היי,

ושם הפורום יהיה

"בני 30 אבל מרגישים(ונראים) כמו עשרים פלוס"

EdisonGirl

New member
חחחחח בקרוב אני אצטרך להצטרף גם כן..

אני זקנה בת 27 שנראית כמו בת 16. רק היום ביקשו ממני ת.ז כדי לקנות סיגריות לחברה.

Purple Mushroom

New member
אני ייסדתי את הבית אבות כאן

כמו בסרט זארדוס, לסניליים. אני כבר התחלתי שנה 7 מחוץ לתחום.
עשרים פלוס לנצח, צעירים בראש לנצח.
(או שנעבור יחד עם אדי לשלושים פלוס, בסוף ינואר 2015, אחרי סוף העולם)
:)...

EdisonGirl

New member
היי ויקי

אולי את תוכלי להיות הנשמה הטובה שתסביר לי מדוע קיימים בכלל סמויים? למה לא לכתוב אם התוכן מעניין אתכם?
ואם יש איזה סמוי/ה שקוראים את זה עכשיו, זה הזמן "להתגלות"

viki0806

New member
זה סוג של חשיפה

אם את רוצה לכתוב, השאלה היא למה, ואם באמת חושבים שזה עוזר למישהו, הרי פורום נועד להחשף בצורה סמוייה, אז לקראו בפורום כי זה מעניין אותי זה משהו אחד, ולהחשף זה משהו אחר, למשל את יודעת כמה הצעות מגברים קיבלתי במסרים ? וזה רק בגלל שנחשפתי פה. ואני לכולם צריכה להסביר שאני לא מעוניינת, לפעמים אין כח.
וגם זה נחמד להיות בצללים, לא צריך להגיד הכל
אבל פשוט רציתי לבוא לקדמת הבמה, אז הצגתי את עצמי.
מקווה להיות פעילה.

EdisonGirl

New member
בכל מקרה לא צריך להגיד הכל

את יכולה לשתף הרבה ובעצם לא להגיד כלום.. :) ואני כבר לא ממש מקבלת הצעות, כי בכרטיס שלי כתוב שאני נשואה (וזה נכון). מידי פעם מגיחים הזויים שלא קוראים או לא אכפת להם מזה, ואז אני אפילו לא טורחת לענות בד"כ. זה ספאם מבחינתי..

awesomepossum

New member
ברוכה הבאה!

אחחח, אני זוכר את היום שבו אני הגעתי לכאן כאילו זה היה אתמול..

Purple Mushroom

New member
יפה מאוד! ברוכה הבאה לפורום שלנו

גם אני פעם הייתי סטודנט להנדסת תוכנה בהנדסאים, לא סיימתי את ה. מה שזה לא יהיה.
ואז נכנסתי לפורום ולתפוז, סיפור ארוך.
אני יותר מבוגר ממך בכ-8 שנים? (את בגיל של אחותי הקטנה).
יש מישהי דומה לך בפורום.
לילה טוב, ושבוע טוב, חייב לטוס ולעוף לג'.
ברוכה הבאה לפורום וזה.
הרבה בהצלחה. :)
א.א. =] ...

Optimistic Girl

New member
וברוך שובך לפורום !

כבר מזמן לא ראינו אותך בפורום אלון,
לאן נעלמת?
מה חדש?

Purple Mushroom

New member
תודה.כן,אה?עשיתי קאמבק לפורום כמו שעשיתי ביול

ביולי 2004.
.
נעלמתי גם לאופליין, וגם גם לפייסבוק (ג'ימייל), . יש לי כמה חשבונות רשת לבדוק לפני שבודק את ההוטמייל, וישנם הרבה ימים שיוצא מהבית לפני שמספיק לבדוק את ההוטמייל, בודק קודם את הג'ימייל, שהוא המייל שמתחת גם לחשבון פייסבוק.

מה חדש? חוץ משלל המסגרות שפעיל בהם, השבוע התחלתי עבודה חדשה בסקרים, ברמת גן, מגדל התאומים 1, יוצא מהבית ב 14:00, מגיע ב 15:00 עם 2 אוטובוסים, מתחיל עבודה ב 15:30 ומסיים ב 22:00. 2 משמרות בשבוע מינימום, ואני עומד על המינימום. ביום שני הגעתי הביתה בחצות, ישר לישון. וביום רביעי יצאתי מוקדם, אחרי 3 שעות, אחרי ההפסקה. (הפסקה של 20 דקות בתשלום), כי הרגשתי לא טוב בראש. לחץ, גם היום,

וביום שלישי, בהתנדבות שלי במנדלימוס, הייתי רק שעה ראשונה, והתחילה איתי אישה שגדולה ממני רק ב5 שנים, החלפנו טלפונים, ולא מצליחים למצוא לילה\ערב לדייט ראשון. בחמישי נפרדתי מחברה שלי, כדי שאהיה מוסרי, שאוכל לצאת עם האישה החדשה. היה מאוד קשה.
בקיצור, חודש ושבוע של שינויים מהותיים. מקווה שהכל לטובה :)...

יש לי עוד 230 מיילים לבדוק מאז חודש פברואר. אבל בחרתי לענות לך עכשיו, כדי שלא תשארי ללא תשובה. מקווה לפתור גם את זה, ומחפש את התפקדות מאי 2012, אם זה לא מאוחר מידי, עד 2:00. מחר צריך לקום ב 11:00, כדי לצאת מהבית ב 14:00- ללהקת המחול, מכוון להיות בפסטיבל כרמיאל אי שם ביולי 2012, שנה רביעית ברציפות, כאורח כבוד של שרון רגב
. (ארוחת צהריים במפעל של אביה) :).... זהו בערך. יכול להוסיף. :)...

למעלה