היי

סוקריה

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מיכל אני גם חדשה פה בפורום איכשהו.. מוזר! וראיתי אנשים מוכרים! אלינוש ושירליייייייייייי שלום! אני לא אילתית בודדת ווהווו!!

amirbilu

New member
היי../images/Emo24.gif

שלום לכולם, אני אמיר, בן 15, מרמת השרון. אני ממש לא אוהב מוזיקה ישראלית, אבל מוניקה סקס, הם פשוט משהו אחר! חולה עליהם :) מקווה להשתלב בפורום:)

סוקריה

New member
אה ו.. שכחתי..

מישו יודע איפה אני יכולה למצוא תמונות של מוניקה?

ברוך הבא איש ../images/Emo24.gif ../images/Emo110.gif

שלום גם לך
מוניקס סקס היא באמת אחת הלהקות הכי טובות של הרוק הישראלי. גם אני מקווה שתשלב פה בפורום
וחחחחחחחחחחחח החתימה שלך הרגה אותי! לא כל הבנים זוכרים... קבל ח"ח מיוחד!!

NighTy

New member
ברוך הבאאאאא ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

יש לי דודים ברמת השרוןןן!!

ThE Fire GiRl

New member
ברוך הבא דארלינג! ../images/Emo24.gif

גם אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית, חוץ מפאנק ישראלי ומוניקה סקס....:) ואני גם מקווה שתשתלב בפורום.....אז.... ברוך הבא!!!!!!

../images/Emo25.gifבדיוק!!

אין מה לעשות!, מוניקה הם מיוחדים, שונים מאחרים...הם בתוך המכלול של הרוק הישראלי אבל הם שונים, זה מה שיפה בהם! אתה מוזמן להישאר פה בכאבוד, ברוך הבא אמיר

amirbilu

New member
תודה לכולם!! - אתם אחלה:))

יש לי וידוי קטן:) לא הייתי אף פעם בהופעה שלהם
, אבל אני אלך בהזדמנות הראשונה שתהיה לי...

ברוך הבא אמיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

אז... נעים מאוד, אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו
ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מקווה שתישאר איתנו
אז ככה: אתה מוזמן לעיין לך ברחבי הפורום וכמובן גם להגיב על הדברים השונים כאן בפורום
מאמרים - מומלץ מאוד מאוד מאוד לקרוא את כל המאמרים. מאמרים בעלי ידע רחב מאוד ומעמיק!!!! אם יש לך איזשהו מאמר שאין לנו, או משהו שאתה כתבת וכו'... נשמח אם תשלח את זה אליי ואני אשים במאמרים
ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האיי סי קיו המצורפים בסוף ההודעה.
גלריות - קיימות בפורום שלוש קטגוריות של גלריות : 1. "גלריית התמונות של "מוניקה סקס" - זוהי בעצם גלרייה ענקית, ומלאה תמונות... וכמו כן גם ללא ספק הפינה הגדולה והמפותחת ביותר בפורום! הגלרייה מכילה מלא תמונות של מוניקה, אם זה מהופעות ועוד... 2. "גלריית התמונות של חברי הפורום" - בגלרייה זו מופיעות תמונות של החברים בפורום ! נשמח מאוד אם גם אתה תרצה להופיע שם ובשביל זה, אתה שוב צריך לשלוח לי את זה דרך האיי סי קיו
או דרך האימייל המצויינים בסוף ההודעה. 3. "רקעים לשולחן עבודה" - גלרייה זו לא עוסקת בעצם רק ברקעים לשולחן עבודה... אלה גם בכל הדברים שהמוכשרים שבפורום הכינו. אך כמו כן... גם יש בה רקעים יפים לשולחן העבודה. אם גם אתה מוכשר כזה ויודע להכין דברים יפים... אתה מוזמן לשלוח אותם אליי ואני כבר אדאג שהם יופיעו בגלרייה! שוב... לשלוח דרך האימייל או האייסיקיו המופיעים בסוף ההודעה.
לוח אירועים - הלוח אירועים של הפורום מתעדכן לעיתים קרובות... ובדרך כלל גם מתעדכנים בו הופעות, וכמו כן גם תאריכי ימי הולדת של חברי הפורום. אם אתה מעוניין שגם התאריך שלך יופיע שם... שוב..., אז שלחי לי אותו...
כמו כן..., אתה מוזמן גם לעיין בדברים השונים שלא הזכרתי וכמובן גם מופיעים בעמוד הראשי!!!! כמו הסקר, הודעות נבחרות וכו'.... ועוד משהו אחד.., אתה לא צריך לפחד לפתוח שירשורים אז.., מקווה שקארת עד הסוף
ו... מקווה מאוד מאוד מאוד שתהנה כאן
אז.. שוב
תהנה
שלך
חן הוכמן אייסיקיו - 154979156 אימייל - [email protected]

amirbilu

New member
תודה, תודה, תודה:)

תני לי לעכל את כל מה שכתבת, ואני אחזור אלייך
סתם, אחלה
בינתיים אני קורא שירשורים ומגיב, בהמשך אני גם אפתח:)

l i f a g i r l

New member
ברוכה הבאההההה../images/Emo18.gif

תהנה לך פה מותקקקקקקקקק אני מעיין נעים מאוד!!!!!!!!

amirbilu

New member
אין לי כרגע תמונה שלי, אבל יש לי

יש לי תמונה של הבת הכוסית שלי
*** חוסך לחשמלית ***

DrKasperrrr

New member
me me me ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני לא.. אבל כשאני חושב בדיעבד אני מתחרט על זה. אבל אין לי כוח לזה עכשיו.....חבל! העולם הפסיד גיטריסט מעולה!!

למעלה