היי...

איילה את צודקת ולכן הם קוראים לזה האחבובות

את פשוט גאון
דברי איתי וספרי איך מתקדמים הדברים...

לבקשתכן עידכונים

אתמול בערב צורפו לבובות כלי נגינה (גיטרות, מקלות תיפוף וכ'ו), כובעים, צעיפים ומשקפי שמש כדי להשוות להן מראה רוקיסטי של זמרים לקראת צילומי הקליפ שנחלו היום אחה"צ וימשכו כל הלילה, מה שאומר שכרגע רואים בערוץ 20 את הדג באקווריום ואת שאר החיות הפזורות בבית ואני לא מתכוון לדיירים חחחח. צרפו לבובות גם מוטות ברזל להפעלת הידיים ( סימון - שימי לב ) אתמול גם קיבלו הדיירים קורס מזורז שכמובן לא שודר בהפעלת בובות ע"י 2 בובנאים והם גם זכו לפגוש את מריה גורביץ שסיפרה להם שבניית כל בובה לקחה לה יום וחצי...אלופה
מעבר לשימוש הבובות לצילומי קליפ לשיר " חופשי זה לגמרי לבד " של להקת תיסלם אותו הקליטו אתמול הדיירים בקולם הם הסתובבו איתן מאתמול בבוקר לכל מקום והיו אמורים לתקשר אחד עם השני באמצעותן, דבר שיכל להפיק דינמיקות וסיטואציות מעניינות אבל בשל "איכותם" ו"טיבם" של המשתתפים זה לא קרה מריבה בין בובות, אההה...כלומר בין דיירות שמחזיקות תוך כדי בובות דווקא היתה ולא תאמינו אבל בגלל בצל או לא בפתיתים
את זה תוכלו לראות בתוכנית ביום רביעי בשעה: 21.00 בערוץ 2 לידיעתכם הערב שודרה בתוכנית חדשות הבידור בהוט כתבה על מריה גורביץ וחוויותיה מהעבודה על הבובות, מי שלא ראה יוכל לראות בשידורים החוזרים ביום שלישי.

יהבוליק

New member
גם אני חרגתי ממנהגי ..

והלכתי לראות במה מדובר וואי, איזה בובות יפות ( אני גם רוצה אחת כזאת..) פתאום כולם סביבי "נזכרו" שאני לומדת תאטרון בובות, ואמרו שזה נחמד :) והחבר'ס של האח הגדול- ממש עושים לנו מסע פרסום..!

נגעתי בבובה של ליאם ובחנתי אותה ..במציאות

הבובה דיי קטנה מאשר על המסך אבל....מהממת! אין על מריה האלופה להכין כמות כזאת של בובות בזמן קצוב וגימורים ברמה א' ...פשוט מקצוענית אמיתית. כשמכניסים את היד פנימה מרגישים בד ביטנה ולא את הספוג אפילו במקומות נסתרים היא הקפידה על גימורים ...פרפקציוניסטית אמיתית. דיברתי איתה לפניי שהתחלתי לעבוד על הבובות וגם לה הציעו להכין .....היא דחתה את ההצעה ....נו טוב היא ידעה היטב לאן היא הולכת להכנס.... אם תשאלו אותי....יהיה לי מאוד קשה לחזור על החוויה הזאת שוב. מריההההה שאפו!!!

למעלה