היי........

מריה12

New member
תודה :) אני שונאת את אח שלי כי הוא

חרא של אח! פעם הוא היה נחמד וכל זה..
ועכשיו על כל דבר קטן לא טוב שאני עושה הוא תוקף אותי בקללות עד שאני הולכת לישון או עד שהוא הולך לישון.. ולמשל כשאני רוצה לצאת לאנשהו, ואני שואלת את אמא שלי אם זה בסדר שאני אלך נגיד לעיר, אז הוא מוצא לה מלא סיבות שלא שווה לי לצאת לשם! ובסוף אני ניתקעת באיזה מקום לא רחוק מהבית עם כמה חברות.. הוא פשוט מנסה להרוס לי את החיים!
איך אפשר שלא לשנוא אותו?

רותם טל

New member
אז למה את לא מנסה לדבר איתו

על זה או להגיד לאמא שלך לשנוא אותו לא יביא אותכם לשום מקום

מריה12

New member
אני עוד צריכה לדבר איתו?

אין מצב אני שונאת רק בלהיסתקל עליו.. מצאתי כבר פיתרון.. כשאני רוצה לצאת לאנשהו אני פשוט שואלת את אמא שלי כשהוא לא באזור
ואם הוא מציק לי אני אומרת לסבתא שלי למרות שהיא בת 81 היא יודעת לטפל בו
ואמא שלי.. נראה לי אמא שלי מפחדת ממנו בעצמה.. הוא לא מרביץ לה או משהו, חס וחלילה, אבל הוא שובר דלתות כשהוא מיתעצבן ואנחנו עוד בדירה שכורה, ואמא שלי צריכה לשלם על הכול, ואנחנו קצת בבעיות כספיות עכשיו, כי אנחנו עוברים דירה.. אז היא מנסה שלא לעצבן אותו.. חח טוב אני כבר נסחפת

NaDaV18

New member
מריה,ריבים בין אחים

זה לא משהו שקורה רק לך, זה קורה לכולם. ואני חושב שהוא קצת התבלבל במקום להיות אח הוא קצת מקבל תפקיד של אבא שלך!

missundaztood

New member
מריה ו- Badboyslim ../images/Emo39.gif

היי! ברוכים הבאים... מקווה שתמצאו את מקומכם פה, בפורום
ד"א, אני מכירה את אמינם ויש אלבום אחד שלו...

מריה12

New member
אני יודעת שרק היום הגעתי.. וזה לא

כל כך יפה להעיר לכם כבר.. אבל... הפורום הזה י-ב-ש!
תדברו יותר.. ותיכנסו לפה יותר
טוב אני יודעת שאני כמו איזה
אבל אני רוצה שתדברו יותר פה.. פליזי.. טוב קיצר מקווה שתענו מהר.. אה ודרך אגב.. מישהו יודע איך אני מחליפה ניק?

Silviya Bamper

New member
יבש היא אמרה....

מזל שנכנסתי בדיוק אחרת היו חושבים שבאמת זה פורום יבש! י ב ש היא אמרה. סתם, צוחקת. לא תמיד יש לכולם מה להגיב מריה ויכול להיות שיש מה להגיד אבל אין דרך להוציא את זה אני לדוגמה כתבתי הודעה לפני שעה והיא הייתה ממש ארוכה ופתאום נתקע המחשב למרות ששמרתי משהו לא היה בסדר עם זה... ופשוט אין לי כוח ואין לי ראש לכתוב אותה מחדש. אני מתלוננת? מה פתאום.
אז הנה, אני כאן עכשיו... ואין לי מושג איך משנים כינוי. אויש לא ברכתי אותך- ב ר ו כ ה ה ב א ה!
לימור.

NaDaV18

New member
אחלה אישה

איך זה נשמע!! רע, תתעלמי. מארגנים לי חופשה בשטחים רוצה להצטרף?

מריה12

New member
ישששש הגיבו לי!! ידעתי שאם אני

אגיד יבש יגיבו לי!! רואים איזה תחכמנית<----או איך שלא כותבים את זה

ש ק ד ב ת

New member
בראש הדף,איפה שמופיע הסקר

המאמרים,הגלריות,הלוח אירועים, זה מופיע בתוח מלבן אפור כהה. קצת מעל זה בצד שמאל,כתוב החלפת שם תלחצי על זה ותחליפי לניק שאת רוצה

Silviya Bamper

New member
נדב!

אישה אתה יודע למי תקרא! (אני מקווה שאתה יודע כי אני לא) שטחים אתה אומר? מפתה... מפתה...
אבל אני אאלץ לוותר. פולין מחכה לי.

למעלה