיו באח הגדול משימה לדיירים, ונתנו להם בובות מצחיקות שנראות כמוהם. (אתם\ן יכולים לראות אם אתם רוצים), ורציתי לשאול אם יש מקום שעושים דברים כאלה? זאת אומרת, חנות שמעצבת בובה כמוך... תודה

אלעד הגמד

* כן אני יודע שלמען הפוליטיקלי קורקט אני אמור לכתוב נמוך הקומה אבל כך אלעד מגדיר את עצמו ואם לו זה לא מפריע אז גם לי אין בעיה עם זה

תודות ושאר ירקות...

תודה רבה
ל: המדאוס שהעלה את התמונות בפורום האח הגדול
וכמובן לפורום ומנהליו
אין לי מושג מי בנה את הבובות אבל זו שאלה שבהחלט עניינה אותי כשראיתי אותן ולאור השאלה שהעלתה שמיים קסומים שלחתי מייל למשרדי ההפקה ואני מקווה שבין ים הבלאגן שלהם יהיה להם גם זמן להשיב, יכול להיות שעומרי צודק ובכל מקרה אני אשלח מסר לאילן סביר שבדר"כ מעורה ויודע כמעט הכל על המתרחש בתחום אם אף אחד מהניסיונות לא יתן לנו תשובה, נאמץ ביום רביעי את העיניים ונסתכל ברשימת הקרדיטים המופיעים בסוף התוכנית. מעבר לזה שהבובות מקסימווווות בעיני
כאחד שמכיר קצת את הנפשות הפועלות בתוכנית אני יכול להגיד בוודאות גמורה שהבובות מייצגות וקולעות בול לכל אחד ואחת הבעות מדוייקות (למרות העיצוב הכאילו קריקטוריסטי ), הקפדה על פרטי לבוש מכף רגל ועד ראש כולל מותגים או נעליים ומעל לכל הבובות מצליחות בעיניי להוציא ולשדר גם את מה שהדיירים מנסים להסתיר על עצמם ושאפו גם על כך למי שבנה אותן בקיצור עבודה מקצועית עם תוצאות מושלמות. בנתיים היחיד שמגלה סימני בובנאות כמפעיל הוא דווקא עתי פתיחות פה נכונות ומדוייקות, דבל טייקים, שילוב תזוזת ראש ובעקבות כך גם משנה את הבעת הבובה והתייחסותה לסביבה ולמתרחש מסביב הוא גם היחיד עד כה שמפעיל את הידיים ומשלב אותן נכון בתנועות הגוף של הבובה, בדיבור ובמגע בעצמו ובדמויות האחרות כל השאר הדיירים

הבובות הן של מריה גורביץ'

פנו אלי. מכיוון שאני עובר דירה השבוע לא יכולתי להיות מעורב בזה. יהיו מעורבים במשימה עוד שני בובנאים. ואת התוצאה - תראו (מי שרואה) בטלויזיה.

נראה מדהים, אני לא מכירה את הנפשות הפועלות.

אין לי רצון לראות את התוכנית אבל אחרוג ממנהגי רק הפעם. אשמח לעידכונים לגבי הבובות ושיתופן בתוכנית יום ושעה.

קודם כל, הבובות 100 ממות!!!!!

לא רואה האח הגדול, לא מתעניינת באח הקטן אבל הבובות פשוט- מדהימות! לכל אחת אישיות, שרק מהתמונה הקטנה- אני יכולה ללמוד על האדם שהיא מייצגת ( טוב, לא ממש מתלהבת מהאנשים האמיתיים ששם....) וברכות מיוחדות לאילן- ממרומי ביתי החדש, שכבר הופך לבית אמיתי ומשכן מכובד- אני מאחלת לכם הרבה כיף ואושר. ו.... תובואו לבקר!

ooommmr

New member
זה פשוט טירוף! כל המדינה מדברת על זה...

מגיעות אלי(ולעוד מעצבים אחרים) המון פנויות לגבי עיצוב בובות בדמויות אנשים ביומים האחרונים... איזה כיף שיש את המשימה הזו! סופסוף משהו מעניין. עומרי

למעלה